Review: Rimel Essence Lash Mania

Vă arătam în cumpărăturile din luna aprilie rimelul de la Essence luat împreună cu o revistă și promiteam că o să revin cu o postare despre acesta cât mai curând. Ei bine, iată-mă la datorie! În prim plan rimelul Essence Lash Mania ultra volume:


Are un preț de aproximativ 15 lei, o cantitate de 10 ml și valabilitate 6 luni de la deschidere.

V-am mai spus că îmi plac periuțele mai voluminoase la rimeluri, dar periuța acestui rimel e prea mare chiar și pentru gustul meu. Uitasem cum e să mă murdăresc de rimel pe pleoape, dar acum mi-am amintit cum e. M-am obișnuit totuși cu ea, dar la primele utilizări m-am murdărit câte puțin la ambii ochi. Totuși, totul e bine când se termină cu bine, nu? :)) Cam așa arată periuța (nu pare așa mare în poze, știu):


Acest rimel ne promite „ultra volume” după cum scrie chiar în nume - volum oferă, nu contest, dar nu e chiar așa de „ultra”, era loc de mai bine. Ce îmi place foarte mult e că are un negru intens, iubesc treaba asta la rimeluri, așa că îi iert faptul că nu oferă cel mai cel volum posibil. Mie chiar îmi place efectul per total pe care îl oferă genelor mele firave, nu prea mă așteptam la asta după ce ultimul rimel de la Essence mi-a oferit doar alungire în loc de volum. Vă las cu swach:


Nu încarcă și nu lipește genele din două straturi, dacă este aplicat cu măsură. S-a întâmplat să insist mai mult decât era cazul și arătau cam încărcate.

La capitolul rezistență stă destul de bine. În general mi-a stat neclintit pe gene, mai puțin în momentele când am stat în aburi sau când m-a prins ploaia. Totuși, nu este un rimel waterproof așa că nu-i putem reproșa că nu e rezistent la apă, mai ales că nu s-a transferat prea rău nici în acele condiții, am putut să retușez rapid.


În concluzie, este un rimel chiar bun pentru prețul său, în opinia mea. :)

L-ați încercat? Cum vi se pare?


6 comentarii

  1. Nu l-am incercat si iti multumesc pentru review!
    Nu stiu de ce imi pare ca ochii nostri au ceva in comun - dar n-as putea spune ce anume! :))

    Pupici multi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur dacă a fost de folos. :D
      Hm, forma? Cu prima ocazie o să analizez... să vedem ce au în comun. :))
      Mulți pupici, Ilduca :*

      Ștergere
  2. Din pacate nu am incercat decat un primer de la Essence(primit de la tine), in rest..nimic. Cand am fost in Auchan acum 2 saptamani am vazut standul lor si imi sclipeau ochii ca nu mi-am luat nimic deoarece l-am zarit cand teminasem de cumparat ce aveam pe lista si am cam sarit calul in privinta banilor.. Cu prima ocazie sper sa imi cumpar ceva de la ei.. Revenind la acest rimel, eu zic ca pentru pretul lui isi merita banutii...iar ca periuta maricica...mie imi place, nu am incercat mascara cu periuta babana pana acum. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nenorocire cu standurile alea din Auchan, eu închid ochii când le văd că dacă arunc vreun ochi sigur ies cu cu ceva de pe acolo, chiar dacă n-am nevoie de nimic. :))
      Îți recomand fardul de sprâncene de la ei, eu mă înțeleg tare bine cu el. Și rujurile lor sunt lăudate, dar n-am apucat încă să le încerc.
      Așa cred și eu de rimel, că își merită banii! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nu l-am incercat pentru ca nu-mi plac periutele voluminoase. Am si eu unul de la Miss Sporty dar nu ma omor dupa el. Acum am trecut pe noul rimel din colectia The One de la Oriflame, care are o periuta super si un negru intens, asa cum imi place mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu prea îmi plac de obicei periuțele așa mici ca cel al rimelului din gama The One, dar m-a uimit și pe mine ca efect și negrul este într-adevăr foarte intens. Nu mă așteptam să-mi placă așa de mult. :)

      Ștergere