Beauty Haul Aprilie

Azi am adunat toate cumpărăturile de luna aceasta în postarea aici de față, împreună cu câteva prime impresii despre fiecare. Profit să vă mai spun că pentru luna viitoare mi-am propus să cumpăr doar lucrurile strict necesare (și deja știu care vor fi acelea), să vedem dacă îmi reușește că așa ziceam și la începutul acestei luni și veți vedea că nu prea mi-a ieșit. :)) Să revenim la subiectul postării:


Încep cu un produs de la revistă, singura revistă achiziționată luna aceasta de mine cu un cadou care se încadrează la cumpărăturile de beauty.


Lash Mania de la Essence - este un rimel destul de bun, dar ce mă disperă la el e periuța imensă. Foarte curând o să revin cu o părere detaliată și swach-uri pentru acesta.

În imaginea următoare sunt câteva cumpărături mărunte din Kaufland, plus crema Bioderma de la farmacie.


Șervețele cosmetice Amelia - nu v-am arătat până acum nici în cumpărături și nici la consumatele lunii cutiile de șervețele cosmetice și m-am gândit că merită și ele menționate măcar într-o postare. Am renunțat de foarte mult timp la prosoapele normale pentru ten în favoare șervețelelor cosmetice care sunt mult mai delicate cu tenul, dar și mult mai igienice. Chiar se văd diferențele datorită lor. Nu sunt mofturoasă la marcă, acestea fiind unele din cele cu care mă înțeleg bine.

Cremă de față Bioderma cu SPF 50+ - dacă în sezonul rece consider că protecția solară de 15-20 din produsele de make-up îmi e suficientă, în sezonul cald altfel stă treaba. De data aceasta am ales crema de la Bioderma, dar dat fiind faptul că vremea a fost destul de urâtă în ultimul timp, nu prea am apucat să o folosesc așa că nu mă lansez în făcut afirmații cu privire la ea. O să revin cu o postare detaliată imediat ce apuc să o testez mai bine și să-mi formez o părere completă despre ea.

Lapte demachiant Blanchette B - eu mă înțeleg bine cu el pentru ten, am scris deja despre el aici așa că nu mai detaliez.

Demachiant bifazic Blanchette B - după multe recomandări primite că ar fi la fel de bun ca cel de la Balea am decis că e timpul să-i acord și eu o șansă. Nu mă pronunț încă, abia am început să-l folosesc, dar voi reveni curând cu o postare despre el.

Vopsea de păr Syoss - o dezamăgire! Culoarea care mi-a ieșit mi-a plăcut la nebunie - un negru foarte intens, cu tente de albăstrui frumoase, dar curge la spălat într-o veselie. Încă aștept să văd până când mai are de gând să coloreze apa la spălat. Nu suport să pățesc asta la o vopsea de păr, așa că de la mine are un mare „NU!”.

Alte cumpărături de luna aceasta le-am făcut pe site-ul celor de la elf, dintr-un impuls de moment, tentată fiind de oferte.


Pensulă pentru blending elf - eram curioasă în privința pensulelor din această gamă, deși nu auzisem lucruri prea bune despre ele. Eu momentan sunt mulțumită de ea, are perii moi și se lucrează ok cu ea.

Pensulă pentru pudră elf Studio - despre pensulele din gama Studio, în schimb, am auzit numai lucruri bune pe care nu pot decât să le confirm. Are perii moi, se simte foarte plăcut pe față și pare a fi lucrată bine așa că nu cred că o să chelească prea curând - sper să nu mă înșel!

Set 4 gloss-uri Shimmer - citisem despre ele că ar rezista foarte bine pe buze. Momentan nu pot spune dacă e așa sau nu, n-am apucat încă să le testez dar promit să revin cu o părere detaliată despre ele. Culorile îmi plac, arată bine.

Pudră bronzantă elf - ambalajul cam lasă de dorit și mirosul nu îmi place. În rest pare bunicică, deși la prima vedere mi s-a părut că are prea mult sclipici, dar pe ten arată bine.

