Review: Cremă de față Bioliv Cosmetic Plant


De mult vreau să vă vorbesc despre acest produs, însă abia acum i-a venit rândul. Sunt deja aproximativ două luni de când o folosesc așa că am avut timp mai mult decât suficient să-mi fac o părere completă despre aceasta.


Are 50 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 15 lei.

Lista cu ingredientele:


Nu prea bine formulată, plină de alcool și alți iritanți. Și aceasta face parte dintr-un shopping pe fugă în care nu am stat să verific ingredientele, altfel probabil că nu o mai cumpăram.

Are o textură interesantă, de spumă densă. Din păcate combinația dintre textura produsului și recipientul tip borcănaș nu e tocmai cea mai inspirată – este foarte greu de scos cu buricul degetului din recipient, de cele mai multe ori ajung să scot cu unghia, ceea ce nu e deloc igienic.

Intră relativ rapid în piele însă la final lasă o peliculă uleioasă care ulterior se absoarbe dar rămâne pielea ușor lipicioasă, ceea ce nu mă încântă deloc. Evident, o folosesc doar seara și nu cred că se pune problema că ar putea fi o bază bună de machiaj.

La capitolul hidratare nu am ce să-i reproșez, hidratează bine. Nu mi-a provocat iritanții sau alte probleme.

În concluzie, pe mine nu m-a încântat deloc această cremă, încă sunt în căutarea cremei perfecte pentru tenul meu gras și pretențios.


4 comentarii

  1. Ma bucur ca am citit review-ul acesta. Si eu am tenul gras si chiar aveam de gand sa o cumpar.
    Multumim pentru review!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur mult că ți-a fost de ajutor!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. E bine de stiut, nu o voi cumpara, am tenul gras si singura crema care m-a dat putin pe spate este cea de la Bioderma, dar e cam scumpica... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine mă tenta una de la Bioderma, dar într-adevăr... are un preț cam piperat, dar cândva poate o testez.
      Pupici :*

      Ștergere