Week in photos #80

Am avut o săptămână plină și foarte obositoare, însă n-am niciun motiv să mă plâng fiindcă a fost în același timp frumoasă, în special primele zile ale ei, cât încă eram în Roma. Am petrecut acolo niște zile superbe, am umblat de dimineața până seara, am vizitat tot ce am putut și mi-a plăcut cam totul, m-a cucerit stilul orașului, iar peisajele privite de sus a fost poate partea mea preferată, multe m-au lăsat fără cuvinte. Am selectat și de data asta câteva poze, care poate o să vă ajute să vă faceți o mică idee despre ce puteți găsi acolo, deși nu se compară nicio poză cu realitatea...










Sunt multe de arătat și de povestit, am în jur de 600 de poze din cele 5 zile petrecute acolo, dar mai multe o să vă arăt cândva într-o postare detaliată, cu mai multe impresii. Nu o să vină chiar foarte curând, că încă am o „datorie” de vara trecută, știu că multe ați fost interesate de părerea mea despre insula Corfu și n-am uitat, doar am amânat momentul, dar o să urmeze și acel articol. Revenind la săptămâna asta...


Că am vrut sau nu, a trebuit să ne mai întoarcem și acasă, am ajuns frânți de oboseală și eu una nici acum nu m-am refăcut complet, dar n-am nicio părere de rău. Am văzut pe drum și apusul de la înălțime, am văzut pentru prima oară Bucureștiul de sus noaptea și mi s-a părut superb, iar când am ajuns am avut și surpriza să găsim cald și frumos... în sfârșit primăvară!


Au urmat vreo două zile de relaxare totală, iar noua ediție a revistei Marie Claire a picat la fix, să am ce răsfoi dimineața la cafea, în timp ce încă mă minunam de soarele care bătea puternic în geam.


Ieri am ieșit cu Ira la o plimbare prin parc, am făcut și niște poze pentru blog, am stat și mult la povești, ca de obicei și am dat de mulți blănoși simpatici prin parc, dornici să fie smotociți...


Iar dacă tot am mâncat în Italia aproape numai pizza, am zis să mai gust una și de la noi. :))


Acum încă îmi bate soarele în geam, chiar și la ora asta și tare mult îmi doresc s-o țină vremea tot așa de acum în colo, că-mi dă poftă de viață și chef de plimbări. În timp ce încă încerc să mă refac după oboseala din vacanță, deja mă gândesc la altele destinații, deși gândul meu ar trebui să fie la altele, că am o grămadă de treburi și probleme de rezolvat în următoarele săptămâni.

Nici într-o săptămână aparent perfectă nu e totul roz însă, am făcut și câteva boacăne (am scăpat camera în aeroport și am „șifonat” puțin obiectivul, mi-am spart o măsea etc) dar... se rezolvă toate, mai bine ne concentrăm pe partea plină a paharului, nu?

Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați profitat de vremea (în sfârșit) frumoasă din weekend?

20 de comentarii

  1. Ella, ce frumoasa esti! Parca esti Rapunzel. ♥
    Multumim pentru pozele din vacanta. Ma bucur ca ai prins vreme buna. Imi place mult tabloul realizat de acel tanar.
    Spre deosebire de tine, eu am o stare de moleseala care nu-mi da pace.
    Of, sa ai mai multa grija de aparat. :D
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă, ești o drăguță! Cu lungimea părului nu sunt departe rău de Rapunzel. :))
      Cu mare drag! Daaa, făcea niște tablouri superbe, am stat puțin să-l urmărim.
      Îmi pare rău pentru starea de moleșeală, sper să ieși din ea cât mai repede! Mie vremea rece și ploaia îmi dau stare de leneveală, dar cum se încălzește puțin prind viață.
      Nu prea a fost de fapt vina mea cu aparatul. :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Super vacanta ai avut Ella, ma bucur pentru tine, si mie mi-a placut Roma tare mult, te pup, poate iesim la o sueta , acum ca s-a incalzit <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost super, mulțumesc! Sigur, trebuie să ieșim într-un weekend sau într-o seară, nu ne-am mai văzut de mult! :*

      Ștergere
  3. Daca nu faceai si boacane nu erai tu, asa ca nu prea ma mira. :)

    Sa ai o saptamana frumoasa, eu sper sa fie tot asa cald si frumos, mi-a placut mult vremea din ultimele zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Asta așa e...
      Mulțumesc! La fel sper și eu, așteptam de prea mult timp vreme așa frumoasă.

      Ștergere
  4. Eu nu am ajuns la Roma, dar imi doresc de mult timp. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să-ți îndeplinești cât mai curând dorința, nu o să regreți!
      Te pup

      Ștergere
  5. Cat e de frumos acolo ! Ai avut o vacanta foarte frumoasa :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost, păcat că a zburat timpul așa de repede. :D

      Ștergere
  6. daca pozele din roma arata atat de superb si tu zici ca nu se compara cu realitatea, mi-ai spus tot! sa stii ca desi nu sunt atrasa in special de italia, imaginile surprinse de tine ma fac sa-mi doresc sa ma duc.

    m-ai terminat cu pizza aia, sincer! n-am mancat nimic azi :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că pozele mele te-au făcut să-ți dorești să mergi în Roma, chiar merită, e un oraș plin de Istorie, sunt atâtea de văzut și are un stil aparte care pe mine m-a cucerit.
      Te consolează dacă-ți spun că nu a fost cea mai reușită? :))

      Ștergere
  7. Ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa si vreme buna! :) Nu-mi vine sa cred cat seamana cutulache cel maro cu Jessy a mea, zici ca sunt frati! :) De asemenea, sper sa nu-ti deochi parul ca tare l-am admirat!
    Te pup, saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, cu vremea chiar am avut noroc!
      Chiar mă uitam la poza cu el și mi se părea că seamănă cu un cuțu cunoscut, pe moment nu mi-am dat seama, dar acum că zici cred că la Jessy a ta mă gândeam!
      Mulțumesc! Săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  8. Ai un par superb! Eu nu am vazut prea mult din Italia, doar putin din Milano, dar imi doresc sa ma reintorc ...la Roma.
    Am avut o saptamana cu bune si cu rele, dar a trecut si ma asteapta o competitie pentru bloggeri, o intilnire cu prietenii si o vizita de infrumusetare, asa ca nu e rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Eu după ce am văzut Roma știu sigur că o să mă reîntorc în Italia pentru a vedea și alte orașe/locuri. Sper să îți îndeplinești curând dorința de a ajunge și-n Roma!
      Succes cu competiția. :)

      Ștergere
  9. Ai scapat aparatul? Ti-ai spart o masea? Dar ce ai avut cu ea? :))
    Arata bine pizza aceea! Sunt sigura ca te-ai simtit bine!
    Si...welcome back! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accidente, mai din neatenție, mai din neglijență (măseaua era cu probleme, poveste lungă de un an, trebuia de mult să merg la dentist să continui ce am început cu ea, dar am tot amânat... până s-a spart).
      Mulțumesc!

      Ștergere
  10. Credeam ca am fost in Roma in aceeasi perioada, dar se pare ca eu am venit cand tu ai plecat :)
    Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică atunci când eu eram tristă că plecam tu erai fericită că ajungeai, nu? :))
      Te pup!

      Ștergere