Produse consumate - Martie 2016

După postarea de aici cu multe noutăți adunate în ultimele două luni cred că merge numai bine să vă prezint și ce produse am mai consumat în martie, înainte să mai public pe blog orice alte cumpărături, ca să nu credeți cumva că doar adun mormane de produse ca să fie, că nu e cazul, îmi folosesc produsele și automat consum constant din ceea ce am de mai mult timp în uz.


La postarea anterioară cu produse consumate spuneam că o să mă concentrez în martie pe unele produse de makeup mai vechi și cam pe terminate, speram că o să am multicele să vă arăt de data asta și după cum veți observa nu e cazul, dar măcar am destul de multe produse din alte categorii care să compenseze și, cine știe, poate luna asta reușesc să dau gata și acele produse de makeup care „cer” să le scot cât mai repede din uz, cât încă mai sunt bune de folosit. Dar deocamdată, să trecem la ce am acum...


Singurul produse de makeup consumat în martie e rimelul L'Oreal Miss Manga, care mai consumat de atât nu se putea, nici produs complet uscat nu prea mai există în el. Am avut o relație foarte ciudată cu rimelul ăsta, la început nu prea mi-a plăcut mai deloc, însă pe parcurs a început să fie tot mai ok, pe măsură ce se usca pasta, iar în momentul în care credeam că e aproape gata de aruncat m-a uimit cu efectul wow pe care mi-l oferea, așa că de atunci am mai tot tras de el câteva luni. Nu cred că l-aș mai recumpăra, totuși, a durat muuult prea mult până a început să-mi placă cu adevărat, nu e o chestie de câteva utilizări, ca la altele.

Demachiantul bifazic Garnier Express 2 în 1 e cel mai bun din câte am încercat, l-am prezentat și în top 3 demachiante bifazice pe primul loc, așa că alte cuvinte sunt de prisos și e de la sine înțeles că o să mai revin la el. 

Mi-a plăcut mult și micelara Ziaja Sensitive, ocupă și ea un loc bun în topul micelarelor mele favorite, vedeți aici exact care și o impresie mai detaliată. Însă înainte să mă gândesc dacă o s-o mai recumpăr sau nu pe ea, aș vrea să mai încerc și varianta cu alge marine de la Ziaja. 

Crema Noreva Sensidiane, în variantă mini, mi s-a părut interesantă, mai am niște miniaturi din astea și am de gând să le folosesc pe zona din jurul ochilor, că pentru tenul meu gras nu e totuși idealul. Oricum, o să mai studiez produsele Noreva și formulele lor, ăsta e primul pe care-l încerc și nici n-am auzit/citit prea multe despre ele.


Gelul de duș Creightons Raspberry & pomegranate nu mi-a plăcut cum mirosea pe pielea mea, părea foarte sintetic, așa că a sfârșit prin a fi consumat pe post de spumant de baie (în apă mirosea mult mai bine, păcat că nu pentru mult timp). Din toate gelurile încercate de la Creightons, singurul care mi-a plăcut mult a fost cel cu vanilie și macadamia, la care chiar vreau să mai revin. 

O iubire veche și se pare că nemuritoare pentru mine e gelul de duș Elmiplant cu unt de cacao și macadamia, al cărui miros gurmand mă înnebunește, miroase a prăjiturile, a cofetărie, e o nebunie pentru o mare iubitoare de dulciuri/prăjituri. Gelul l-am avut acum a doua oară, dar din gamă am avut de vrei trei ori și loțiunea de corp, iar pe viitor probabil că o să mai revin la ele, gelul are și o textură plăcută, ușor cremoasă, iar de loțiune nu mai zic.. mi-a plăcut super mult.

Gelul de duș exfoliant Yves Rocher cu măr și anason a făcut parte din gama de vara trecută și îmi pare foarte rău că a fost o ediție limitată, că mi-a plăcut la nebunie aroma proaspătă, fructată, combinația dintre măr și anason mi s-a părut foarte interesantă și dacă printr-o minune ar mai apărea... cu siguranță aș mai cumpăra câte ceva. Acum mai am doar niște geluri mini. 

