Favorite non-beauty - Martie 2016

Mă gândesc să introduc rubrica asta de pe la începutul anului, dar am tot amânat momentul fiindcă nu știam dacă ați fi interesate să citiți și despre favoritele mele lunare non-beauty. Însă acum ceva vreme mi-ați spus mai multe dintre voi că v-ar plăcea să mai scriu și articole diferite, care n-au legătură cu frumusețea, așa că am decis să fac o încercare cu ideea asta și aștept să-mi spuneți voi dacă mai vreți să vedeți astfel de articole, ca să știu dacă mai continui și pe viitor.

Ideea mea e să vă prezint tot ce mi-a plăcut foarte mult într-o lună, ce m-a cucerit etc... orice în afară de cosmetice, pe care le prezint separat.


Roma m-a cucerit și n-aveam cum să încep acum cu altceva! Am petrecut niște zile superbe acolo, mi-a plăcut totul în orașul ăsta atât de plin de istorie, unde în orice direcție întorci capul vezi ceva ce te atrage, ceva de vizitat, ceva de admirat. Timpul a zburat parcă prea repede, însă am alergat contra lui și am reușit în 5 zile să vedem mare parte din oraș și cam toate atracțiile turistice, chiar și din cele mai puțin cunoscute. Ne-am plimbat mult și printre străduțe, am admirat orașul de sus din mai multe zone și... am trăit momentul!


Primul zbor cu avionul mi-a plăcut la nebunie, pentru mine decolarea a fost chiar partea care mi-a plăcut cel mai mult, fix ce nu le place multora. A fost o experiență nouă super interesantă și o să apelez mult mai des la varianta asta pe viitor, sunt oricum lecuită de anul trecut de mers cu mașina la distanțe lungi, nu-mi mai trebuie - îmi place foarte mult să merg și cu mașina, însă nu mai mult de 8-10 ore, cel mult, e prea obositor (plus mult timp pierdut).


Bufnițele îmi plac de mult, am mai spus că au mai multe semnificații pentru mine, însă în martie le-am purtat mai mult ca niciodată - pe husa la telefon și-n accesorii, ba am purtat chiar și mărțișoare cu bufnițe. Mă înveselesc, îmi plac!



Fructele au început să-mi placă din nou și consumate simple, nu doar prin prăjituri și sper să rămână o preferință permanentă, nu doar ceva trecător. Cel mai mult am mâncat luna trecută banane, destul de des și kiwi, dar și alte fructe.


Pomii înfloriți... fără prea multe comentarii.



Grey's Anatomy a fost serialul favorit în martie, pentru o vreme nu l-am mai urmărit că începuse să mă dezamăgească, însă „m-a prins” din nou, rămâne totuși un serial foarte bun care-mi place, în ciuda faptului că unii din actorii pe care îi îndrăgeam nu mai sunt. Mai multe nu mai zic...


Tot la capitolul seriale aș putea să mai numesc The Bing Bang Theory, dar ăsta e un favorit permanent, de când l-am descoperit.

La capitolul filme, cărți sau muzică n-am nimic de trecut pe listă, nu-mi amintesc de nimic care să mă fi impresionat prea mult. Poate luna asta...

Asta a fost tot, poate aș mai fi putut să numesc și alte lucruri/locuri/experiențe de care am uitat, dar dacă am uitat poate nu au fost totuși atât de... favorite.

Voi ce favorite non-beauty ați avut în martie? Mai vreți să vedeți astfel de articole?

16 comentarii

  1. Eu ador sa zbor cu avionul! :)
    Mi s-a facut dor de Grey's. Nu am mai vazut de la sezonul 9 parca. Stiu ca a murit Derek :(, dar nu am vazut cum. Acum nici nu mai am cand sa ma uit. Astept Game of Thrones luna aceasta, sper sa reusesc sa vad ceva. :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura. :))
      Da, am aflat și eu că a murit Derek cu mult înainte să văd , dar eram foarte curioasă și cum. El e unul dintre cei de care îmi pare foarte rău că au fost scoși din serial. :(
      Game of Thrones nu m-a prins, nu e tocmai genul meu. :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Si mie imi place decolarea. :))
    Am patit exact acelasi lucuru cu Grey's Anatomy. Sunt aproape "la zi" cu el si il urmaresc in zilele in care simt ca am nevoie de motivatie suplimentara.
    Ah Roma... E pe lista "de vizitat". :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, acum mă simt mai puțin ciudată! :))
      La fel și eu, mai am foarte puțin până să ajung „la zi” cu el și chiar e potrivit pentru o doză de motivație suplimentară.
      Sper să „bifezi” Roma cât mai curând, merită din plin!
      Pupici

