Wishlist: Rochii de seară


În toamna aceasta voi participa la un eveniment foarte important pentru care îmi caut încă de la începutul anului rochița, pantofii și accesoriile perfecte. Azi vreau să vă arăt câteva rochițe și alte lucruri care pe mine m-au atras și am nevoie de ajutorul vostru să îmi spuneți care vă plac mai mult sau chiar să-mi sugerați alte modele. O să explic la sfârșitul postării de ce nu am pus link-uri către site-ul de unde sunt preluate imaginile.

Îmi doresc o rochiță simplă dar de efect, comodă și preferabil lungă. Eu am ales modelele care mi-au plăcut dar nu luați în seamă culorile, le-am ales ca idee doar în funcție de model, iar eu în principiu aș vrea o rochiță culoarea albastru royal.


Deși este foarte simplă, îmi plac detaliile din partea de sus și felul în care cade jos. Totuși, parcă o văd mai de grabă la un eveniment pe marginea unei plaje, iar eu nu pentru asta am nevoie, dar cred că asta și din cauza culorii.


Nu refuz nici ideea de a purta o rochiță stil prințesă, iar aceasta îmi place mult. Culoarea pe care mi-o doresc, indiferent de modelul ales în cele din urmă, este exact cea din această poză. 


Și aceasta mi se pare foarte finuță și elegantă, pe albastru zic eu că ar arăta superb.


În cazul pantofilor vreau ceva simplu și comod, iar cei mai comozi pantofi cu toc înalt sunt cei care au și o platformă generoasă.



Îmi plac modelele acestea de pantofi, am unii identici doar că nu au acele detalii la platformă și toc (care îmi plac mult) și sunt din piele întoarsă. Aceștia îmi plac și mai mult decât cei pe care îi dețin eu.


O altă variantă de pantofii simpli care mă atrag sunt aceștia, cu platforma ascunsă.

Ca geantă îmi doresc un clutch finuț, iar două din modelele care m-au atras în mod special sunt acestea:



Nu-i așa că e superb? Mie îmi place foarte mult, mi-a rămas în minte de când am văzut-o prima oară.


Un alt model de clutch care îmi place este acesta, pe care l-am mai văzut în trecut și este pe wishlist. :D


După cum spuneam la începutul postării, o să vă explic din ce motiv am ales să nu pun sursele. Cei de la site-ul de unde sunt preluate toate pozele de mai sus au avut în urmă cu ceva timp o colaborare prin blogosferă cu mai multe fete iar la final nu și-au respectat promisiunea, așa că nu pot recomanda un astfel de magazin online. Pe de altă parte, nu vreau nici să fac o reclamă negativă pentru că nu am de unde să știu dacă sunt sau nu serioși cu clientele. Pentru că apucasem să mă uit pe site și să salvez niște opțiuni, m-am gândit în cele din urmă să le public fără sursă pentru că, mă repet, chiar mi-ar prinde bine niște sugestii.

Ce părere aveți, fetelor? Care rochiță vă place mai mult?


6 comentarii

  1. Sa spunem punctual:
    Una dintre primele doua rochite!
    Clutch-ul al doilea!
    Niste pantofi cu platforma mai subtire...chiar daca e ascunsa, parca e too much (pentru gustul meu) - e doar parerea mea! :)

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, îți mulțumesc mult pentru comentariu!
      Primele două sunt și preferatele mele, la clutch voi ține cont (mie-mi plac amândouă în aceeași măsură :D ) și la pantofi eu mă gândesc foarte mult la comoditate, din cauza asta am căutat platforme mai mari dar ai dreptate, ar putea fi puțin cam mult. O să caut eventual platformă mai subțire dar și toc ceva mai mic. Mai analizez, e timp. :D
      Pupici, Ilda! :*

      Ștergere
  2. Primele 2 rochii imi par absolut superbe.... De vis.... <3

    RăspundețiȘtergere