La un pahar... de vorbă!

Fetelor, azi m-am gândit să stăm puțin de vorbă, vreau să vă anunț câte ceva despre blog, să vă cer niște păreri și să vă mai spun diverse alte lucruri.


De câteva zile mi s-a pus un pitic: vreau să-mi schimb numele blogului! Parcă e prea lung și aș vrea ceva mai personal, să pun un „Ella” pe undeva în adresa blogului... dar încă nu știu sigur ce vreau. Am câteva idei de alte denumiri, dar nu m-am hotărât asupra la una. Mă mai gândesc! Oricum, ideea e că dacă tot schimb numele, aș vrea să profit de ocazie să trec și pe domeniu propriu, dar mă gândesc să păstrez totuși hostingul de la blogger ca să nu mă complic să mut cu totul blogul. Deci sunt mai multe lucruri despre care trebuie să mă interesez, la care să mă gândesc... așa că nu cred că voi face asta prea curând, dar vroiam să știți din timp! Poate aveți vreun sfat să-mi dați legat de asta sau poate aveți vreo idee de un nume. Eu sunt lipsită total de inspirație când vine vorba de așa ceva, că tot din cauza asta m-am pricopsit și cu cârnatul ăsta de url. :))

Așaaa! Vreau să vă mai anunț și că m-am hotărât să mă înscriu la competiția Summer Orkestra - după cum vedeți, am pus deja un banner în sidebar. Nu o să particip la toate campaniile, nu râvnesc la marele premiu, pentru că sunt prea multe campanii care n-au nicio legătură cu subiectul acestui blog (și nici cu sfera mea de interese), așa că m-am decis să particip doar la probele de fashion și cele de beauty, că mă gândesc eu că ar fi astfel și postări pe placul vostru - haine frumoase, pantofi, accesorii, cosmetice... nu sună bine? :D Mi-au plăcut mult subiectele campaniilor, de aceea m-am decis să iau și eu parte la câteva din ele. Am mai văzut totuși câteva campanii interesante și printre cele de travel, nu știu sigur dacă o să particip la ele sau nu, asta doar dacă e timp și dacă o să consider că am ceva interesant să vă spun, care ar putea fi pe placul vostru. Oricum, să știți că n-o să neglijez postările obișnuite de pe blog, am atâtea lucruri despre care vreau să vă vorbesc!

În altă ordine de idei...uneori am senzația că pagina de facebook a blogului o am degeaba, că nu-mi intră prea multă lume pe blog de acolo. :( Sunt conștientă că în mare măsură asta se datorează restricțiilor de la facebook. Din moment ce doar la vreo 5% dintre „fani” ajunge ce postez eu pe acolo și dacă mai luăm în calcul și faptul că o parte din acele 5% pot fi conturile făcute doar pentru concursuri... înțelegeți voi concluzia. :)) De aceea mi-aș dori să-mi fac conturi și pe alte rețele de socializare cu mai puține restricții, dar nu știu când se va întâmpla asta... o să vă anunț când va fi cazul! Pe lângă asta, la mine mai apare la accesarea de pe facebook (nu știu dacă mereu) mesajul că blogul meu ar putea fi spam. Nu știu cine m-a raportat ca spam, dar e enervant și nu știu cum să scap de restricția asta. Am mai văzut și eu așa la alte fete, dar după un timp a dispărut, la mine e așa de câteva luni. :( Dacă aveți vreo idee cum să rezolv problema asta, vă rog mult să-mi spuneți!

Apropo de asta, să vă arăt cu ce căutări pe google mai ajunge lumea pe blogul meu: „eu vara nu dorm cu oriflame” - ha? îmi scapă mie ceva? - iar altă căutare: „cum să fiu frumoasă cu bani puțini” - mi s-a părut amuzantă. Astea sunt doar din cele mai recente, mai am și altele de care am râs cu gura până la urechi. Ca să nu mai zic că de multe ori ajung pe blogul meu unele persoane care caută cu totul altceva, care n-au nicio legătură cu postarea către care sunt direcționați de google.

Cam atât aș avea de spus legat de blog, de viața mea vă pot povesti până mâine, dar asta cu altă ocazie. Nu o să mai reintroduc rubrica cu week in photos, dar o să caut o altă idee prin care să vă arăt pe unde am mai fost sau lucruri de genul ăsta. Acum sunt într-o perioadă în care aș vrea să fac atât de multe lucruri, pe toate planurile - incluzând blogul, încât nu știu cu ce să încep mai întâi. :))


Vă urez un weekend frumos, plin de soare, relaxare sau distracție, după cum preferați! Vă pup și aștept părerile voastre!


