Cumpărături din Roma

Aveam lista de cumpărături pentru Roma pregătită încă de pe la începutul anului, știam clar tot ce-mi doresc, dar din păcate n-am găsit multe dintre ele. Deși nu aveam nevoie de absolut nimic, erau produse pe care mi le doream mult și care la noi nu se găsesc, așa că am fost puțin supărată că nu am dat de multe produse pe care le aveam pe wishlist, dar asta e, o să mai fie ocazii și m-am orientat la fața locului spre alte produse care mi-au atras atenția.


Cel mai entuziasmată eram de produsele Kiko, abia așteptam să ajung într-un magazin de-al lor și am fost supărată foc că n-am găsit mai nimic din ce-mi doream. Am fost prima oară într-un magazin relativ aproape de Vatican și apoi la cel din gară, ambele mi s-au părut mult mai sărăcuțe decât magazinul lor online și nici prea multe reduceri nu aveau. În schimb, pentru că din primul magazin am făcut cumpărături mai mărișoare, de peste 30 euro, la casă mi-au făcut o reducere și am plătit 25 euro (pe tot ce vedeți mai jos, în afară de fondul de ten, pe el l-am luat din al doilea magazin în care am intrat).

Dacă tot l-am pomenit, încep cu fondul de ten Universal Fit, pe care l-am luat din magazinul din gară, mai mult de supărare că n-aveau nici acolo câteva produse pe care mi le doream mult, însă a fost singura alegere impulsivă și prea puțin studiată - am testat nuanța cea mai deschisă care era acolo în grabă, mi s-a părut că se adaptează suficient și de entuziasm că-mi place textura l-am luat. Dar când m-am machiat cu el mi-am dat seama că e prea închisă nuanța pentru mine. Îmi pare rău de el că pare interesant... încă nu știu ce o să fac cu el, probabil o să-l dau.


Shade Fusion trio blush e unul dintre puținele produse pe care le aveam pe wishlist și le-am găsit, am ales nuanța #03 și îmi place mult după primele probe, are o textură plăcută și se așează și arată foarte bine pe ten. Ca să nu mai zic că ambalajul mi se pare foarte tare, arată așa de... luxury.

Singurele produse luate la preț redus au fost ojele, am luat din gama lor clasică și din cea Quick Dry, din ambele mai am oje și-mi plac, așa că am mers la sigur. Nuanțele sunt foarte frumoase, nu prea se vede din poze, dar mai ales albastrul e absolut superb, cu siguranță le veți mai vedea pe ambele prin postările mele cu manichiuri.

Foarte mult îmi doream și nuanța #710 de la Smart lip pencil, iar la fața locului mi-am mai ales și nuanța #705. Pe primul l-am vrut pentru că e un mov foarte închis de care aveam nevoie pentru niște rujuri, iar la noi parcă nu există așa ceva, eu n-am găsit. Nu le-am încercat încă pe buze, dar după textură îmi plac, sunt pigmentate și au o textură destul de plăcută (nu foarte cremoasă, totuși).


Cel mai mult m-am supărat că la rujuri am găsit extrem de puține nuanțe disponibile, față de ce au pe site, din ce-mi doream concret n-am găsit nimic (și aveam vreo 7-8 nuanțe pe listă), dar m-am orientat acolo astfel încât să mai încerc niște game noi de la ei. Am ales, mai exact:

Velvet Matte în nuanța #607 - un roșu foarte frumos (swatch-uri o să vedeți la final pentru toate) și foarte puternic pigmentat. Pe buze încă nu l-am purtat, dar după proba pe mână îmi cam place, pare să semene cu cele de la Melkior, dar rămâne de văzut și cum rezistă și se simte după niște ore de purtare.

Unlimited Stylo în nuanța #14 - ca nuanță sigur nu e pe placul multora, e un maro movuliu destul de închis, însă mie-mi place și ceva chiar identic n-aveam. Calitativ însă... m-a șocat! În primă fază pare un ruj ok, cu o pigmentație foarte bună și un ușor luciu, însă în câteva minute de la aplicare se face mat și devine complet rezistent la transfer! E practic ca un lip stain, doar că de un milion de ori mai confortabil, nu hidratează dar nici nu usucă buzele, iar de șters se șterge doar de la mâncare uleioasă (mult mai frumos decât un lip stain). Îmi trebuie neapărat mai multe nuanțe din gama asta și sper ca toate să fie la fel calitativ!


