Produse folosite în 24 ore

Ideea acestui articol am preluat-o de la Alina lui Brumărel. La ea am văzut o astfel de postare și pentru că mi s-a părut o idee foarte interesantă m-am hotărât să o preiau și eu. Poate chiar o să o introduc ca o rubrică periodică în cazul în care constat că vă place ideea. Așadar, acestea sunt produsele pe care le-am folosit ieri:


Sunt destul de multe, nu-i așa? Când le folosești pe rând nu prea realizezi, dar când le pui toate la un loc... se schimbă situația. :)) Tocmai pentru că sunt destul de multe le-am împărțit pe categorii ca să vă pot spune câteva cuvinte la fiecare (veți găsi, unde e cazul, și link-uri către review-uri pe numele lor). Vreau să mai fac precizarea că săpunul de mâini și pasta de dinți nu le-am mai trecut, iar cremă de picioare și ulei de cuticule n-am folosit ieri... pentru că lenea era mare. :)) De asemenea nu era zi de folosit măști, exfoliante și alte produse de genul ăsta... la care le vine rândul periodic. Deci da, sunt zile și cu mai multe de atât!


Demachiant bifazic Blanchette B - nu mi-a plăcut deloc pentru că îmi provoca usturimi, dar observ că de când am ajuns pe la jumătatea sticlei nu mă mai ustură pielea din jurul ochilor de la el. Oricum, tot nu l-aș recumpăra, dar îl folosesc până îl dau gata.
Lapte demachiant Apidermin - e în teste și îl folosesc zilnic de când l-am primit, dar nu doar ca să-mi formez o părere despre el, ci și pentru că-mi place foarte mult.
Loțiune micelară Garnier - să vă mai zic încă o dată că o iubesc? Ea își face datoria de a curăța orice urmă rămasă de după demachiere. Uneori o mai folosesc și dimineața pentru a înlătura excesul de sebum, în special atunci când e mai abundent.
Gel de curățare Pure Garnier - rămâne favoritul meu, cu el îmi curăț tenul în majoritatea dimineților și serilor. Observați cât de mult mai e în el? Asta în condițiile în care îl folosesc de luni bune. V-am zis eu că e foarte spornic!
Cremă contur ochi  Cosmetic Plant Q10 - o folosesc atât dimineața cât și seara. Eu m-am înțeles bine cu această cremă dar n-aș recumpăra-o din cauza ingredientelor. Poate data viitoare o încerc pe cea din gama Bioliv care e foarte lăudată și are ingrediente chiar bune.
Cremă hidratantă de zi Apidermin - o am în teste, după cum v-am mai spus, așa că o folosesc aproape zilnic. Mă bucur că are și SPF, chiar dacă mai micuț, este totuși bun în zilele mai înnorate pentru că pot sări peste crema cu SPF 50+, așa cum s-a întâmplat ieri. Per total e destul de bună, mai vedem cu ce părere rămân după o perioadă mai lungă.
Cremă hidratantă de noapte Apidermin - nu doar că e în teste, dar îmi și place așa că o folosesc cu plăcere în fiecare seară. O mai analizez o perioadă și o să revin cu un review.


Deodorant Avon - nu sunt prea multe de zi, un banal roll-on cu care mă înțeleg foarte bine și pe care-l folosesc atât dimineața cât și seara.
Cremă pentru mâini Cien - e cea mai hidratantă cremă de mâini pe care o dețin în prezent și încă o folosesc intens pentru că vremea asta nehotărâtă îmi cam afectează pielea mâinilor și cuticulele.
Gel de duș Elmiplant - vi le-am lăudat recent pe cele două pe care le dețin și îmi mențin opiniile bune despre acestea. Le tot variez, îl folosesc când pe unul, când pe celălalt.
Lapte de corp cu cacao&zmeură Yves Rocher -  îmi place în continuare destul de mult, este potrivită ca aromă și pentru acest sezon datorită aromei de zmeură.
Parfum Incandessence - nu prea v-am arătat sau vorbit despre parfumuri pe blog, dar adevărul e că nici nu sunt extraordinar de pretențioasă la acest capitol și pentru moment n-aș investi niște sume prea mari într-un astfel de produs. Poate pe viitor o să-mi schimb opinia, momentan acesta de la Avon este printre preferatele mele - miros pe gustul meu și persistă destul de bine. E a doua oară când îl cumpăr.
Șampon&Balsam Nivea - pentru că era zi de spălat părul a fost și el alături de mine. :))
Mască de păr Kallos - o folosesc de foarte mulți ani și își face treaba foarte bine pe părul meu. Am mai încercat în acest timp și altele de la diverse firme dar niciuna nu mi-a oferit ceva în plus, ba chiar unele au fost mai slabe... și-atunci de ce să nu rămân la aceasta care e și bună și ieftină și spornică?
Ser pentru vârfuri deteriorate Avon - e și el prezent la datorie o dată la două zile, când îmi spăl părul și își face excelent treaba!


