La ce mai visează Ella... #4

Nu mai vreau nimic și totuși vreau prea multe... probleme de femeie. Chiar sunt într-o fază ciudată, știu că am prea multe noutăți de încercat, prea multe produse de care să mă bucur, prea puțin spre deloc spațiu liber pentru depozitare, așa că aș vrea ca o vreme să nu mai cumpăr prea multe, ca să nu zic chiar nimic, dar visez la o grămadă de produse și mă tot contrazic singură... „vreau neapărat ăsta, dar nu mai vreau, dar totuși vreau”. Nu mai pot să țin doar pentru mine visele astea, așa că le aștern mai jos pe cele mai recente, pe care nu cred că le-am mai pomenit pe blog. 

Paleta de farduri Zoeva Rose Golden e cea mai recentă obsesie, văd tot mai multe laude pentru produsele lor de makeup, nu doar pentru pensule, iar fardurile mă atrag cel mai mult. Mai vreau și alte pensule Zoeva, asta am mai spus, că cele pe care le am îmi plac la nebunie și le folosesc aproape zilnic, dar acum parcă visez chiar și mai rău la paleta asta, pentru care puteți vedea niște swatch-uri reușite aici, de unde am preluat și poza următoare. Ca preț e mai accesibilă decât pensulele, costă vreo 100 lei pentru 10 farduri.


Concealerul MUFE Ultra HD Invisible cover l-am încercat în Sephora de când a fost lansat și mi-a rămas de atunci gândul la el, iar până la urmă cred că o să-l iau, mai că aș renunța pentru el la Urban Decay Naked Skin, că am văzut cam multe fete dezamăgite de el - deși am tot citit/auzit multe păreri total pe dos cu privire la concealerul UD, ceea ce mă intrigă puțin. Nu mai zic că mai vreau neapărat să iau concealerul Maybelline Instant Age Rewin, care în sfârșit a ajuns și la noi. 

Da, vreau cam multe concealere și nici nu e ca și când aș avea nevoie, dar chiar mi le doresc la un moment dat pe toate trei, pe cel de la Maybelline sigur îl iau cât de curând (e cel pe care mi-l doresc cel mai mult, am tot zis de el în postări mai vechi), iar dintre celelalte două mai văd eu pe care-l aleg mai întâi.


Despre Anastasia Brow gel n-am zis niciodată nimic pe blog, dar în mintea mea e de mult timp. Încă sunt fană a gelului de la NYX, de curând am revenit după o pauză și la cel de la Inglot, mai am și alte produse pentru conturat sprâncene, dar... am chef de ceva nou, iar ăsta e singurul care m-ar mai atrage în mod deosebit, pentru că e waterproof și m-am cam învățat cu o astfel de rezistentă excelentă de la gelul NYX.


Rujul MAC în nuanța Heroine îmi bântuie visele de câteva săptămâni, de când mi-am reamintit de el după ce l-am văzut la o bloggeriță - îl știu de mult, mi-a plăcut de când l-am văzut prima oară, dar pe atunci nu purtam așa ceva, așa că doar am admirat și am mers mai departe. Acum știu sigur că l-aș purta cu încredere mai ales pe timp de vară și deși am multe rujuri și multe nuanțe de mov, chiar una oarecum asemănătoare, totuși exact nuanța asta bestială n-o am. În schimb, pe Pure Heroine doar îl admir dar nu l-aș vrea, pentru că am deja 2-3 nuanțe cam identice (dar oricum parcă a fost ediție limitată, dacă nu visez eu).


Revlon Ultra HD Matte lipcolor e altă obsesie în materie de rujuri, nu la fel de mare ca anteriorul, dar sunt tot mai curioasă de rujurile astea și-mi plac mult cele două nuanțe de jos, din poza următoare. Am zis că o vreme nu vreau să mai cumpăr rujuri, am adunat prea multe într-un timp scurt, dar... curiozitate + pasiune + nebunie = raționament zero. Încerc să mă mai abțin o vreme, dar până la urmă tot iau măcar o nuanță și din gama asta de la Revlon. Swatch la cele de mai jos puteți vedea aici, de unde e preluată poza.


Lorac PRO și atât. Mă uit la paletele de farduri în mod special, dar nu numai. N-am încercat niciun produs Lorac și de mult îmi tot fug ochii spre produsele lor, dar în ultima perioadă mai rău ca oricând.