În magazinul OVS (un amestec de multe branduri de haine și de cosmetice, până și MAC am văzut acolo) știam că o să găsesc produse de la branduri care mă interesează, precum Wet n wild, Physician's formula și ojele P2, dar se pare că nu toate magazinele astea dețin aceleași branduri, eu am intrat în cel din gară și nu aveau niciunul dintre brandurile astea. M-am supărat, dar tot n-am ieșit cu mâna goală...


Pudra pulbere Catrice Nude Illusion voiam s-o iau, știam că la noi e doar online, așa că dacă tot am dat de ea acolo am și luat-o, însă e singurul produs pe care n-am apucat nici să-l desfac. Essence matt touch blush mi-a atras atenția, la noi nu știu dacă există sau nu și gama asta de blush-uri (nu am mai fost de mult la un stand Essence), dar blush-urile lor sidefate îmi plac și am zis să văd cum e și ăsta, iar la prima probă mi s-a părut fain.

Ce am descoperit total nou în OVS e brandul NIYO & Co, de care n-am auzit niciodată, e un brand italian, prețurile sunt mici spre medii și am zis să văd ce-i cu el, așa că am luat un ruj și un creion de buze, ambele roz, erau la un set promoțional (10 euro ambele). Primul îmi place, pentru nuanță, dar și calitativ e bunicel, în schimb creionul de buze mi se pare cam dur. Oricum, cu alte ocazii aș mai încerca și alte produse de la brandul ăsta.

Mai jos vă las și cu swatch la produsele pentru buze, cred că vă dați seama care și cum sunt din descrierea de mai sus, nu le-am mai notat și pe poză...


Stați că n-am încheiat! :)) Mai am două chestii mărunte...

În OVS era un stand plin cu produse travel size, mi-a atras atenția brandul Shaka, nici de el n-am mai auzit, însă mi-au părut interesante produsele și am luat o loțiune de corp cu mango, care miroase demențial! Păcat că nu mai aveam loc în punguțele cu lichide, că altfel aș fi luat mai multe.

Crema de picioare Cien am luat-o  mai mult de nevoie, când am ajuns prin Lidl-ul lor. Pentru că am mers foarte mult pe jos și n-aveam nicio cremă specială pentru picioare la mine, am zis că n-ar strica, am văzut că miroase răcoritor și am sperat că oferă și un efect la fel, din păcate n-o face, dar în schimb hidratează foarte bine. N-am idee dacă se găsește și la noi, nu ajung prea des prin Lidl.


Asta e tot, nu sunt chiar atât de multe cumpărături, cel puțin comparativ cu ce aveam eu în plan, dar nu e ca și când aș fi și avut nevoie de ceva, așa că mă bucur că le-am „bifat” și pe astea. În ceea ce privește brandul Kiko, am un sentiment că restul dorințelor o să mi le bifez cu o comandă online, e mai sigur și simplu, poate chiar și mai ieftin dacă mă uit la câte reduceri uriașe au online (de aici se pot comanda produsele Kiko, e site-ul lor oficial și livrează și la noi).

Ce vă face cu ochiul din ce mi-am luat din Roma? Voi ce ați fi ales de la Kiko?

38 de comentarii

  1. Vai, vai, vai, ce produse minunate! Vreau si eu ceva de la Kiko, arata superb!
    Sa le folosesti pe toate cu placere ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au multe produse faine la Kiko, pe măsură ce le descopăr vreau tot mai multe. Trebuie să le dai cândva o șansă!
      Mulțumesc!

      Ștergere
  2. Frumoase toate, sa le folosesti cu placere! Cel mai mult ma atrage acel trio blush, arata demential. Are particule stralucitoare in el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Chiar e foarte fain blush-ul și da, are câteva particule de sclipici, dar sunt extrem de fine, subtile, doar cât să ofere puțină luminozitate.

      Ștergere
  3. Ai fost chiar cuminte, sa le folosesti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost că n-am avut de ales, n-am găsit multe și nici timp prea mult de studiat altele n-am avut. În sinea mea mă oftic puțin... :))
      Mulțumesc!

      Ștergere
  4. ce bine arata produsele de la Kiko! Sa le folosesti pe toate cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ele sunt și eu cel mai încântată! Mulțumesc! :*

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere, arata tare bine toate. 😙

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le foloseste cu placere, Blush-ul arata superb, fondul de ten cred ca gasesti doritoare daca nu ti se potriveste, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Chiar e superb blush-ul, îl tot admir de când l-am luat.
      Da, sigur o să găsesc cui să-l dau, să se bucure de el.

