Oferte Yves Rocher - Mai 2016

Mai e puțin până intrăm în luna mai, însă cei de la Yves Rocher deja au lansat ofertele pentru ultima lună de primăvară, care vor fi disponibile până pe 5 iunie. Despre ofertele din aprilie nu am mai scris nimic pe blog, că nu mi s-au părut interesante, cel puțin pentru mine nu erau, însă cadourile oferite acum mi se par mai atractive, dar și mai tentante mi se par unele oferte și niște noutăți... iar mie-mi e dor de o comandă Yves Rocher, deși n-a trecut foarte mult de la ultima plasată.

Să vedem mai întâi cadourile care se oferă și care sunt valabile prin link-ul ăsta - dacă intrați din newsletter o să vedeți un cadou diferit, la un prag mai mare de comandă, mai exact de 129 lei în loc de 99 lei (eu zic că e mai bună oferta următoare, depinde acum de fiecare).

http://bit.ly/1UO2rCI
Transportul este gratuit prin curier pentru comenzile de minim 79 lei!

Pentru o comandă de minim 59 lei este oferit un cadou la alegere dintre setul pentru îngrijirea părului, trusa pentru cosmetice și o surpriză secretă în valoare de 129 lei. Eu aș alege setul pentru păr, în special pentru fluidul pentru strălucire, despre care am auzit ceva păreri bune și pe care încă nu l-am încercat. Gentuța e drăguță și ea și pare din material mai bun decât altele de la ei, doar că mie nu mi-ar folosi, iar surpriza secretă e de obicei un produs de îngrijire a tenului anti rid.

Pentru o comandă de minim 99 lei este oferită cadou apa de toaletă cu liliac mov, care are o aromă perfectă pentru primăvară-vară și deși știu că apele de toaletă din gama asta nu persistă foarte mult pe piele, totuși eu am mai multe care-mi plac mai ales pentru vară, tocmai pentru că au arome „ușoare”, iar asta cu liliac e una dintre cele pe care aș adăuga-o la colecție. 

Așa cum ziceam din introducere, ce mi se pare mie cu adevărat tentant acum sunt niște oferte foarte bune de pe site, iar prima care mă atrage pe mine e cea cu 3 geluri de duș Plaisirs Nature și geanta oferită cadou, la doar 27 lei de aici. Gelurile de duș sunt cele lansate nu de mult, combinațiile de arome mi se par unele mai interesante ca altele, iar geanta oferită pare reușită din poze, dacă ar arăta în realitate la fel mie chiar mi-ar plăcea ca model.


O altă ofertă care mi se pare de luat în calcul e tot cu trei geluri de duș și un cadou oferit, doar că în cazul ăsta cadoul este un set de bijuterii elegant (numai mie mi se pare foarte frumoasă brățara?), iar gelurile sunt din gama Jardins du Monde, favoritele mele de până acum, în special chiar cel cu cafea oferit în setul pe care-l găsiți aici.

http://bit.ly/23YmqVN

Noile produse pentru protecție solară sunt la preț redus aici și par interesante cele de corp, eu am pus ochii pe laptele cu SPF 50+ de aici, anul trecut am avut unul foarte bun de la ei, dar care din păcate nu mai e disponibil pe site, însă poate ăsta nou e și mai bun, chiar aș vrea să-l încerc.


La preț redus mai sunt aici multe produse din diverse categorii, de unde n-aș rata în cazul unei comenzi noile geluri de duș gomante (mango și coriandru sună bine rău, dar și zmeură cu mentă), ultimul gel de duș gomant încercat de la ei mi s-a părut cu mult mai reușit decât gamele pe care le încercasem cu câțiva ani în urmă, iar în cazul de față mi se pare că sună bine rău combinația de arome de la ambele, îmi imaginez ceva... special. 

Cam asta ar fi ce mi-a atras mie atenția de pe site, către ce m-aș îndrepta eu. Încă mă mai gândesc dacă profit de ofertele astea sau mai aștept, sunt tentată să dau o comandă mai mult pentru produsele noi, în special pentru laptele de corp cu SPF, dar și din cadouri aș avea ce să aleg, iar din oferte.... aș lua să-mi umlu și bucătăria de geluri de duș, că baia e de mult timp plină.

Cum vi se par ofertele Yves Rocher pentru luna mai? Dar cadourile? Ce vă tentează dintre toate ofertele și noutățile?

10 comentarii

  1. O sa arunc si eu un ochi pe site!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte multe tentatii dar de aceasta data o sa incerc sa fiu puternica si sa le rezist! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu sigur că vreau câte ceva dintre noutăți, nu le pot rata, cândva tot trebuie să pun mâna pe ele.
      Pupici

      Ștergere
  3. Eu am vazut oferta cu parfumul Naturelle Osmanthus care ma tenteaza, dar acum folosesc apa de toaleta cu lacramioare inflorite asa ca o sa zic pas ofertei de luna asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Naturelle Osmathus a fost în oferta din newsletter, dar valoarea comenzii trebuie să fie cu 30 lei mai mare.

      Ștergere
  4. acum merg la deschiderea unui nou magazin, dau un ochi pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț! Trebuie să ajung și eu într-un magazin să studiez mai bine produsele noi.

      Ștergere
  5. Din nou oferte tentante de la YR. Luna aceasta deja am avut o comanda mare, sper sa ma abtin in mai...desi imi este greu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu au oferte și produse noi interesante. :)) Să folosești cu drag ce ți-ai comandat deja!

      Ștergere