Prima mea experiență cu MiniPrix (Haul)


V-am arătat deja mica mea comandă de pe MiniPrix într-o postare week in photos și pe pagina de facebook. Nu eram prea sigură dacă are rost să-i mai dedic o postare, dar văzând cât de multe vizualizări are postarea cu cumpărăturile de pe Kurtmann, am tras concluzia că vă plac astfel de postări și poate ar fi utile câteva impresii și despre comanda de pe MiniPrix:


Mai întâi de toate, trebuie să vă spun că am fost puțin reticentă în ceea ce privește mărimile balerinilor și o să vă explic și de ce. Eu port în mod normal un 37,5 așa că uneori aleg 37, alte ori 38, depinde de model, dar în general la balerini aleg 37 pentru că îmi place să îmi vină strâmți pe picior, dar în cele din urmă am ales totuși mărimea 38. Bine am făcut pentru că mi-au venit exact cum îmi doream, foarte fix pe picior, exact cum îmi vine un 37. Între timp am corupt-o și pe mama și a dat și ea o comandă în care, printre alte, și-a luat și o pereche de balerini (alt model) mărimea 39, deși ea poartă 38 dar ai mei nu-i veneau și da, a ales bine. De aici trag concluzia că mărimile sunt cu un număr mai mic la balerini sau cel puțin la cele trei modele despre care vorbesc.




Mi-au plăcut mai mult în realitate decât în pozele de pe site și am rămas plăcut surprinsă de calitatea lor. Sunt foarte bine lipiți și nu au avut niciun fel de defecte. Eu am o mare problemă cu balerinii, toți îmi fac bătături, în special la piciorul stâng, așa că orice pereche nouă o încalț cu o ușoară teamă. La prima purtare nu am avut nicio problemă, însă la o a doua mi-au făcut o mică bășicuță la piciorul stâng, dar care s-a vindecat rapid, așa că sunt super încântată și de acest aspect. Sunt comozi, sunt ok, nu am ce să le reproșez. Prețul? Doar 19 lei!




Și aceștia îmi plac foarte mult, vin frumos pe picior, sunt comozi, sunt bine lipiți. Pe aceștia i-am purtat doar o dată și atunci nu am mers prea mult, dar nu au dat semne să-mi provoace răni și îi simt oricum mai lejeri în picior decât pe ceilalți. Și aceștia tot doar 19 lei au costat.



Este un maieu banal, dar l-am ales din două motive: pentru culoare și pentru V-ul din spate. Am ales mărimea S și se potrivește perfect, cu mențiunea că nu vine mulat, dar nici nu-mi doream asta. Materialul este vaporos și cade frumos, singura problemă e că se șifonează cam repede (se poate vedea și-n poze că era șifonat - pentru că l-am avut împachetat). Preț: 17 lei.
Eu genul ăsta de maiouri simple le port de regulă la fuste cu talie înaltă, așa că nu vă mirați dacă o să mai vedeți altele prin achiziții viitoare, am constat că nu am suficiente și încerc să iau măsuri. :))

 
Știu că am vorbit deja cam mult, însă vreau să mai fac o mențiune. Cei de la MiniPrix oferă transport gratuit la comenzile de minim 100 lei. În comanda pe care a dat-o mama mi-am inclus și eu un tricou și cu totul ajungea puțin peste 100 lei, așa că aveam transport gratuit. Din păcate tricoul ales de mine nu mai era în stoc așa că au trimis doar restul produselor, însă transportul a rămas gratuit – încă o bilă albă pentru asta.

Ați comandat vreodată de pe MiniPrix? Ați fost mulțumiți de produse?
Vă plac achizițiile mele?

16 comentarii

  1. Balerinii ca balerinii, dar ai un tatuaj asa sexyyyyyyy.... <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult! Scuze de răspunsul hiper-întârziat, dar comentariul intrase la spam (nu știu din ce motiv), unde nu prea verificam până acum. :( M-am învățat minte, caut de acum și acolo! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Da, am plasat cateva comenzi pe miniprix si am fost multumita de fiecare data! Sunt adorabili noii tai balerini, sa-i porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și tu ai fost mulțumită!
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  3. M-am bucurat sa revad balerinii cu fundita turqoise! Spun asta deoarece zilele trecute i-a primit o colega de-a mea, in urma unie comenzi! Mi-au placut mult!

    Draga mea, ai facut alegeri bune, sunt frumoase achizitiile!
    Sa te bucuri din plin de ele!

    Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce coincidență!
      Mă bucur mult că îți plac! Mulțumesc frumos, draga mea!
      Mulți pupici :*

      Ștergere
  4. eu n-am mai facut de ceva vreme comenzi la miniprix, dar intr-un fel mi-e dor :).

    sa te bucuri de lucrusoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draguti balerinii ! Sa le porti sanatoasa ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le porti cu placere.
    Balerinii arata excelent. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce balerini frumosi ti-ai luat si ce tatuaj dragut ai tu!♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, drăguța! Mă bucur că îți place tatuajul meu. :D :*

      Ștergere