      Ștergere
  7. Suna foarte bine descrierea rujului/lipstain de la Kiko. Am luat ceva de la Revlon si i-as face k caracterizare similara. Reusite formule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-a surprins, mai auzisem că sunt rezistente, dar nu mă așteptam să nu se transfere. Sunt curioasă de cel de la Revlon, că aș mai vrea așa ceva. :D

      Ștergere
    2. Ultra HD Matte Lipbalm, am postat poze cu el.

      Ștergere
    3. Nu știu cum de mi-a scăpat, mersi mult pentru răspuns. Uite așa mă faci să mai adaug ceva pe wishlist-ul cu rujuri... :))

      Ștergere
  8. nu ai cum sa intri la Kiko si sa nu cumperi nimic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord! Chiar și cu magazinele mai sărăcuțe, tot au o mulțime de produse tentante.

      Ștergere
  9. Sa te bucuri de tot ce ai achizitionat. De altfel asa patesc si eu cand ma duc in tari straine, imi fac o lista cu produsele dorite si cand ajung acolo, numai acela nu sunt pe raft :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! E cam frustrant, dar asta e, mai avem și opțiunea comenzilor online. :D

      Ștergere
  10. Sa le folosesti cu placere !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru fondul de ten poti incerca produsul ala nou de la The Body Shop cred...care deschide nuanta fondului de ten...l-am vazut la Koko ieri, pe blog.
    Imi plac rujurile si creioanele de buze...hai ca arata bine si sigur le vei folosi. Pacat ca la noi nu se gaseste Kiko sau Physician's formula...am vazut un bronzer misto rau...si s a astept o luna dupa un produs...nu prea ma incanta.
    Sa le folosesti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl știu, au și alte branduri așa ceva și m-am gândit și la asta, dar nu-mi vine să iau un produs de genul ăla doar pentru un fond de ten nou, care nici nu știu dacă o să-mi placă.
      Normal, doar eu le-am ales. :)) A fost o adevărată provocare să găsesc nuanțe pe care să nu le am deja identice, nu mi-a ieșit cu toate (roșu mai am la fel cel puțin două) dar e ok.
      Da, chiar e păcat, au ambele branduri produse interesante și lăudate, dar e bine că există și opțiunea online, eu mă gândesc la o comandă mai măricică la Kiko și de la Physician's formula o să iau sigur de pe iherb ce voiam.
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  12. Asa se intimpla in calatorii, cumparam multe ca sa nu ne intoarcem cu mana goala. Eu nu am folosit produsele Kiko, poate le faci un review la cele care iti plac si asa aflu si eu daca mi-ar placea sau nu sa le am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am obiceiul să cumpăr ca să nu mă întorc cu mâna goală, acum chiar îmi doream anumite produse, iar restul m-au atras pur și simplu la fața locului. O să revin în timp cu păreri despre produsele Kiko!

      Ștergere
  13. Hehe, si eu zic ca ai fost cuminte. Sunt tare frumoase nuantele produselor pentru buze! Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia astept luna august sa merg in Italia si eu :-))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, am fost și eu super nerăbdătoare! Sper să ai o vacanță frumoasă!

      Ștergere
  15. Vad ca ai fost Kiko focused :D Imi plac mult mult creioanele, sunt super pigmentate <3 le trec pe wishhh :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal, e brandul italian drugstore care mă obsedează cel mai tare, au produse foarte bune, în general.
      Să le bifezi cât mai curând! :D

      Ștergere
  16. hai ca ai fost cumpatata! sa stii ca nici eu nu cumpar prea multe in deplasare de frica impulsului de moment :)).

    cel mai tare ma tenteaza blushul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost fără să vreau, de data asta. :)) În cazul ăsta nu era doar impuls, am tot citit/auzit despre produsele Kiko, așa că aveam idee spre ce să mă uit, doar timp nu prea am avut. :D
      Dacă te referi la cel de la Kiko... e superb, merită pus pe wishlist!

      Ștergere
  17. Eu plec duminică la Napoli, am în plan să plec cu puțin bagaj de acasă, ca să reînnoiesc colecția cu produse Kiko li Pupa :)) Am nevoie de fonduri de ten, de rimel, de tuș, de farduri noi, de toate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să petreci zile cât mai frumoase acolo și să te întorci cu tot ce ai nevoie. :))
      Așa am făcut și eu, am luat bagaj destul de puțin, mai ales lichide, ca să am loc în punguțe pentru ce urma să cumpăr și noroc că punga prietenului era de fapt tot a mea, că altfel n-aveam unde să le înghesui toate. :))

      Ștergere
  18. Produsele Kiko m-au tentat intotdeauna!
    Blush-ul acela arat divin!
    Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine! :)) Am început încetișor să le cunosc de anul trecut, dar vreau în continuare tot mai mute.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere