Week in photos #83

Azi scriu cu mai mult entuziasm despre săptămâna ce urmează să se încheie, chiar dacă aparent săptămâna trecută a fost mai plină de lucruri frumoase, dar au fost și prea multe... urâte. În schimb, despre săptămâna asta aș putea spune că a fost mai bună chiar și doar pentru că nu s-a întâmplat nimic rău, trist etc. Am avut niște zile destul de pline, am reușit să rezolv multe lucruri pe care le amânam de prea mult timp, iar weekend-ul a fost cu mulți sărbătoriți, cum probabil a fost la multe dintre voi - ocazie cu care vă și urez un sincer și călduros La mulți ani! celor care v-ați serbat onomastica azi sau ieri!


Weekend-ul ăsta am fost clar în shopping mood, au fost prea multe oferte bune la produse care mă interesează și nu puteam să ratez ocazia să fac niște super afaceri. Am început de vineri dimineață cu o comandă Paula's Choice, în care am avut exfoliantul cu 5% AHA pe care-l ador și pe care mi l-am luat de rezervă, trei serumuri noi de încercat și booster-ul, toate în format mini (exfoliantul pentru că ține mult, iar restul pentru a le încerca, să văd cum ne înțelegem). 

Am mai plasat și o comandă pe Makeup Shop, profitând de reducerea de 25% de weekend-ul ăsta, am luat câteva produse pe care le aveam pe listă de mult și abia aștept să ajungă. De o altă comandă dată nu zic deocamdată nimic, o să vedeți când ajunge despre ce e vorba, zic doar că e ceva ce-mi doream muuuult, mult (e și în makeup wishlist 2016).


În timp ce eram în căutare de cadouri, mi-a sărit în ochi micuțul ăsta de la Essence (scuzați lipiciul de pe el), pe care într-un timp l-am căutat de am înnebunit și n-am dat de el, la momentul ăla m-am lăsat păgubașă și între timp am încercat produse similare de la alte branduri, dar dacă tot l-am văzut acum am zis să-l iau, să văd cum e și el.


Printre alte lucruri mai neinteresante pe care le amânam de prea mult timp, era și să iau la rând niște dulapuri în care aveam haine pe care nu le-am mai purtat de foarte mult timp, mi-am făcut curaj zilele astea și cu ocazia asta am și redescoperit câteva lucruri care-mi plăceau mult și nu știu de ce au rămas uitate, dar și câteva mormane care-mi ocupau spațiu degeaba și care deja au ajuns către alte dulapuri unde sigur n-o să zacă degeaba, ca la mine. Dacă n-ați mai făcut de mult o triere drastică printre haine... poate vă dau un imbold să o faceți în curând!


Ciocolata Milka Collage a fost desertul preferat al săptămânii! Cred că am mâncat de câte două ori din fiecare, iar dacă nu ați încercat sortimentele astea vi le recomand, în special varianta cu caramel, deși e foarte interesantă și cealaltă. Eu le-am descoperit de câteva săptămâni, cred că de când au apărut și totuși încă nu m-am săturat de ele.


Azi ne-am băut cafeaua din cănile cu Moș Crăciun pe care vi le-am arătat prin decembrie (poza de atunci e) pentru că... de ce nu? După vremea de acum, ar părea oricum că nu mai e mult până ne vizitează Moșu'.

Tot azi mi-am scos la înaintare costumele de baie, că poate-poate...


În final vă ofer o floricică virtuală tuturor!

Sper ca săptămâna viitoare să fie cât mai frumoasă pentru toată lumea, iar eu să fiu mai organizată, să-mi reintru și într-un ritm mai normal cu activitatea pe blog, dar și pentru altele. Pentru prima zi de Paște nu e pregătit niciun plan măreț, dar ne gândim în schimb cum să profităm de zilele de după - de câțiva ani e „tradiți” să mergem într-un loc nou într-una din zilele de Paște (ori duminică, ori luni sau chiar amândouă, când am fost plecați mai multe zile prin țară), n-aș vrea să rupem tradiția și nici să irosim acele zile libere.

Săptămâna voastră cum a fost? Cum aveți în plan să sărbătoriți de Paște?

20 de comentarii

  1. Si eu sunt in cautarea unui ser PC, m-am uitat tot weekendul acesta pe site si inca nu m-am decis ce sa mai incerc de aceasta data.
    sortimentele alea de Milka nu le-am vazut pana acum, dar arata delicios, trebuie sa le caut si eu, mi-ai facut asa o pofta :P

    Mi-a placut felul in care ai inceput postarea, o zi in care nu se intampla nimic rau, este o zi perfecta, intr-adevar! Cat mai multe zile perfecte si saptamana viitoare, iti doresc!
    Noapte buna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa eram și eu indecisă și am considerat că varianta cea mai bună e să încerc mai multe din miniaturi. Deocamdată am mai încercat doar unul.
      Chiar sunt delicioase noile sortimente, sper să le găsești.
      Sper că și tu ai avut parte numai de zile perfecte săptămâna asta!
      Weekend frumos!

      Ștergere
  2. Awwwww cioco Milka arata super, pup <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma crezi daca-ti spun ca de o luna ma pregatesc de operatiunea "dulapul" si nu ma-ncumet sa o incep? Mi-e groza de cat de multe voi arunca si prefer sa tot aman... Oricum, saptamana asta nu mai scap! Trebuie sa scot si artileria de primavara asa ca, trebuie sa ma mobilizez.
    Am vazut si eu reducerile de pe mks si zau ca mi-a fost gre sa le ignor. PC raman in topul wishlist-ului meu dar momentan cu dorintele raman. ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa, frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred că și eu amânam momentul de foarte mult timp, iar când zic mult nu mă refer la un trecut din anul ăsta. :)) Nu cred că e cazul să fie aruncate, sigur ai lucruri bune pe care le poți da cuiva care are nevoie sau pur și simplu s-ar bucura de ele.
      Mie mi-a fost imposibil să le ignor. :))
      Pupici și weekend frumos!

      Ștergere
  4. ciocolata milka e demetiala, imi plac ambele variante! si eu am mai facut trieri prin dulap, deja erau mult prea multe lucruri care stateau degeaba acolo, nu neaparat vechi, dar pe care nu le-am purtat niciodata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți plac variantele astea, mi se par printre cele mai reușite de la Milka. Așa erau și la mine, multe noi și altele purtate de 1-2 ori, prea puține purtate mai mult.

      Ștergere
  5. Pfew, saptamanile fara momente naspa sunt... Minunate! Si la mine a fost la fel, am avut chestii faine, dar cateva momente tensionate acum doua saptamani si am stat cu stres.
    Saptamana buna sa avem si sarbatori cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, la concluzia asta am ajuns și eu. Sper că au trecut momentele tensionate!
      Sărbători fericite și weekend frumos!

      Ștergere
  6. si eu am facut saptamana trecuta curat in dulap, marti mai exact. am edscoperit si eu cateva haine pe care nu le purtam si am pregatit doi saci marisori pentru donat.

    am gasit si eu varianta cu zmeura de la milka, mi-a placut mult, sa fiu sincera, nu stiu care dintre cele doua imi place mai tare.

    superbi trandafirii! sunt asa.. pretiosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine cred că miercuri a fost ziua cu pricina, dacă bine-mi amintesc. :)) Foarte bine, e păcat de să ținem lucruri degeaba, când altcineva s-ar putea bucura de ele, am o tot mai mare obsesie cu asta.
      Eu sunt fană caramel, poate din cauza asta îmi place puțin mai mult varianta aia.
      Hehe, mă bucur că-ți plac!

      Ștergere
  7. Hei, si eu am facut curat prin sifoniere. Tocmai ce selectasem hainele de vara. Trebuia sa mai astept totusi. :))
    Milka bun-bun. :D Multumim pentru ultima poza, este superba! ♥
    O saptamana cat mai faina iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ce de fete harnice... și pregătite de vara care pare că o să se lase așteptată. :))
      Cu mare drag, mă bucur că-ți place!
      Mulțumesc, la fel sper că a fost și a ta!

      Ștergere
  8. Ciocolata Milka e preferata mea asa ca o sa incerc variantele noi. Eu am avut o saptamana buna, am pregatit cadouri pentru Florii, am castigat doua vopsele Loncolor, am primit cadourile de Pasti in avans: o bluzita gen ie foarte frumoasa si un gloss Essence nuanta nude. Te rog sa-i faci un review gelului pentru sprancene de la Essence pentru ca l-as cumpara si eu. De Pasti nu am inca nici un plan, depinde de vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână bună!
      Da, o să revin cu impresii după ce îl mai folosesc o vreme, deocamdată îmi place.

      Ștergere
  9. Si eu am cautat sa tampesc smecheriapentru sprancene de la Essence si pana la urma mi-a luat-o mama din Bucuresti. E ok, inca mai experimentez cu el. Collage cu caramel imi place si mie de mor, e de-a dreptul periculoasa. Varianta cu zmeura nu m-a convins pe deplin. Si eu am trecut saptamana trecuta prin dulapuri si am vreo 4 plase cu chestii de dat mai departe. E sezon de aerisit garderoba si casa in general, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se găsește greu, nu înțeleg de ce. Eu mă înțeleg foarte bine cu el până acum, dar mai „testez” și eu până la vreun verdict.
      E un deliciu Collage cu caramel, cu zmeură e în schimb mai ciudățică, dar mie-mi place tocmai din cauza asta. :))
      Da, chiar e perioada perfectă pentru ordine prin toate!

      Ștergere
  10. Eu am facut trierea hainelor de ceva vreme...dar vad ca vremea nu ne lasa in pace...azi am un puloveras pe mine...si tot e frig!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ciudată rău vremea din ultima perioadă, de fapt parcă tot începutul ăsta de an a fost așa.
      Te pup!

      Ștergere