Review: Ruj Ultra Colour Absolute Avon

S-au adunat foarte multe produse despre care vreau să vă vorbesc, dar pentru că vă arătam în postarea cu favoritele din luna mai un ruj de la Avon care-mi place foarte mult și am promis de atunci că am să revin cu un articol dedicat acestuia, am decis să-i ofer lui prioritate. Așadar, azi vorbim de rujul din gama Ultra Colour Absolute de la Avon, în nuanța pink renewal :


Are un preț de aproximativ 15 lei la ofertă și este disponibil în prezent în 20 nuanțe.

Cred că cea mai mare problemă a rujurilor de la Avon este faptul că nu întotdeauna corespund nuanțele din catalog cu cele reale. Dacă veți analiza aceeași nuanță a unui ruj în mai multe cataloage veți observa că nu în toate arată la fel. Ei bine, eu sunt o norocoasă la acest capitol și aproape de fiecare dată mi-au plăcut nuanțele primite, chiar dacă nu întotdeauna au corespuns perfect cu ceea ce vedeam în catalog. Așa a fost și în cazul acestuia, s-a potrivit destul de bine și sunt foarte mulțumită de superba culoare pe care o puteți vedea în swach-ul de mai jos:


Nuanța este destul de cuminte, un roz pal care mie-mi place foarte mult. Bineînțeles, în funcție de nuanța buzelor, diferă puțin și nuanța rujului, astfel pe buzele voastre putând să aibă o nuanță puțin diferită de ceea ce vedeți în poza de mai sus. Îmi place că este destul de puternic pigmentat și are un luciu foarte frumos. Este un ruj cremos, ușor hidratant și are un miros delicios de prăjitură, de-mi vine să-l mănânc.

Rezistența pe buze nu e nici excelentă dar nici rea. Se transferă pe orice atingem cu buzele, dar în rest rezistă bine pentru un ruj cremos și apreciez că se estompează treptat, fără să lase un aspect urât în urmă.

În concluzie, îl consider un produs bun care își justifică prețul (de ofertă, cel puțin), iar de nuanță sunt îndrăgostită total. Chiar dacă nu e ceva spectaculos, e o nuanță pe care mi-o doream de mult.


Vă place nuanța? Ați încercat rujurile din această gamă? Cum vi s-au părut?


8 comentarii

  1. Arata foarte bine.
    Si eu sunt fana a acestor nuante.
    Sa il folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place nuanța!
      Mulțumesc!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Si mie imi place nuanta, este placuta si da bine pe buze. Eu am avut ultimul ruj intr-o nuanta nude, tot cremos, mi-a placut si l-am folosit cu drag mult timp. Iti dau dreptate, difera nuanta rujului si datorita nuantei buzelor. :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Da, așa e, am văzut cu ochii mei cum același ruj arăta diferit pe buze diferite. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Imi place nuanta doar ca eu nu sunt adepta rujurilor, am trecut demult la glossuri si luciuri de buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! În adolescență preferam și eu gloss-urile, acum prefer rujurile, gloss mai rar. :)

      Ștergere
  4. arata foarte bine. fac ce fac si tot roz port pe buze, asa ca n-are cum sa nu-mi placa :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu fac la fel! :)) Mai port și alte nuanțe pe buze, dar foarte rar, roz e încă preferatul. :D

      Ștergere