      Ștergere
  3. Roma a fost descoperita si de mine saptamana trecuta, sigur voi reveni acolo... Cat despre calatoriile cu avionul... nu le iubesc dar le iau ca pe un rau necesar. Imi poti spune de unde ai facut a doua poza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze de răspunsul întârziat! A doua poză e făcută din castelul Sant Angelo, e superbă priveliștea de acolo!
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut în Roma, nu are cum să nu placă cuiva, în opinia mea. :D

      Ștergere
  4. Si eu sunt innebunita de obiecte, bijuterii cu bufnite. Port zilnic o esarfa cu bufnite dragalase :) Ma mir ca iti place decolarea, mai rar am auzit asa ceva :)
    Te pup si eu astept urmatoarea postare de acest gen...it's fun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt prea drăgălașe, au un famec aparte! :D Crede-mă că m-am mirat și eu, după câte am auzit nu mă așteptam să-mi plac, dar de fapt mi s-a părut foarte tare senzația. La întoarcere abia așteptam să decoleze... :))
      Mă bucur că ți-a plăcut ideea postării! Te pup!

      Ștergere
  5. Imi place mult de tot articolul! Favoritele mele: Cetatea Rasnov, pomii infloriti, un proiect foarte fain prin care ai posibilitatea sa-ti platesti o cafea cu o carte, serialele de pe AXN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult! De mult îmi doresc să merg la Cetatea Râșnov, poate o să ajung anul ăsta. :D
      Interesant proiectul cu cafeaua și cărțile.

      Ștergere
  6. AM vazut cred ca acum 2 zile 50 Shades of Black - e o parodie dupa 50 Shades of Grey...super tare, eu personal m-am amuzat teribil!
    Imi doresc sa ajung in Portugalia...si Egipt!!! Iubesc Egiptul de la distanta si sper ca in ziua in care voi fi acolo, sa nu ma dezamageasca!
    fructe? Daaaa, zilnic!!! Nu trece zi fara macar un fruct! Si spun asta cu mandrie! :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit de parodia asta, dar nu părea prea atractivă.
      Ehee, wishlist-ul meu de călătorii e mai lung decât ăla cu cosmetice. :)) În Egipt a fost prietenul meu înainte să ne cunoaștem cu ceva vreme și vrem să mai mergem și împreună, dar nu cred că e un moment prea potrivit acum, mai așteptăm. Vreau și-n Portugalia, dar nu e în capul listei. :D
      Bravo, bravo! Pupici!

      Ștergere
  7. Am urmarit si eu vacanta la Roma pe pagina ta, o multime de lucruri frumoase in orasul asta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, iar pe profil am pus doar din câteva locuri și făcute cu telefonul, o să revin cu mai multe poze și detalii într-o postare pe blog, pentru că merită mers măcar o dată în viață acolo! :D

      Ștergere
  8. Ce frumosi sunt cerceii cu bufnite !!! Si mie imi plac accesoriile, haine si orice se poate cu bufnite...si cu pisici :D
    La Grey's Anatomy intentionez si eu sa ma uit, dupa ce termin cu Black List si alte cateva care sunt inca in derulare :)
    Lost ai vazut? Mi-a placut la nebunie !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am purtat ca nebuna cerceii cu bufnițe luna trecută și-n continuare mă atrag, sunt prea simpatici și așa de colorați. Și cu pisicuțe îmi plac, dar cred că am mai multe cu bufnițe. :D
      Merită o șansă Grey's Anatomy, e un serial foarte bun.
      N-am văzut Lost, dar pentru că nici nu pare să fie tocmai genul de serial care să-mi placă. :D

      Ștergere