Review: Fon de ten Illuskin The ONE

Deși mi-am format rapid o părere completă despre acest fond de ten, am vrut să-i mai acord niște șanse înainte să vă spun cum s-a comportat pe tenul meu gras. Vă spun de la bun început că n-o să-l desființez, nu consider că e un produs slab, doar că nu mi s-a potrivit mie, însă am și păreri bune cu privire la anumite aspecte. Să trecem la subiectul postării, respectiv fondul de ten Illuskin The ONE:


Are o cantitate de 30 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 30 lei.

Ambalajul a fost primul lucru care mi-a plăcut la acest produs - este realizat dintr-o sticlă groasă, are pompiță atașată (cea mai comodă și igienică metodă posibilă) și mai are în plus un sistem interesant de blocare a pompiței, foarte util pentru transportul său prin bagaje.

Este un fond de ten fluid și are un grad de acoperire mic. Aici o să fac o paranteză și vă spun că am sesizat niște opinii diferite legat de acest aspect, unele fete considerând că are gradul de acoperire mediu sau mic spre mediu. Am sesizat astfel de diferențe de opinii la mai multe fonduri de ten, însă eu nu pot să-i clasific gradul de acoperire altfel decât mic - vă las să trageți și voi propriile concluzii din următorul swach (prima poză fără nimic, a doua cu fond de ten):



Nu mă deranjează acest lucru, nu e un minus pentru mine, din contră, îmi place că are un aspect foarte natural pe ten, eu având oricum nevoie doar de o uniformizare a culorii tenului în cele mai multe cazuri.

Rezistența pe tenul meu gras este slabă, foarte slabă, acesta fiind singurul meu minus către produs! Fără pudră deasupra n-are șanse de supraviețuire mai mult de vreo 2 ore (mai depinde și de alți factori externi) și nici măcar cu pudră nu rezistă excelent. Partea proastă e că după niște ore bune de purtare nu doar că lucește foarte puternic, dar și dispare de pe ten.

În concluzie, mie nu mi s-a potrivit și cred că e mai de grabă potrivit pentru un ten normal, fără mari probleme cu excesul de sebum dar și fără mari probleme ale tenului (coșuri, etc.) din cauza gradului mic de acoperire.

L-ați încercat? Cum vi s-a părut?


10 comentarii

  1. il am si eu :) intr-adevar acoperirea e mica si nici la capiolul rezistenta nu sta prea bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici ție nu-ți rezistă. :( În rest ar fi fost un produs bun.

      Ștergere
  2. Hmm, e bine de retinut sa nu ma ating de el vreodata, tenul meu fiind tot gras, si uneori sensibil, cu siguranta nu ar face fata in acest caz. Oricum, cum ai spus si tu, pentru fetele care au tenul normal cu siguranta le-ar fi bun, maia les daca nu au si alte probleme, gen acnee, pete, etc. Multam pt review! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu îl recomand unui ten gras, mai mult ca sigur nu ți s-ar potrivi. Da, așa cred și eu!
      Cu drag! Pupici :*

      Ștergere
  3. Mie imi place, dar eu am tenul uscat si fara mari probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place, am intuit eu bine că altor tipuri de ten s-ar potrivi. :D Nu am menționat de ten uscat că nu știam dacă evidențiază sau nu zonele mai uscate.

      Ștergere
  4. mie nici acum nu mi se potriveste nuanta, chiar daca m-am bronzat putin. sunt curioasa sa-l folosesc o perioada mai lunga de timp, sa vad cum se comporta din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți se potrivește nuanța. :( Ar fi fost fain dacă ne lăsau să alegem noi nuanțele produselor pentru ten.
      Ținând cont că tu ai tenul uscat, s-ar putea să te înțelegi destul de bine cu el. :D

      Ștergere
  5. Da, l-am testat si eu si a devenit fondul meu de ten preferat pe care il folosesc aproape zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ție ți s-a potrivit și-ți place! :)

      Ștergere