De la Avon nu mi-am mai comandat prea multe lucruri de data aceasta:


Ser pentru vârfuri deteriorate - l-am luat de data aceasta pe el, iubirea mea cea veche, ca să-mi dau seama mai bine care e mai bun pentru mine din cele două de la Avon. Momentan tot nu văd vreo mare diferență între cele două, doar că e mai plăcut la aplicare, nefiind așa uleios ca celălalt.
Oja în nuanța sea breeze - o iubesc și o veți revedea foarte curând. :D

Ați încercat ceva din cele menționate mai sus? Cum vi se par?
Dacă vreți un review la ceva anume nu ezitați să-mi spuneți!


21 de comentarii

  1. Mai intai incep cu ce as dori sa citesc, si anume review neaparat la:
    -Cremă de față Bioderma cu SPF 50+
    -Demachiant bifazic Blanchette B
    -Ser pentru vârfuri deteriorate , deci ti-am dat de lucru.. :D
    In ceea ce priveste vopseaua de par, imi pare rau ca nu este buna, la fel cum ti-am mai spus, am folosit de 2 ori pentru a ma convinge ferm sa nu o mai cumpar vreodata!!! (Inca nu m-am vopsit cu Nectra, nu am gasit tipul necesar..)
    Iar de la elf am si eu pensulici. :)
    Pupici si la recitire! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am notat! :D Cu mare drag le fac review la toate trei. La serul pentru vârfuri mă gândeam că poate nu ar fi de folos, dar dacă ție-ți este de folos, îi dedic și lui o postare după ce-l mai folosesc o perioadă.
      Da, știu că mi-ai spus. :( Mi-a zis după și o mătușă că nici ei nu i-a plăcut. Asta e, m-am lecuit! :)) Chiar mă gândeam să te întreb dacă te-ai vopsit. :D
      Pupici :*

      Ștergere
    2. A, ok, daca nu e vreo diferenta la serul de la Avon fata de celelalte nu mai este nevoie de review. La lotiunea de la Blanchette B vreau neaparat review... . :) :*

      Ștergere
    3. Păi atunci o să văd cum se comportă după mai multe utilizări și văd dacă are rost să-i dedic o postare sau e suficient să spun două vorbe pe undeva (la consumate, preferate, etc) despre el. :*

      Ștergere
    4. Cat a costat cream?

      Ștergere
    5. Eu am plătit o idee mai puțin de 50 lei pe ea (nu mai știu exact), dar am beneficiat de o reducere de 15% pentru studenți. Oricum, prețul cred că diferă puțin de la o farmacie la alta, dar undeva în jur de 50-60 lei ar trebui să fie.

      Ștergere
  2. Am și eu pensulele de la e.l.f. și-mi plac, și cred că și pudra bronzantă.
    Eu vreau neapărat să știu dacă crema de la Bioderma lasă filtru gras. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac. :*
      Nu, nu lasă deloc filtru gras, ba chiar mi s-a părut că matifiază, dar pentru asta nu bag mâna în foc, trebuie s-o mai testez și studiez. :D Nici peliculă albă nu lasă pentru că e nuanțatoare.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Am folosit si eu serul de par, e foarte fain.Mai facut curioasa in privinta servetelelor cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Trebuie să le încerci, sunt mult mai bune decât prosoapele normale. :*

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de ele. Cred ca aceeasi pensula pentru pudra de le Elf am si eu. Imi place, e moale, dar la spalat pierde mult par si s-a cam strambat. :(
    Imi plac glossurile, sunt curioasa cum se vad si pe buze! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :* Ah, păcat de ea. :( Chiar sunt curioasă dacă o să piardă și a mea păr. La o primă spălare n-am văzut să-i cadă vreun fir, să văd în timp cum se comportă. :D
      Când o să le dedic o postare le voi face și câte o poză pe buze. :*

      Ștergere
  5. Sunt curioasa cum sunt glossurile de la elf :D
    Uleiul de par de la avon il folosesc si eu si e chiar super.

    http://simadenisa.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi l-am purtat pe unul din ele și momentan sunt mulțumită de rezistență și de cum arată pe buze. Le mai testez o perioadă și revin cu review. :D
      Și mie îmi place mult, e al treilea pe care îl iau, dar am făcut o perioadă pauză de la el ca să-l testez și pe cel cu ulei de argan tot de la Avon. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag ! :*

    RăspundețiȘtergere