Tot de la Yves Rocher am mai dat gata și exfoliantul pentru mâini cu arnică, despre care nu pot spune că e o necesitate (evident, putem folosi exfolianți de corp și pe mâini sau unii pentru ten, dacă vrem ceva mai blând), însă mie mi-a plăcut la nebunie și pe final am descoperit că e fain nu doar pentru mâini, ci și pentru gât și decolteu, așa că la prima comandă cred că-l iau iar. Am scris despre el aici, unde am povestit și despre crema mea de mâini favorită de la YR. 

Despre exfoliantul Ziaja cu portocale nici nu știu ce să mai spun, în afară de faptul că sunt tristă că s-a terminat și nu dau de el la niciun stand, mai mult online l-am văzut, pe site-uri unde n-am avut ocazia să dau vreo comandă, ca să-l strecor și pe el în coș... însă nu e timpul pierdut. L-aș mai vrea și-n varianta asta, dar l-aș mai lua și-n alte variante de arome. I-am dedicat un review întreg aici, că prea mult mi-a plăcut.


Parfumul Today în variantă mini, de la Avon, a fost bun de strecurat în geantă sau în bagaj, ăsta e singurul lor parfum care încă-mi plac mult toamna-iarna și cred că e unul dintre cele mai persistente parfumuri Avon pe care le-am încercat eu. Îl am și full size, dar poate o să-l mai iau și mini.

Crema de mâini Vaseline cu aloe vera mi-a plăcut pentru miros și că era lejeră, nu lăsa deloc peliculă pe piele, însă ca eficiență nu a excelat, nu oferea prea multă hidratare. Deși mi-a plăcut în orice sezon în afară de iarna (când am nevoie de mult mai multă hidratare), totuși nu știu dacă aș mai lua-o, mă tentează să încerc și alte variante de la ei.

Anti perspirantul Balea Dry e cel mai eficient încercat de la Balea, m-a protejat foarte bine chiar și la temperaturi mai ridicate, însă pudra pe care o lasă în încăperea unde îl aplic e sufocantă rău și din motivul ăsta nu știu dacă o să-l mai iau. 

Apa termală Uriage a fost folosită mai mult după epilare sau în alte situații în care aveam pielea iritată, în scopul ăsta mi se par foarte bune apele termale, calmează imediat pielea, însă nu prea îmi dau seama dacă e vreo diferență între branduri, cred că fac toate același lucru.


Șamponul uscat Batiste Cherry l-am avut pentru a doua oară în varianta asta, îmi place cum miroase și probabil că o să-l mai iau și pe viitor. Despre cât de utile mi se par șampoanele uscate și cât de mult îmi plac cele de la Batiste nu cred că mai are rost să spun, nu-mi lipsesc niciodată din casă.

Despre șamponul Olive n-are rost să povestesc prea mult, că la noi nu cred că se găsește, eu l-am luat anul trecut din Grecia. Mi-a cam plăcut, a fost blând și totuși curăța foarte bine părul, nu mi-l lăsa nici lipsit de volum, nici nu-l usca... a făcut cam ce trebuia să facă. 

Masca de păr Gerovital Tratament Expert mie mi-a plăcut și poate aș fi văzut niște rezultate și mai clare dacă mă țineam de ea și o foloseam constant. Am observat că multe fete se așteptau la hidratare de la masca asta, nu știu de ce, că nu asta promite. 

Balsamul de păr Keratin classic a fost ok, nu mi s-a părut însă atât de special încât să-l vreau o a doua oară și ce m-a deranjat a fost că și-a pierdut pe parcurs mirosul frumos pe care-l avea la început, iar pe final parcă mirosea cam ciudat, mă cam deranja (și era încă în termen, l-am consumat acum cam la fix înainte să expire). La banii pe care i-am dat a fost totuși ok ca efecte - 7-8 lei din Hello Free Zone. 