14 comentarii

  1. Buna :) Mie imi place numele blogului tau, dar daca vrei sa-l schimbi, sunt sigura ca vei gasi ceva care sa-ti placa ...trebuie doar sa te gandesti sau o sa vina asa ..deodata :) Noi, cele care iti citim blogul, ti-am putea da sugestii, dar cred ca numele trebuie sa vina de la tine, ca este o parte din tine doar :)
    Iti urez mult succes la Summer Orkestra :)
    Chiar daca crezi ca munca ta nu e apreciata, sa stii ca nu este asa ... Eu, cel putin , te urmaresc tot timpul ...si aici...si pe facebook . Da...o fac din umbra, nu las deloc urme, e gresit .
    E timpul sa iti multumesc pentru ce faci :) O seara frumoasa, multumesc din suflet .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Și mie îmi place, dar parcă ar fi mai simplu ceva mai scurt, mai ușor de reținut. Așa este, blogul este o parte din mine, bineînțeles că ar trebui să-mi placă mie în primul rând, dar poate cineva ar găsi mai repede ca mine acel nume la care să zic „ăsta e”. :D
      Îți mulțumesc mult!
      A, nu, nu cred că nu e apreciată, știu că sunteți fete care mă urmăriți constant și apreciați ceea ce fac (și vă mulțumesc mult pentru asta!), doar pe facebook sunt eu supărată, că dacă ar trimite ceea ce scriu la mai multă lume, cu siguranță s-ar mai găsi fete interesate măcar ocazional de câte un articol. Așa... nu văd, nu intră. :(
      Îți mulțumesc mult că mă urmărești, chiar dacă „din umbră”, și pentru cuvintele frumoase! O fac cu mare drag și mă bucur dacă sunt chiar și doar jumătate din articole de folos!
      O seară frumoasă! Pupici :*

      Ștergere
  2. Și eu am vrut să schimb numele blogului, deja știu exact cum, mi-am făcut și adresa de mail, dar problema e că nu pot schimba numele paginii de facebook. :( Se pare că am mai schimbat-o o dată și doar atât e voie. Iar eu am foarte multe intrări pe blog de pe facebook. Sunt atât de tristă... Trebuie să le trimit un mail celor de la facebook să le cer să îmi dea voie să mai schimb o dată numele, dar când mă gândesc cât o să dureze până îmi răspund... :(
    Anyway, succes în tot ceea ce îți propui pentru perioada următoare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o norocoasă dacă știi cum! :)) Ah, uite că asta cu pagina de facebook nici n-o luasem în considerare. :( Eu nici nu mai știu dacă am mai schimbat-o, sper că nu. Păi trimite-le mail, cu cât mai devreme, cu atât mai bine! Pe mine mă tentează să-i contactez în legătură cu problema aia cu spam-ul, ar trebui să se poată face ceva! Dar mă gândesc că s-ar putea să se rezolve automat atunci când o să schimb url-ul blogului.
      Îți mulțumesc mult, Diana! La fel și ție! :*

      Ștergere
  3. Oooh, eu abia mai am timp sa mai pornesc calculatorul; am fost foarte ocupata zilele acestea, dar mi-am facut timp sa te citesc. <3 Referitor la numele blogului..nu stiu ce sa spun, poate ca acum sunt super obosita si nu gandesc la capacitati maxime, dar eu m-am obisnuit cu acest nume.. Momentan nu-mi trece nimic prin cap, dar daca ai insera pe undeva prin nume "Ella" eu zic ca ar suna bine.. :D
    Iti doresc mult succes in competitie, iti tin pumnii!!!!!!!
    Eu am conturi pe alte retele de socializare, insa....nu prea intru..nu stiu, nu ma prea atrag... :) Facebook-ul asta a facut atatea modificari incat...daca as putea i-as da RESET!!!!!! :))) chiar daca am notificarile activate, unele postari nu imi apar..
    Rubrica cu week in photos mie imi placea... :(
    Te pup si eu cu drag, week-end minunat iti doresc! relaxare maxima! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, știu cum e, am avut și eu o perioadă din asta acum nu mult timp și nici pe blog nu prea am mai reușit să scriu atunci (știi că mă plângeam eu de lipsa timpului). Îți mulțumesc mult că ți-ai făcut timp să mă citești, înseamnă mult! :*
      Hehe, și eu m-am obișnuit cu el și de aceea n-aș vrea să aleg unul care după un timp să nu mă mai reprezinte și să vreau iar să-l schimb. :))
      Mulțumesc foarte mult!!
      Pe mine m-ar atrage instagram, pentru că îmi și place ce văd pe acolo, așa că el e prima variantă la care mă gândesc. Oricum, n-o să renunț la facebook! Daaa, așa e, mai mult îl strică decât să-l îmbunătățească cu atâtea schimbări inutile. :(
      Știu că erați câteva fete care urmăreați cu interes acea rubrică, dar din păcate puține, o să mă gândesc la o modalitate de a face ceva asemănător dar într-un mod mai interesant. :D
      Mulțumesc la fel! Pupici :*

