My week in photos ( 31.03 - 6.04 )

Am amânat și de data aceasta postarea cu săptămâna în imagini pe azi. Nu știu dacă să o las permanent pe luni sau să mă străduiesc să  pregătesc din timp pentru a o putea posta duminica. Mă mai gândesc. Fără alte vorbării, vă las cu pozele și câteva cuvinte:

Luni

Am început săptămâna cu o zi liniștită. Am simțit mai tare ca niciodată mireasma florilor din pomii înfloriți, cred că e lucrul care-mi place cel mai mult primăvara.

Marți

Oficial am scăpat de dentist! :)) Abia așteptam!
Pentru că am fost copil cuminte, m-am răsplătit cu o revistă care are cadou rimelul Essence.
În timp ce am savurat o Milka am vizionat ultimele două episoade din serialul „How I met your mother”. Mă alătur majorității și spun că au stricat tot farmecul serialului cu ultimul episod. Sau mai bine zis, cu ultimele 5 minute din ultimul episod. Păcat! A fost într-adevăr un final neașteptat (deși acum realizez de ce se insista pe un anumit lucru pe tot parcursul serialului), dar nu mi-a plăcut. :( Chiar dacă nu mi-a plăcut cum au încheiat povestea, partea de umor a fost la locul ei, am râs cu lacrimi la ultimele două episoade.

 Miercuri

Îmi era dor să mai fac un proiect DIY, așa că am început să caut inspirație, atât pe youtube cât și pe bloguri. Am rămas cu foarte multe idei drăguțe pe care sper să le pun în practică curând.
Cât timp mă „documentam” am mai băgat niște dulciuri, să nu cumva să-mi scadă glicemia. :))

Joi

M-am mobilizat rapid să pun în practică una din ideile descoperite cu o zi înainte. M-am simțit bine lucrând la o pereche de cerceluși și intenționez să fac și un tutorial pe blog.
Am mâncat pentru prima oară pe anul acesta căpșuni. Deși nu păreau, chiar au fost foarte gustoase.
Înainte de culcare m-a apucat un chef nebun să ascult muzică așa că mi-am petrecut iar seara pe youtube.

Vineri

Am avut o zi destul de liniștită, iar pe seară am început să vizionăm o nouă emisiune - nouă pentru mine, ea de fapt e veche. 

Sâmbătă

M-am supărat puțin pe vremea de afară, mi-a stricat toate planurile. :( M-am încăpățânat totuși să ieșim la o scurtă plimbare, deși era o vreme numai bună de leneveală. Nu mă așteptam să fie chiar în halul ăla de frig, mi-au înghețat toate cele deși eram destul de bine îmbrăcată.
Pe seară am făcut clătiteee.... din nooou. :D

Duminică

Am mâncat pentru prima oară paella și chiar mi-a plăcut mult, deși de fel nu prea îmi plac fructele de mare.
Am făcut câteva chestionare pentru școala de șoferi. Cu teoria am făcut progrese destul de mari, sper să fac curând și școala.
Deși nu mai vroiam să vă arăt că am făcut din nou pizza, m-am răzgândit după ce am gustat-o. Mi-a ieșit mai pufoasă ca niciodată.. în sfârșit, exact cum o vroiam. Eeee! Trebuia să mă laud. :))


Cam aceasta a fost săptămâna mea. A voastră cum a fost?



4 comentarii

  1. Haha, ce funny. Abia ai scapat de dentist si deja vanezi dulciuri. Ai fost mega draguta la faza asta. Serialul m-am apucat de el, dar la un moment dat l-am neglijat. Aveam prea multe pe care le urmaream in acelasi timp. :)) Dar acum m-ai facut asa curioasa, ca trebuie sa-l reiau. Ce bine arata capsunile! Cat despre vremea de afara, am numai cuvinte de "lauda". :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. Nu pot renunța la dulciuri, recunosc. :D
      Și eu sunt la fel, urmăresc o grămadă în același timp. :)) Mă bucur că ți-am stârnit curiozitatea, serialul chiar e bun, păcat de final dar nu-mi pare deloc rău că l-am văzut (mai sunt totuși și alte câteva episoade cam slabe mai spre sfârșit, dar sunt intercalate cu altele bune).
      Pff, mie-mi zici? Când am văzut acum câteva ore că a început iar ploaia mi-a luat cheful de orice, bleah! Sper să nu o țină tot așa și mâine.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Saptamana mea a fost obositoare.. oof.. Dulciuri nu am mai facut din lipsa de timp, insa...mi-am cumparat. :D De plimbat pe afara, da, cat a fost timpul frumos, acum 2 zile a fost un frig de mi-au inghetat si mainile si nasul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca săptămâna aceasta să fie mai puțin obositoare! :* Hehe, dulciurile astea. :))
      Așa și aici. :(

      Ștergere