Nu obișnuiesc să arăt așa ceva prin postările astea, dar acum am ținut neapărat să precizez și uleiul din arbore de ceai de la Thurstday Plantation, nu știu dacă are vreo importanță brandul, dar uleiul ăsta a fost minunat pentru scalpul meu, îmi calma instant „crizele” de mâncărimi care mă apucă uneori, iar folosit constant a avut efecte și contra mătreții. Din păcate însă, mirosul puternic și neplăcut pentru gustul meu, mă determină să-i caut un înlocuitor, dar dacă nu-i găsesc, aș reveni la nevoie la el.

Și am încheiat cu produsele consumate, dar mai am și câteva mostre pe care le-am păstrat luna trecută...


Nici nu știu de ce le-am mai păstrat, că sunt mai mult produse despre care cred că am mai scris, pentru că le-am avut sau încă le am și full size (parfumurile, gelurile de duș), dar dacă tot le-am ținut trebuie să vă spun despre gelul anti-celulitic Collistar că pentru mine e un mare eșec, are un efect atât de răcoritor încât am tremurat de frig cel puțin o oră după folosire, iar asta în casă, la căldură, cu câteva straturi de haine pe mine, deja eram gata să mă bag și-n cuptor că poate-poate mă încălzesc. Nu! Nu e funny! Mai am vreo două mostre dar n-am niciun gând să le pun pe mine, nici măcar la vară nu cred că aș aprecia efectul ăsta, de parcă aș fi cu fundul gol în zăpadă (cred că Georgia a făcut comparația asta și bine a zis). Sunt câteva produse Collistar pe care le ador, dar ăsta nu e unul dintr ele...

Nici crema Uriage Roseliane n-o știam și dintr-o folosire tot ce am înțeles a fost că nu e pentru tenul meu gras, nici pe departe. Cred că și din asta mai am câteva, dar n-are rost să le mai încerc, mi-am simțit tenul încărcat de la ea, probabil e mai indicată pentru un ten uscat (n-am studiat prea mult lista de ingrediente, dar impresia asta mi-a lăsat-o după textură). 

Gata, am încheiat cu toate, produse și mostre, asta e tot ce am consumat în martie și zic eu că nu e rău, e o cantitate destul de ok pentru o lună și în aprilie sigur o să am iar cel puțin încă pe atâtea, am observat că am multicele produse pe terminate din cele preferate, către care întind mâna des.

V-am tentat cu ceva? Voi ce produse ați mai consumat în ultimul timp?

26 de comentarii

  1. oho, cate sunt!
    Am incercat doar antiperspirantul Balea, dar nu mi-a placut deloc.
    Seara faina! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai devreme am facut si eu poze si doua dintre produsele terminate de tine se regasesc si in postarea mea. Probabil ca o sa apara zilele urmatoare si o sa vezi la ce ma refer. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, uite cine mai e harnică la consumat produse. :)) Îmi amintesc că data trecută am postat în aceeași zi. :))
      Aștept cu interes, că știu că avem mai multe comune din ce am aici, nu-mi pot da seama care sunt. :D

      Ștergere
  3. Crema Collistar ti s-a parut eficienta? Pe mine ma tenteaza la vara daca e asa racoritoare. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintr-o utilizare nu mi-ai dat seama de prea multe, dar cum mi-a lăsat pielea mi-a plăcut, era puțin mai fermă. Eu zic să faci mai întâi rost de o mostră, mai ales că e un produs scump, că și mie-mi place efectul răcoritor, dar la asta e prea de tot. :))

      Ștergere
  4. Mandro, tare harnica ai fost! Ai consumat mai multe decat mine! :))
    Am scris si eu despre consumate, pe 1. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :))
      Cred că ți-am citit postarea, nu mai știu sigur, dar o să verific. :D

      Ștergere
  5. Oho, chiar ai fost harnicuta :)) Si mie imi plac antiperspirantele Balea, mi se par cele mai bune la pretul pe care il au :)) Si m-ai convins sa merg sa cumpar bifazicul Garnier, sunt tare curioasa cum e :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. :)) Eu am încercat înainte doar deodorante de la ei, din cele care protejează doar de miros neplăcut, nu și de transpirație, dar o să mai verific să văd și ce anti perspirante mai au. :D
      Mă bucur că te-am convins cu bifazicul, eu zic că o să-ți placă, dar aștept impresii după ce-l încerci!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Ai fost harnica tare!! Bine ca mi-a zis de Colistar pe mai la vara :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă încerci crema să-mi spui cum ți se pare, mie mi se pare neplăcută senzația chiar și pentru vară, e prea mult.

