Beauty Haul: Mai 2014

Știu că vă plac genul ăsta de postări iar eu am cam întârziat de data aceasta, însă am o scuză bună! Veți vedea că luna asta am fost cuminte și mi-am luat strictul necesar pe partea de îngrijire, niciun produs de make-up, dar în schimb am compensat cu ojele. :)) Aș fi vrut să fac și niște swach-uri pe tipsuri pentru oje, acesta fiind și motivul pentru care am întârziat atât cu acest articol, dar cum vremea și lumina nu vor să coopereze cu mine... am lăsat-o baltă și vi le prezint doar ca idee, urmând oricum să le vedeți pe rând în diverse manichiuri. Gata cu vorbăria, să vedem poza de grup:


Începem cu produsele de îngrijire:


Șampon & Balsam Nivea - am simțit din nou nevoia de o schimbare la șampon și am ales în cele din urmă Nivea (o cititoare dragă îmi recomandase șampoanele de la ei și am ținut cont de asta). Foarte bine m-am înțeles cu el până acum, nu mi-a provocat mătreață, face destulă spumă, miroase bine, oferă o ușoară hidratare părului... n-am ce să-i reproșez. N-a făcut minuni în cazul excesului de sebum (mă îndoiesc oricum că ar putea face vreun șampon) dar nici n-aveam pretenții de genul ăsta.

Dizolvant lac de unghii Oversa - nu m-a impresionat cu nimic, e destul de bun dar parcă tot Cien îmi place mai mult și este pe deasupra și mai convenabil ca preț.

Loțiune/Apă micelară Garnier - o iubesc, ați citit părerea mea despre ea aici, ați văzut-o și în preferatele lunii mai, așa că nici nu mai are rost să mai comentez altceva. Probabil o să vă plictisesc cu laudele la adresa ei mult timp de acum în colo.

Geluri de duș care moments Elmiplant - sunt din cele noi apărute, am profitat de oferta din DM cu două la 14 lei, iar eu le-am ales pe cel cu unt de cacao & macadamia și cel cu lămâine verde & extract de gutuie. Primul e un deliciu, are exact același miros de prăjituri ca și loțiunea cu aceleași ingrediente, de-ți vine să-l pui pe pâine și să-l mănânci. Al doilea are și el un miros foarte plăcut, natural și fresh, îl văd mai potrivit pentru zilele călduroase, când mirosul de prăjituri al celuilalt poate fi puțin prea mult. Ambele sunt cremoase și totuși nu foarte dense, se simt incredibil de plăcut pe piele, lăsând în urmă o piele fină și ușor parfumată. Da, hidratează! Nu extraordinar de mult, probabil pe o piele uscată n-ar face mare lucru, dar pentru pielea mea normală sunt numai bune pentru serile când sunt prea obosită ca să mai folosesc și loțiune de corp.

Deodorant Avon on duty - am zis să mai încerc și altceva, iar acesta nou apărut mi-a făcut cu ochiul. Nu știu cum e, încă nu l-am desfăcut, însă eu nu sunt oricum prea pretențioasă la capitolul ăsta, cam orice roll-on își face treaba în cazul meu.


Gama Apidermin de la Complex Apicol, respectiv cremă de zi, cremă de noapte, lapte demachiant și loțiune tonică, le-am primit spre testare și de câteva zile le testez intens. Momentan vă pot spune că au niște ingrediente prietenoase, iar laptele demachiant e preferatul meu, urmat fiind de crema de noapte. Cu păreri detaliate o să revin în postări viitoare, după ce le testez o perioadă mai îndelungată.

Să trecem acum la prima parte cu sticluțe micuțe și colorate:


De la stânga la dreapta: 
Avon Gel finish - doar la a treia știu cu e glimmer, la restul nu știu pentru că au făcut prostia să nu mai scrie nuanțele pe sticluță, iar în catalogul pe care-l am acum nu apar cele două. O să fac rost de catalogul vechi ca să mi le notez și să vă pot spune.
Farmec #50 (alb lăptos) și #200 (top coat)
Essence #02 Alice had a vision și #01 louise

A doua parte de oje:

De la stânga la dreapta:
Rimmel London #430 Coralicious și #843 Midnight skinny dip
Golden Rose Jolly Jewels #119
Maybelline Colorama #26
Sinful Colors professional #941 All mighty
Gabrini Elegant #370

Nu vă mai detaliez ce și cum despre oje că pot să vă povestesc până mâine. Culorile reale și câteva păreri despre ele veți citi pe parcurs, când le veți vedea în manichiuri (patru din ele vor fi prezente chiar în articolul de sâmbăta asta).