      Ștergere
  4. sa stii ca am constatat ceva interesant cu pagina de fb. nici eu n-am mare activitate pe acolo, in statisticile blogului imi apare ca foarte putina lume acceseaza blogul prin intermediul fb si, cu toate acestea, dupa ce pun pe pagina linkul celui mai recent articol, vad cum creste semnificativ numarul vizitelor. si uneori pun linkul dupa 2-3 4- ore dupa ce apare postarea pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, interesant ce ai constatat. Eu de obicei dau share imediat după ce public articolul, așa că nu aveam cum să văd asta, dar cred că o să fac cândva o probă. Oricum, am văzut și eu că statisticile sunt diferite în funcție de locul de unde le monitorizez (ceva arată blogger, altceva arată analytics, spre exemplu), dar asta e și din cauză că intervalele de ore sunt diferite - la mine blogger consideră că ziua se termină la 3 noapte. :))
      Foarte ciudat mai e că mie-mi arată de câteva săptămâni că am trafic constant de pe un site de care n-am auzit în viața mea, ceva cu chat... habar n-am cum a ajuns link-ul blogului meu pe-acolo. :))

      Ștergere
  5. Si mie imi place numele blog-ului tau. Dar daca tu simtit nevoie sa faci o schimbare, e binevenita oricum.
    Sincer, nu ma pricep la dat sfaturi si chiar nu am idee.
    Singura care mi-a venit acum in minte este: Ella's Beauty Corner.
    Sa pastrezi ceva din cel actual si totodata sa apara si numele tau.
    Cat despre cautari..eu una numai porcarii am gasit pe acolo, gen: "marilyn dreamland parfums". :)))))))))
    Legat de faza cu spam, e total aiurea. Mereu patesc asa cand intru pe blog-ul tau. :(
    La inceput, nici eu nu aveam conturi pe alte retele. De fapt, 1 an si ceva nu am avut nici pagina de Facebook. Nu sunt genul care sa isi impartaseasca viata pe retelele de socializare si de asta am si omis Facebook-ul.
    Asta a fost si motivul pentru care mi-am creat pana la urma cont, ca sa pot crea si pagina pentru blog. :))))
    Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bună ideea ta, o să o iau în considerare! Mulțumesc mult! Eu mă gândeam la Ella's Beauty Blog, dar și varianta ta e bună pentru că e ceva mai apropiat de actualul nume. O să fac un sondaj până la urmă. :))
      Vaaai, credeam că eu sunt singura. :)) Foarte tare! Cine știe ce cuvinte cheie apropiate găsește google la noi de ne trimit oamenii ăștia care bieții de ei caută cu totul altceva. :))
      Of, știu. :( E enervant și probabil că unele fete abandonează să mai intre din cauza asta. :( Sper să se rezolve de la sine după ce schimb numele.
      Ai văzut că nici eu nu-mi împărtășesc viața pe acolo, am doar o poză cu mine și aia de la spate, mai mult pentru peisaj. Poate o să pun și eu cândva o poză mai de doamne ajută, dar sigur n-o să-mi umplu profilul cu poze în oglindă sau mai știu eu ce. :))
      Hehe, și eu la fel, deși mai aveam un profil dar nu-i mai știam parola, că nu-l mai accesasem de un secol. :))
      Și eu te pup! :*:*

      Ștergere
  6. Si eu mi-am pus numele blogului la inceput pentru ca imi doream sa scriu despre iubire, cuplu, familie dar intre timp blogul meu a devenit unul generalist, asa ca te inteleg. :)
    Nu ma pricep deloc la partea tehnica asa ca nu pot sa te ajut dar sper sa gasesti pe cineva care sa o faca.
    Iti doresc multa inspiratie, zile insorite, pline de provocari frumoase! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că multora ni se întâmplă ca după un timp să ne dorim un alt nume la blog, care să ne reprezinte mai bine pe noi și/sau ceea ce scriem pe blog. :D
      O să mă descurc eu, nu stau rău nici cu partea tehnică, doar că unele lucruri aș prefera să le aflu la sigur dinainte, nu să le experimentezi pe propria piele și să regret mai târziu... sau mai bine zis pe pielea blogului meu. :))
      Îți mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici :*

      Ștergere
  7. M-a amuzat faptul ca am gandit absolut identic cu Miss Happy in ceea ce privesteo alta denumire pentru blog! :)) Nu te grabi, va veni un moment cand vei spune: Evrika!
    Referitor la pagina de Fb, te inteleg foarte bine, tot pe-acolo ma aflu si eu! :)) Ba eu sunt procopsita si cu o subpagina, asa le-am mostenit, nici Anda nu mai stia prea bine de ce s-a ajuns la asta!
    Referitor la semnalarea de spam, eu o ignor in situatii de-astea! Credeam ca si altii fac la fel! Pai daca stiu pe ce blog intru, de ce sa ma sperii?!

    Te pupacesc si tii doresc spor in toate si inspiratie!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, știi cum se pune... geniile gândesc la fel! :)) Mă bucur, o să iau în considerare această opinie! Chiar îmi place cum sună... mult mai mult decât actualul.
      Cred că la toate e cam la fel. :)) Hm, nici nu știam că e posibil.. sunt cam tufă de Veneția când vine vorba de facebook. :))
      Și eu procedez la fel, nu mi-e greu să apăs un buton ca să pot accesa mai departe, dar una lume renunță să mai intre... asta bineînțeles, în special cei care nu cunosc blogul. Asta e. :(

      Mulțumesc frumos, Ilduca! Pupicei :*

      Ștergere