Fun beauty tag!

Am găsit acum câteva zile acest tag drăguț care circula prin blogosferă anul trecut și m-am gândit să-l completez și eu pentru că sunt interesante întrebările. Așadar, fără alte vorbării, vă invit să citiți întrebările și răspunsurile mele.


1. Mergi la întâlnire și ai la dispoziție doar cinci minute pentru a te machia. Ce produse folosești în acest caz?

Fond de ten, pudră, blush sau bronzer, fard de sprâncene, rimel transparent pentru sprâncene, rimel pentru gene și un ruj/gloss. Eventual, mai fac și un contur subtil cu un creion de ochi.

2. Alege un trend – ”ochi de pisică” , un blush roz super hot sau gene false sub formă de pene?

Ochi de pisică.

3. Dacă ar trebui să renunți la toate produsele de machiaj pentru două luni sau ar trebui să renunți la toate produsele tale de îngrijire a tenului pentru o săptămână, ce ai alege?

Aș alege să renunț la produsele de machiaj pentru două luni. Știu cum arată tenul meu după doar 48 ore în care nu l-am îngrijit corespunzător, nu vreau să știu cum ar arăta după o săptămână. Deci da, îngrijirea e mai importantă decât machiajul. :)

4. Ce produse de machiaj nu îți lipsesc din poșetă?

De regulă pudra și un ruj sau gloss nu îmi lipsesc din geantă, însă de multe ori port după mine un întreg portfard plin de produse de machiaj inutile. :))

5. Care sunt acele produse la care te întorci mereu de-a lungul timpului?

Nu am niște produse la care să mă întorc mereu. Sunt unele care le-am recumpărat de mai multe ori dar până la urmă simt nevoia să mai variez și atunci se întâmplă să găsesc alte produse care îmi plac mai mult sau mi se potrivesc mai bine.

6. Smokey eyes sau buze roșii?

Smokey eyes! Nu port ruj roșu, nu mi se potrivește... cel puțin nu încă.

7. Ruj sau lip gloss?

Ruj.

8. S-a întâmplat să ajungi să iubești la nebunie niște produse care nu te așteptai să îți placă?

Da, dar destul de rar.


Voi ce ați răspunde la întrebări? :p Aștept cu interes răspunsurile voastre în comentarii. Tag-ul îl poate prelua oricine dorește!


8 comentarii

  1. Super tag-ul! La 2, 6 si 7 se potrivesc raspunsurile noastre foarte bine! :D La prima intrebare, o mica remarca fac: In 5 minute reusesti sa folosesti asa de multe produse? :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D Mă bucur că avem aceleași preferințe!
      Da, chiar reușesc să le aplic pe toate în 5 minute. :D Cândva mi-ar fi luat mai mult de 5 minute să aplic doar fondul de ten :)), dar tot exersând și tot fiind nevoită să-mi fac machiajul în 5-10 minute am devenit tot mai rapidă. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Pfff, asta voiam să te întreb și eu, dacă reușești să folosești atâtea produse în 5 minute. Mie mi-ar lua cel puțin 10 minute toată treabă aia. De multe ori renunț la machiaj și aplic doar un fond de ten, din lipsă de timp. Bravo ție! (inlove) Ti puup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Păi nu-mi ia mult să aplic pudra, blush-ul, rimelul pe sprâncene și rujul - dacă mă grăbesc cred că mai mult de un minut nu durează toate astea. Lasă că tu mai ai de exersat. :*
      Ti pup, iubita. :*

      Ștergere
  3. Hm, la majoritatea intrebarilor as cam avea aceleasi raspunsuri, cu mici adaugiri, sii...la intrebarea nr.4-"Ce produse de machiaj nu îți lipsesc din poșetă?
    De regulă pudra și un ruj sau gloss nu îmi lipsesc din geantă, însă de multe ori port după mine un întreg portfard plin de produse de machiaj inutile. :))" -vreau sa accentuez acelasi raspuns :))) deci caram dupa noi atatea chestii si nu le folosim, dar sa avem acolo provizii ca nu se stie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu care credeam că sunt singura care car atâtea după mine. :))
      Lasă că într-o zi o să ne fie de folos ceva de acolo și să vezi atunci bucurie pe capul nostru. :))

      Ștergere
  4. 1.CC Cream. rimel, pudra autobronzanta, fard crema,gloss.
    2. Blush roz
    3.As renunta la produsele de ingrijire pentru o saptamana.
    4. Balsamul de buze
    5. Nu am produse la care ma intorc. Incerc tot ce e nou.
    6. Buze rosii
    7. Lip gloss
    8. Destul de rar

    RăspundețiȘtergere