Fashion wishlist de luni...

Dragelor, sper că ați avut un weekend frumos și că v-ați încărcat bateriile pentru această nouă săptămână! Eu am avut un weekend plin, dar relaxant și frumos, iar printre alte activități în aer liber, am găsit puțin timp și pentru hoinărit prin magazinele online, iar urmarea acestor hoinăreli a fost un mic wishlist pentru acest început de săptămână, pe care nu puteam să nu-l împărtășesc cu voi!

Primul site pe care am intrat a fost MiniPrix! Apropo, vă mai arătasem un wishlist acum ceva timp, dar n-am apucat să vă arăt că mi-am și achiziționat ceva din acea listă - din păcate nu tot ce-mi doream pentru că au dispărut de pe stoc până m-am hotărât eu să plasez comanda, să-mi fie învățătură de minte! De data aceasta am trecut în wishlist următoarele:



V-am mai spus că îmi plac sandalele simple cu talpă joasă, dar care să aibă un mic detaliu mai deosebit. Eu aș prefera varianta pe bej, dar le găsiți pe site și pe alb.

 
Nu-i așa că e frumușică foc? Mie mi se pare foarte interesantă partea din față, nu am nicio astfel de fustă!


Cam atât cu MiniPrix! Următorul site pe care am intrat a fost elefant.ro, pe care intrasem de fapt să mă uit după niște cărți. A fost pentru prima dată când am analizat și secțiunea fashion de pe site și am rămas uimită de cât de multe lucruri faine am găsit - bine, am mai rămas uimită și de câte articole super banale au niște prețuri gigante, dar trecem peste acest mic detaliu, eu am ales lucrușoare cu prețuri decente:


Îmi plac foarte mult fustele și rochiile maxi, iar aceasta mi-a atras atenția din prima clipă. Mi-ar fi plăcut totuși să aibă jupa ori lungă, ori scurtă până deasupra genunchilor. O găsiți aici.


Când am văzut această rochiță m-am dus instant cu gândul la mare, datorită culorii dar și a faptului că o văd potrivită pentru plimbările pe plajă. O găsiți pe o mulțime de alte culori aici.


Sun mare fană a imprimeului floral și totodată sunt în ultimul timp tot mai atrasă de încălțămintea cu talpă ortopedică, așa că aceste sandale nu puteau să treacă neobservate! Eram gata să le pun în coș când... constat că n-au mărimea mea. :( Păcat, mare păcat! Dacă vă plac și „trăiți pe picior mare” le puteți achiziționa de aici.


Acest top mi s-a părut foarte interesant - imprimeu drăguț, pare să cadă frumos pe corp, iar partea cu dantela din spate m-a cucerit, de aceea am făcut un colaj cu față-spate ca să vedeți acest detaliu. Îl găsiți aici.


Acesta îmi place din aceleași motive ca și la anteriorul, cu mențiunea că mesajele din imprimeu sunt și mai faine. Îl găsiți aici.


Cam atât cu wishlist-ul de azi! Mi-aș fi dorit să găsesc și niște costume de baie drăguțe, dar n-am găsit nimic care să mă atragă.
Vă plac articolele de mai sus? Care e preferatul vostru?


Later Edit! Mâine - 24.06.2014 - sunt reduceri pe MiniPrix:

14:00-15:00 - 30% reducere la sandale pentru toată familia;
16:00-17:00 - 20% reducere la rochii și fuste;
21:00-22:00 - 20% reducere la  prosoape, halate, pături, pilote și lenjerii de pat.

10 comentarii

  1. Sandalele desigur sunt si preferatele mele, ador ca vara sa port doar balerini usori si sandalute cu talpa joasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac sandalele, și mie-mi plac la nebunie! :D

      Ștergere
  2. Chiar imi trebuie sandale cu talpa joasa (numai la tocuri m-am aruncat in ultima vreme si trebuie revizuita atitudinea)! Dintre cele selectate...mi-a ramas in minte rochita fara umeri! Costum de baie imi trebuie si mie!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, am observat că preferi tocurile! Îmi plac mult și mie, dar nu prea mă pot descurca cu ele când am de alergat prin oraș, poate dacă-mi iau carnet (și ulterior mașină :)) ) o să pot purta și eu mai des tocuri. :D Mă bucur că și ție-ți place rochița!
      Mare bătaie de cap cu costumele astea de baie, cred că am devenit prea pretențioasă că parcă niciunul nu e pe placul meu. Am văzut doar de la H&M două modele care mi-au plăcut: unul pe un panou, celălalt într-o revistă - dar în magazin nu le-am găsit. :))
      Te pup, draga mea! :*

      Ștergere
  3. faine alegerile tale!

    si mie-mi trebuie sandale joase si prin magazinele fizice nu gasesc nimic interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Să știi că nici eu n-am văzut până acum nimic care să mă atragă prin magazinele simple. :(

      Ștergere