      Ștergere
  7. Un munte de produse!
    Te felicit pentru ca vad ca esti foarte harnica!
    Sper ca nu cumva sa se gandeasca sa scoata de pe piata exfoliantul Ziaja pentru ca inca nu l-am achizitionat si zau ca as ofta muuult dupa el pentru ca se afla pe wishlist de foarte mult timp.
    Si cu Garnier m-ai tentat!
    Ce-mi faci tu mie? ;))
    Pupici si spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Nu cred că o să fie scos, doar că nu toate produsele lor se găsesc așa ușor, din păcate. Mă bucur că te-am tentat și cu bifazicul, merită încercat!
      Eu? Nu fac nimic! Doar îmi manifest entuziasmul față de produsele care-mi plac. :))
      Pupici!

      Ștergere
  8. Ai avut ceva spor! Eu luna asta am strans mai putine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac si mie produsele Elmiplant: eu il am pe cel cu iaurt si bambus, deodorantul Balea cu flori de cires, care miroase senzational, samponul uscat Batiste, il folosesc si pe parul lui Dragos, baietelul meu, fara probleme, si uleiul din arbore de ceai pe care l-am terminat ieri. Si pe mine ma deranjeaza mirosul dar imi place ca ma scapa de cosuri si mancarimi ale scalpului. Mama zice ca miroase a petrol. Cred ca o sa-l recumpar totusi.

    Si eu strang multe mostre de toate felurile cu gandul la concediu si escapade de weekend. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au Elmiplant unele produse chiar foarte bune pentru corp și mai sunt și ușor accesibile oricui.
      Am acum o cutiuță și o pungă pline cu mostre, plus altele puse deja de dat, care știu că nu-mi plac. Le țin și eu tot mai mult pentru bagaj, dar mai și încerc din ele acasă, când sunt curioasă de ceva.

      Ștergere
  10. wow!


    sa stii ca eu nu stiu cum am facut, dar n-am prea terminat produse in ultima vreme, le incep pe toate si apoi ma napustesc prin ele :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici la mine nu stau produsele neîncepute, am mereu desfăcute o grămadă de același fel (excepție doar la produsele pentru ten), dar nu știu cum se întâmplă că mereu se găsesc produse pe terminate. :))

      Ștergere
  11. Haha, astazi am strans si eu intr-o punga produsele goale, sper sa scriu despre ele maine-poimaine. Eu inca tremur la vederea gelului Collistar, acum ca l-ai si descris si mi-ai amintit ce efect are, cu atat mai mult :)) Chiar nu e amuzant deloc, si eu tremuram imbracata, lipita de cloriferul fierbinte :)
    Bravo pentru harnicie!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să citesc și postarea ta cu goliciuni, sunt printre favoritele mele! :D
      Te înțeleg perfect. :)) Eu mă frecam și cu mâinile pe picioare, în speranța că le mai încălzesc, dar în zadar. N-am mai întâlnit ceva cu un efect atât de răcoritor, e foarte ciudat și neplăcut.
      Pupici!

      Ștergere
  12. Cred ca esti tare fericita ca ai facut curat! :)))
    Ai consumat ceva produse - bravo!
    Cateva dintre cele mentionate le-am incercat si eu, insa la bifazicul de la Yves Rocher inca nu am ajuns! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am făcut, doar am pus în pungă ce s-a consumat, dar chiar ar trebui să mai fac și niște curățenie/ordine printre produse, e în plan...
      Mulțumesc! Yves Rocher sau Garnier? :))

      Ștergere
  13. :)) De Yves Rocher era vorba...desi tu l-ai consumat pe cel de la Garnier! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, bun. :)) E de luat în calcul și cel de la YR, mai ales dacă te decizi la o comandă online.

      Ștergere