Vă tentează ceva în mod special din cele de mai sus? Ați încercat vreunul din produse? Cum vi s-a părut?


18 comentarii

  1. Vai, dar ce ma bucur ca ai tinut cont de recomandarea mea.. <3 Eu am terminat samponul de la Nivea si era doar pt volum, acum depinde insa de parul si scalpul fiecaruia, poate avea un efet diferit, chiar daca amandoua avem parul gras. :D Am cadorisit pe cineva recent cu un sampon de la Dove pt parul gras si daca imi amintesc bine era si antimatreata, chestia e ca mi s-a parut interesant si s-ar putea sa il cumpar data viitoare si pt mine. In plus avea si un miros foarte placut.
    Si cum spuneam, micelara de la Garnier e trecuta pe lista de cumparaturi..:D
    Ps: referitor la vopseaua Nectra....au trecut 2 saptamani de cand m-am vopsit si nu e buna de nimic, curge la fiecare spalare, nu ti-o recomnad, este o investitie proasta.
    Kiss ya! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur că am ținut cont de recomandarea ta pentru că mi-a plăcut mult. Evident, nu tuturor ni se potrivesc aceleași produse chiar dacă avem același tip de păr/ten, dar a fost cu noroc. :D Poate îl încerc și eu pe cel pentru volum data viitoare. De la Dove sigur am mai folosit dar nu mai țin minte cum m-am înțeles cu el.
      Îmi are rău că nu te-ai înțeles cu ea și mulțumesc pentru opinie, cu siguranță nu o s-o mai încerc.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Trebuie sa fac o remarca: ce de oje!! Se vede ca te-ai alaturat grupului. :D La produse, am incercat lotiunea micelara (pe care o iubesc) si gelul de dus Elmiplant (cel de lamaie). Eu nu prea sunt adepta mirosurilor dulci. Te pup si abia astept manichiura de sambata! ♥ :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, da... sunt multicele. :)) Așa-i, voi sunteți vinovate! :)) Glumesc, am avut o perioadă în care m-am stăpânit cât de cât din cumpărarea ojelor, dar luna asta am zis că n-am restricție. :D
      Nici eu nu sunt întotdeauna adepta aromelor dulci, însă când vine vorba de ciocolată și prăjituri.... nu pot să mă abțin la nimic. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Hihi, sunt într-adevăr multicele. :D Mă bucur că îți plac!

      Ștergere
  4. Oh Doamne, câte oje! Nu mă înţelege greşit, ador postările cu şi despre oje, şi aceasta nu face excepţie! Cea de-a doua ojă, de la Avon, GEL Finish se numeşte Navy, o am şi eu, şi am făcut un scurt review pe blogul meu.

    Îmi plac la nebuie produsele, dar trebuie să recunosc că mă simt fermecată de culorile lacurilor de unghii! :D
    Te pup,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, și mie-mi plac mult postările cu oje și manichiuri, te înțeleg! :D Mulțumesc mult pentru completare! O să caut denumirea primei nuanțe apoi le completez pe amândouă în postare. O să arunci un ochi peste review-ul tău, sunt curioasă ce părere ai despre ele!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Ojele <3 Toateee!!
    As ingerca si eu samponul de la Nivea pt par gras si cel de la Dove suna bine, dar parca mi-e cam frica sa renunt la Head&Shoulders. Adica de ingrsat tot se ingrasa, dar parca la alte sampoane se face varza.
    Gelurile de la Elmiplant... yummy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, toată lumea vream ojele. :))
      Să știi că eu tot de la H&S am trecut la ăsta de la Nivea și n-am văzut vreo diferență la felul în care se îngrașă. :D
      Daaa, sunt niște delicii gelurile alea de duș, au făcut din nou o treabă foarte bună cei de la Elmiplant. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  6. Frumoase ojele , dar nu ma tenteaza ! Azi am primit si eu comanda cu 14 oje Golden Rose :D
    Super oferta cu geluri de dus Elmiplant . La mine in oras nu este DM :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ai fost mai „harnică” decât mine la cumpărat oje. :))
      Daaa, chiar e super oferta. Păcat :(, poate pe viitor se vor extinde și în alte orașe.
      Pupici :*

      Ștergere
  7. Am avut si eu deodorantul de la Avon si acum am primit noile creme Apidermin, abia astept sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să le folosești cu plăcere! Eu sunt destul de mulțumită de majoritatea. :D

      Ștergere
  8. si mie-mi plac produsele apidermin lejer :). nu mi-au cauzat nicio neplacere si inca nu-mi vine sa cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că nici eu nu mă așteptam să-mi placă așa de mult! Mă bucur că și ție-ți plac! :*

      Ștergere