Review: Rimel Aero Volume Avon


În centrul atenției avem azi un rimel care m-a surprins într-un mod plăcut: Aero Volume de la Avon. Să fiu sinceră, dacă nu aveam posibilitatea de a-l achiziționa cu doar 7 lei într-o ofertă specială, nu cred că l-aș fi achiziționat din catalog. Asta pentru că ultimele rimeluri încercate de la Avon nu m-au impresionat deloc. Nu o să vă povestesc despre inovație, formulă sau alte lucru de genul ăsta pentru că probabil știți deja povestea, sunt reclame cu el peste tot.



Are 7ml, valabilitate 3 luni de la deschidere și costă în jur de 18 lei, dar ofertele pot varia. Eu am nuanța blackest black.

La o primă vedere, periuța nu m-a impresionat, însă după ce am început să o studiez am avut un feeling că o să-mi placă, că o să reușească să-mi așeze genele la locul lor (v-am mai zis că am genele rebele) și după ce i-am făcut proba m-am convins că așa e, îmi place! În plus, îmi place că iese mereu din tub încărcată exact cu cât produs trebuie, nu e nevoie să o șterg de un șervețel pentru a înlătura produsul, cum se întâmplă în cazul altor rimeluri.



După cum spune chiar numele lui, acesta ne promite volum, așa că asta am așteptat de la el. Deși nu m-a dat pe spate, nici nu m-a dezamăgit, oferă volum genelor fără să le încarce și fără să le lipească, după cum se poate vedea și în următorul swach:


Mi-ar fi plăcut totuși să fie un negru mai intens. Ar fi fost loc de mai bine și la volumul oferit, dar pentru genele mele firave și scurte este destul de bine, dar nu vă așteptați să aveți genele ca Antonia din catalogul de la Avon. :))

La capitolul rezistență este bunicel. Atâta timp cât nu are contact cu apa sau umezeala nu se scurge și nu se fărămițează. La umezeală se trasferă în cazul meu puțin de pe genele inferioare.

Se usucă repede pe gene și totodată se demachiază din câteva mișcări cu demachiantul bifazic.

În concluzie, este un produs destul de bun, merită luat în calcul mai ales dacă aveți gene lungi și dese… sigur ar face o treabă mai bună decât pe ale mele.

8 comentarii

  1. Desi am 14575 de rimeluri acasa, am fost tentata sa-l cumpar, Dupa ce-am citit articolul tau, nu-l mai vreau. De la Avon, Supershock e preferatul meu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeam că sunt singura care am tendința de a colecționa rimeluri. :)) Mă bucur că ți-a fost de folos.
      Și preferatul meu de la Avon tot SuperShock a fost, dar e ceva timp de când nu prea mă mai încântă. Ori am devenit eu prea pretențioasă, ori au schimbat ei ceva la el... parcă se consumă/usucă prea repede.

      Ștergere
  2. imi place ca are un rezultta natural :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place efectul. Într-adevăr, efectul este natural. :D

      Ștergere
  3. Am incercat cateva mascara de la Avon, doar unul singur mi-a placut tare, din pacate nu mai retin denumirea, a fost acum vreo 4 ani, daca nu ma insel, si avea ambalajul de culoarea bleumarin. Avea efect de gene groase, acela chiar m-a dat pe spate. :* Pe acesta nu l-am incercat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sună bine. Nu cred că l-am încercat, acum vreo 4 ani eram înnebunită după SuperShock de la Avon și altul care să-mi fi plăcut mai mult nu-mi amintesc.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Ai avut dreptate :) Te-am pus in blogroll :)

    RăspundețiȘtergere