Produse favorite: Mai 2014

A venit timpul să trag linia și în cazul produselor favorite din luna mai și veți observa că majoritatea favoritelor sunt produse de make-up. Nu o mai lungesc cu introducerea, să vedem poza de grup și o scurtă părere despre fiecare (în ordinea din poză, de la stânga la dreapta):


Ruj Avon Ultra Colour Absolute nuanța pink renewal - spre el am întins mâna cel mai des luna trecută, a fost cu siguranță cel mai folosit și îndrăgit ruj din luna ce tocmai s-a încheiat. Foarte curând veți citi părerea mea completă despre acest ruj, momentan vă spun doar că-mi place foarte mult... atât nuanța cât și rujul în sine.

Illuskin Concealer The ONE - v-am povestit în review toate motivele pentru care îmi place atât de mult, aici vă mai spun doar că mi-am abandonat luna trecută iubitul concealer Wake me up și l-am folosit în exclusivitate pe acesta de când a intrat în posesia mea. Nu spun că-mi place mai mult decât Wake me up, momentan sunt într-o dilemă, dar tind să le poziționez pe același loc în momentul de față.

Fard cremă The ONE nuanța beige pearl - deși fardurile cremă n-au fost niciodată preferatele mele și n-aveam nici cea mai mică așteptare să-mi placă acestea, au reușit să mă surprindă într-un mod plăcut (detalii în review), iar preferatul meu din cele trei primite este beige pearl, el fiind și cel mai mult utilizat.

Warm Bronzer elf Studio - v-am povestit relativ recent despre el, deși îl îndrăgesc încă de luna trecută, dar acum pot afirma cu certitudine că-și merită locul pe podium, este un produs foarte bun!

Loțiune micelară Garnier - acum câteva zile vă povesteam și despre aceasta și vă spuneam că mă declar fan al ei deci este evidentă prezența sa și în acest articol. O recomand din suflet, nu este lăudată gratuit de atâtea fete!

Ser pentru vârfuri deteriorate Avon - foarte mult mi-a plăcut și acest ser, poate chiar mai mult decât cel cu leave-in. La acesta îmi place mai mult consistența mai lichidă și parcă și efectele sunt ceva mai bune.


Acestea au fost favoritele mele din luna mai. Voi ce descoperire ați mai făcut, fetelor? Ceva din cele de mai sus ați încercat?


12 comentarii

  1. In comun cu tine am doar apa micelara,sunt foarte incantata de ea si sunt la a doua sticla (si tot entuziasmata de ea am ramas). Corectorul orifllame mi-a placut destul de mult in perioada aceea de testare, acum parca nici el nu ma mai atrage, nu mai imi place cum acopera si parca e si prea deschis pentru mine. intr-un final folosesc doar rimelul din toate cele 11 produse :(

    Puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult... și eu prevăd că o s-o recumpăr de muuulte ori și că voi rămâne la fel de entuziasmată de ea! :D
      Îmi pare rău că nu te mai încântă corectorul :(, mie îmi place foarte mult! Eu am avut noroc, mi s-au potrivit nuanțele la toate produsele primite. Eu doar de fond de ten nu o să mă apropii prea des, în rest sunt chiar mulțumită. Rimelul îl folosesc mai mult în combinație cu altele ca să ajung la rezultatele dorite, gloss-urile le mai port la machiajele mai naturale, pudra mai mult în zile când sunt plecată pentru câte-puține ore, corectorul aproape zilnic, fardul ăsta destul de des, iar de oje o să am timp să le tot includ în manichiuri. Gata, am acoperit tot! :))

      Ștergere
  2. Pe lista mea este trecut asa:
    -Warm Bronzer elf Studio
    -Loțiune micelară Garnier
    -Altele..
    Observi ca bronzerul mi-a placut atat de mult din descrierea ta ca nu imi iau gandul de la el si e primul pe lista si tre' sa il iau musai........ :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! :D Mă bucur că te-a atras, eu zic că merită să-l pui în coș la următoarea comandă de produse elf! :*

      Ștergere
  3. si eu sunt fan apei micelare de la Garnier, e foarte asemanatoare cu Bioderma.. interesante produse... te astept si pe la mine: http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul meu de vedere sunt chiar identice, doar prețul face diferența între ele. :))

      Ștergere
  4. Vreau Warm Bronzerul neaparaaaat !! :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Nu prea se vede nuanța reală în poză din cauza blițului, dar are o nuanță superbă... câteva fete l-au cumpărat după ce l-au văzut la mine pe buze. :D

      Ștergere
  6. Produsele in comun:
    -illuskin Concealer The One
    -fard crema The One
    Produse terminate:
    -deodorant h3 de la Farmec
    -crema de plaja SPF 30 Cosmetic Plant
    -gel de dus bio cu orez Yves Rocher
    -crema de corp stralucitoare cu vanilie Yves Rocher

    RăspundețiȘtergere