Fond de ten Match Perfection - un fond de ten lejer pentru un machiaj destul de natural. Încă e cel mai utilizat fond de ten dintre cele pe care le dețin în prezent.
Illushkin Concealer The ONE - e și el la datorie să-mi estompeze cearcănele inestetice în cele mai multe dintre zile.
Pudră Creme Puff - iubita mea pudră care-mi menține machiajul feței fresh pentru ore bune. Nu știu cum am trăit fără ea până când am descoperit-o.
Warm Bronzer e.l.f. Studio - în continuare cel mai utilizat bronzer/blush.
Fard sprâncene Essence - cred că vă puteți da seama din poză (dacă o măriți) care e nuanța cea mai folosită. :)) O folosesc și pe cealaltă, dar nu mereu și în cantitate foarte mică. Eu mă înțeleg tare bine cu acest fard de sprâncene și e nelipsit din machiajul zilnic.
Rimel transparent Essence - mă ajută la fixarea firelor rebele și îmi place că arată natural. Din păcate unele fire își mai fac de cap după câteva ore, dar tot sunt destul de mulțumită de el.
Primer e.l.f. - este prezent în fiecare machiaj în care aplic fard pe pleoape și că-l iubesc v-am mai zis de multe ori.
Paletă de farduri Sleek Au Naturel - cu ea am realizat un machiaj natural al ochilor. Dacă n-aveți încă o paletă de farduri de la Sleek, neapărat trebuie să le puneți pe wishlist! Sunt extraordinar de bune pentru prețul lor foarte mic.
Rimel Aero Avon și Rimel The One Oriflame - poate greu de crezut, dar rimelurile astea două fac treabă mai bună împreună decât separat. :)) Sau cel puțin, așa e în cazul genelor mele. Aplic primul strat din cel de la Avon și al doilea cu cel Oriflame iar rezultatul e chiar foarte bun. Dacă le dețineți pe amândouă... faceți o încercare!
Ruj Avon kiss me pink - nu e cel mai calitativ ruj posibil, dar nici rău nu e și are o culoare superbă și ceva mai îndrăzneață. Eu purtând mai mult nuanțe discrete pe buze, nu l-am folosit prea mult, dar ieri aveam poftă de ceva mai multă culoare. :D


Avem ceva produse în comun? Vă interesează o opinie despre ceva anume?
Vă invit să-mi spuneți ce produse ați folosit voi ieri sau chiar să preluați această idee de articol, dacă doriți!


12 comentarii

  1. O, doamne...cate sunt.... Clar o paleta de la Sleek am si eu in wishlist, si micelara de la Garnier si bronzerul de la elf sii.....altele :))
    Comune cu tine pe care le am sau le-am avut au fost: parfumul de la Avon si de la care mai am si acum sticluta, mi-a placut mie designul si am pastrat-o, sampon Nivea si gelul de dus de la Yves Rocher..
    Pentru sprancene eu am kitul de la elf si cre chiar imi place tare tare mult si pe care uil iubesc! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa... și mie mi s-au părut multe! :D Hihi, fiecare din cele trei menționate merită achiziționate!
      Mă bucur că avem câteva în comun. Sticluța parfumului e într-adevăr foarte frumoasă... și eu o păstrasem pe cea de la primul, am aruncat-o abia după ce l-am cumpărat din nou. :))
      Am pe wishlist acel kit, cred că îl voi include la următoarea comandă la elf. :D

      Ștergere
  2. Am si eu crema lejera de zi si nu vad ca ar avea SPF. Unde scrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie chiar pe eticheta de pe recipientul cremei. :) Într-o margine are un soare și lângă el scrie SPF 15.

      Ștergere
  3. Ieri am venit din vacanta asa ca nu am folosit chiar asa de multe produse cum fac de obicei dar lista e destul de lunga:
    -CC Cream de la Elmiplant
    -crema cu protectie solara 30 de la Cosmetic Plant
    -Pudra bronzanta cu pensula NYC
    -rimel The One
    -balsam de buze Nivea
    -deodorant de la Farmec
    -Parfum Moment de Boneheur Yves Rocher
    -cancelour The One
    -gel de dus bio cu orez Yves Rocher
    -crema de corp stralucitoare cu vanilie Yves Rocher
    Cam astea ar fi cele pe care mi le amintesc :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai folosit destul de multe și avem câteva în comun, chiar dacă unele nu le folosisem în ziua pentru care am făcut postarea asta... dar le folosesc în altele (CC Cream Elmiplant, balsam de buze Nivea, etc). :D

      Ștergere
  4. Ce ma bucur ca ai preluat ideea :).

    avem 5 produse comune :). yey!

    Incandessence a fost obsesia mea acum cativa ani :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur, m-a surprins să văd că a atras destul de multe vizite, iar eu m-am simțit bine realizând postarea. :D
      Hihi, am văzut că avem ceva produse în comun!
      Și pentru mine a fost o obsesie în urmă cu câțiva ani, acum a rămas doar în top pentru că am mai descoperit și altele care-mi plac. :)

      Ștergere
  5. Când am văzut poza cu toate produsele folosite, nu mi-a venit să cred. Mă gândeam „Doamne, ce multe sunt, sigur am folosit mult mai puține”. Apoi m-am gândit mai bine și, de fapt, am folosit cam la fel de multe. :)) Într-adevăr, folosindu-le pe rând și în momente diferite ale zilei, nu-ți dai seama că se strânge duzina de produse folosite. :D Îmi place mult Incandessence, l-am recumpărat de câteva ori, apoi m-am îndrăgostit de Perceive ... de când tot zic că-mi iau micelara aia de la Garnier și tot uit. O să-mi notez pe frunte :))

    Pupici, iubita! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, păi vezi? Mă miram eu să folosești tu mai puține. :p Norocul meu a fost că nu era zi de manichiură... că nu-mi mai aveau loc în poză. :))
      Mă bucur că și ție-ți place Incandessence. Mie Perceive nu prea-mi place, e drăguț ca miros dar nu mi se potrivește.
      Nu m-ar mira să uiți și dacă-ți notezi pe frunte. :)) Neapărat s-o încerci, e super bună!
      Pupici, iubita! :*

      Ștergere
  6. woooow in 24 de ore. cand am vazut poza de grup eram sigura ca sunt favoritele lunii :)) Dar vorba ta, daca le iei pe rand nu sunt chiar asa multe :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, nici la favoritele lunii nu-s așa de multe. :)) Eventual la cumpărăturile lunii. :D

      Ștergere