Nu sunt multe, dar toate se adaugă altor liste de dorințe destul de lungi, pe care am produse de care am mai spus și pe care încă nu le-am bifat, dar e timp pentru toate. Chiar azi am bifat câteva dorințe mai vechi, dacă mă urmăriți pe facebook știți la ce mă refer, dacă nu vă spun aici că mă refer la alte câteva produse Paula's Choice pe care le aveam pe wishlist.

La capitolul vise non-beauty am doar destinații de călătorii... multe, foarte multe. Rațional am pe listă Budapesta, Bruxelles, Amsterdam și Atena, dar poate o să pot extinde și mai mult lista pe anul ăsta, rămâne de văzut.

Voi la ce visați în prezent? Care sunt cele mai mari dorințe/obsesii cosmetice? Dar non-beauty?

16 comentarii

  1. Interesant articol:) Eu visez de ceva timp la niste pensule Zoeva. Nu am incercat niciodata dar am auzit numai laude despre ele :) Si la o paleta de contur de la ABH, dar aia e mai mult un moft :))
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă pot pronunța cu privire la pensulele Zoeva de față, că n-am încercat niciuna încă (dar am auzit numai de bine), dar cele de ochi sunt geniale, chiar merită mai ales pentru unele de blending.
      La mine toate sunt mofturi. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Imi place mult paleta de la Zoeva. Eu tocmai mi-am luat o paleta de farduri foarte colorata de pe Sammydress cu doar 4.89 dolari.
    Cat despre dorintele mele si eu vreau calatorii, lenjerie intima, costume de baie, obiecte pentru casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată de vis! S-o folosești cu drag și spor.
      Cred că la cât mai multe călătorii visăm toate, timp și bani să fie. :D

      Ștergere
  3. Step by step imi zic, ma multumesc si cu cate o calatorie la doua luni, macar prin tara. Faine destinatii ti-ai ales!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine faci, Mihaela! Mai am în plan câte ceva și prin țară, chiar și prin propriul oraș am senzația că încă am locuri faine de descoperit.
      Așa cred și eu, faine și destul de accesibile.
      Pupici!

      Ștergere
  4. personal, visez la fonduri de ten waterproof care să n-arate ca nevoia după 5 minute pe fata ta mea din cauza transpiratiei, visez la rujuri de buze in nuante de burgundy, mai visez la o tunsoare a la Hinata Hyuuga cu culori de blond (blondul ala de la decolorare), roscat mai inchis, mov inchis, brunet albastrui dar din ala in care sa se vada clar de la o posta albastrul care sa nu dispara la a doua spalare pe cap... ah da, visez si sa port rochii sau fuste fara teama de iritatii tampite pe coapse din cauza frecarii piele pe piele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți îndeplinești toate visele cât mai curând! :D

      Ștergere
  5. Vai, cum arata trusa aia de la Zoeva!!! E minunata!!!
    Cat despre restul....cum sa nu te tenteze cand vezi asemenea poze??? Cum sa nu vrei si tu cand citesti peste tot despre ele?
    Offf, lumea asta e tentanta rau! :))
    Pupici si spor la bifat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai grav decât din poze e când le vezi în realitate și îți plac rău.
      Mie-mi spui? Am dat trei comenzi săptămâna asta. Niciuna nu era în plan. :))
      Pupici

      Ștergere
  6. din ce mi-ai aratat parca rujurile lichide de la revlon ma atrag cel mai tare (desi sunt mate) :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi par destul de diferite față de alte rujuri lichide mate, din ce am văzut în swatch-uri, arată mai natural aș zice. Cred că ți-ar plăcea chiar și ție. :D

      Ștergere
  7. Iti recomand Devotion de la Revlon, imi place mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să le mai studiez pe toate, să văd la ce o să mă decid. Mersi de recomandare!

      Ștergere
  8. Tare mult imi plac aceste articole, aflu de noutati in domeniul cosmeticelor :)Paleta de farduri Zoeva este 100% pe placul meu! Eu iti urez sa le ai pe toate. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că-ți plac articolele astea și că paleta Zoeva e pe placul tău, mi se practică pentru orice pasionată de machiaj. :D
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere