My week in photos ( 21.04 - 27.04 )

E incredibil cât de repede zboară timpul, uneori mi-aș dori să-l pot opri în loc... dar din păcate nu se poate. Cu greu mi-am adunat săptămâna asta energia de prin toate colțurile... mai vroiam să stăm în vacanță câteva zile, parcă n-a fost suficient, dar din păcate nu se putea. Nu mă mai lungesc, vă las cu pozele și câteva cuvinte despre săptămâna mea:

Luni

În prima parte a zilei am lenevit, m-am odihnit și... am jucat Solitare cât timp așteptam să se încarce ceva în browser. Nu știu ce m-a apucat, nu mă mai jucasem de ani și mi se făcuse dor.
Mai târziu am fost prin Auchan la niște cumpărături și am dat de decorațiunile astea drăgălașe cu iepurași așa că i-am tras rapid într-o poză.
Pe seară am fost în vizită la ai mei unde ne-am petrecut câteva ore bune și de unde m-am întors cu multă mâncare. :)) Dacă eu n-am făcut ceva special de Paște, a avut mama grijă să-mi dea câte puțin (mai mult) din toate.

Marți

Am mâncat niște ouă și un iepuraș de ciocolată.

Miercuri

Cu dorul de noi călătorii... m-am mulțumit cu o scurtă plimbare prin parc...
... unde am încercat să fac și niște poze pentru blog dar nu prea mi-au ieșit. Unde erau zone frumoase și lumină bună era și prea multă lume care se holba. :))

Joi

Ploaie, ploaie și iar ploaie. :( Bleah!
Am mai gustat puțin din niște ciocolate favorite.

Vineri

N-am putut să rezist ofertelor tentante de la elf și am mai plasat o comandă care mi-a ajuns vineri. O să vă spun câteva cuvinte despre fiecare într-o postare viitoare.
Am găsit o pisică frumușică pe stradă și deși mă grăbeam m-am oprit la ea și ne-am jucat puțin. Era tare iubăreață, cu greu m-am abținut să n-o iau cu minte... dar îmi era teamă că e a cuiva, așa părea (pe strada aia erau case și mai au obiceiul să iasă pisicile și să se plimbe pe stradă sau prin vecini).
Dulciuri, multe dulciuri. :))

Sâmbătă

Am vizionat multe episoade din Scrubs, am făcut clătite cu fineti și în rest... leneveală treburi la calculator. Serialul Scrubs l-am început acum mai mult timp dar am făcut o pauză de la el pentru că urmăream deja prea multe în același timp. Acum l-am reluat și deși la primele episoade nu m-a impresionat profund acum a început să-mi placă destul de mult. Poze cu clătite n-am mai pus ca să nu vă plictisesc prea tare, că au tot fost prezente în aproape toate postările de genul.

Duminică

Fix când să ieșim noi din casă s-a ascuns soarele în nori... urât din partea lui! Nu contează, tot am ieșit la o scurtă plimbare și puțin shopping.
Am reușit să surprind și câțiva porumbei în parc.
Am mâncat pentru prima oară Milka Bubbly. E foarte bună, se topește în gură. Mai vreau! :))

Săptămâna voastră cum a fost, fetelor?


12 comentarii

  1. Ai dreptate, s-a scurs foarte repede saptamana asta, clatite am mai facut si eu, de 3 feluri si checulet :D...
    De plimbari nu am avut parte ca cam plouat, iar Biskrem mie nu prea imi plac, e ciudat..ca de regula sunt innebunita dupa dulciuri. :D
    Comanda elf nu am mai facut, cu toate ca m-am abtinut tare, insa maine sau cel tarziu marti vreau sa fac o comanda de niste pensule si o paleta de farduri neaparat.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho, ai fost mai harnică decât mine! :D Am vrut și eu să fac chec duminică dar m-am răzgândit.
      Of, ce urât. :( Abia aștept să se oprească o dată ploile astea, să vină adevărata primăvară. Mie îmi plac... nu sunt chiar dulciurile mele preferate dar îmi plac.
      Deci te-ai hotărât la paleta pe care mi-ai arătat-o? Aștept să-mi spui cum ți se pare.
      Pupici :*

      Ștergere
    2. M-am hotarat la vreo 3 palete de pe vreo 3 site-uri :)) Din ele tre' sa aleg unul dupa care sa comand. Cand imi va veni comanda o sa revin cu poze sa imi spui si parerea ta. :*

      Ștergere
    3. Haha. :)) Chiar sunt curioasă ce vei alege în cele din urmă. Te aștept cu drag cu poze și păreri. :*

      Ștergere
  2. ei...a fost o saptamana frumoasa, multe sarbatori, am fost in vizita la parintii mei, cu fiica mea, care vineri a implinit doi anisori! Deci a fost petrecere cu copiii la cresa, iar pe 1 Mai, vom face si acasa! Deci ne conservam energia si pentru saptamana viitoare ;) Poop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, aveți zile de naștere apropiate deci. :D Să-ți trăiască fetița!
      Ce săptămână frumoasă ai avut. Atunci multă energie îți doresc!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ciocolata de la Milka e THE best! Foarte interesant articolul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, e genială! Mă bucur că ți-a plăcut articolul.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Cunosc prea bine problema "holbarii" dar in timp o sa inveti sa ignori curiosii. :))
    Iar tentati dulci? Fug repede, repede de-aici. ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care are problema asta... e bine de știut. :)) Sper să mă învăț rapid să-i ignor. Nu pot să-nțeleg ce e așa de interesant când cineva face o poză nevinovată. :))
      Multe, multe tentații dulci.. trebuia să recuperez pentru săptămâna trecută. :D
      O săptămână frumoasă îți doresc și eu, Dee! Pupici :*

      Ștergere
  5. A fost buna, cu plimbari si ciocolata :)

    RăspundețiȘtergere