Gerovital Happiness - Prime impresii!

De-a lungul timpului am lăudat pe blog multe produse Farmec care m-au surprins în mod plăcut, fiindcă sunt o iubitoare a produselor românești bune și accesibile ca preț și oricând o să le promovez cu drag, atâta timp cât acestea merită atenția! De cum am aflat de noua gamă Gerovital Happiness mi-am dorit să încerc produsele, așa că atunci când la evenimentul organizat de Kleo am primit câteva dintre aceste produse m-am bucurat mult și le-am supus rapid testelor, iar pentru că v-ați manifestat interesul cu privire la ele am decis să le dedic azi un articol cu câteva prime impresii!


Gama Gerovital Happiness conține trei subgame dedicate diferitelor tipuri de ten: Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt/gras, Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal și Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat! Dar în cele trei game nu găsim doar produse destinate tenului, ci și produse pentru corp, iar eu am câte unul din fiecare subgamă. Toate produsele au formule ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.


Lapte de corp cu afine


Informații oficiale gamă cu afine: „Extractul de afine din conținut este ideal pentru tenul gras sau mixt, caracterizat de o piele lucioasă, pori dilatați și puncte negre. Bogat în vitamina C, extractul de afine reglează secreția de sebum, matifiază pielea și are un efect antioxidant. Sebarylul, Aquaxylul, uleiul de măsline și Sepitonic M3 completează principiile active care au rolul de a întreține tenurile grase, tenul devenind hidratant și plin de prospețime. ”

Am fost puțin dezamăgită pe moment că exact din gama destinată tipului de ten pe care îl posed (gras) am primit un produs pentru corp, dar mi-a trecut orice supărare după ce l-am încercat! Mirosul produsului este delicios, aduce bine cu aroma de afine - la un suc sau o dulceață de afine mă duce pe mine cu gândul și are un mare plus pentru faptul că persistă bine pe piele (cel puțin vreo 3 ore)!

Consistența produsului este densă, seamănă mai de grabă cu o cremă decât cu un lapte de corp. Hidratează pielea foarte bine cu o cantitate mică de produs, lăsând-o fină și mătăsoasă (chiar cred că ar face față și unei pieli mai uscate - eu am pielea normală pe corp, cu tendințe de uscare pe alocuri). Intră destul de repede în pielea și nu lasă rezid uleios/gras la suprafață.

Ambalajul îmi place și el, mi se pare foarte frumos, vesel și totodată practic, doar apăsăm pe capac și putem scoate produsului cu ușurință - dozarea se face rapid și fără risc de risipă. Concluzia e că îmi place foarte mult acest produs și vi-l recomand cu drag! Evident, acum îmi doresc foarte mult să mai încerc și câteva dintre produsele destinate tenului din această gamă: crema hidratantă matifiantă și crema CC în mod special!


Lapte demachiant cu zmeură


Informații oficiale gamă cu zmeură: „Produsele îmbogățite cu extract de zmeură sunt indicate pentru îngrijirea tenului normal, care are nevoie de hidratare pe tot parcursul zilei. Alături de extractul de zmeură, produsele din această subgamă conțin Aquaxyl, vitamina E, Lipomoist și ulei de măsline, care îmbunătățește funcția de baerieră a pielii, revigorează tenul și au un efect protector antioxidativ.”

Nu știu din ce motiv pe el scrie „gel curățare”, fiindcă este de fapt un lapte demachiant - pe spatele produsului scrie corect! Deși gama aceasta este destinată persoanelor cu tenul normal, eu consider că la un lapte demachiant n-are mare importanță tipul de ten, dese ori m-am „îndrăgostit” de demachiante pentru ten normal sau pentru ten uscat.

Aroma produsului este foarte plăcută, n-aș putea să spun că e cea mai naturală aromă a zmeurei dar totuși miroase bine, îmi face plăcere să-l adulmec înainte de fiecare utilizare! Consistența este fluidă, lejeră și e foarte eficient în îndepărtarea machiajului de pe ten (pentru zona ochilor nu l-am încercat). Este blând cu tenul, consider că ar putea fi potrivit oricărui tip de ten, chiar și unui ten sensibil, mai ales că pe partea de ingrediente stă foarte bine, nu are alcool sau alți potențiali iritanți - doar parfum dar într-o cantitate foarte mică.

Ambalajul este practic, produsul se dozează cu ușurință, iar de design n-am ce comenta la niciunul, toate sunt foarte profi și vesele! Așadar, mi-a plăcut mult și acest produs și chiar dacă nu e o gamă care se adresează tipului meu de ten, tot aș fi curioasă să mai încerc câteva produse, în special loțiunea de corp și scrubul pentru picioare!

Mască gomaj/Peeling cu caise


Informații oficiale gamă cu caise: „Subgama Gerovital Happiness Caise este special concepută pentru a asigura o îngrijire optimă tenului uscat, care are nevoie de un plus de hidratare și remineralizare. Pe lângă extractul de caise, produsele sunt îmbogățite cu extract de avocado, ulei de măsline Aquaxyl, vitamina E, toate acestea având rolul de a hrăni , regenera și hidrata tenul uscat.”

Nu aș fi crezul la prima vedere, dar acest peeling este favoritul meu dintre cele trei produse! Aroma mă duce cu gândul la compotul de caise, este extrem de plăcută, e o adevărată plăcere utilizarea lui! Ce m-a surprins însă este consistența produsului: o cremă foarte densă cu particule fine în compoziție! Nu știu dacă am mai încercat până acum un peeling cu o astfel de consistență dar îmi place foarte-foarte mult!

Particulele abrazive nu agresează deloc tenul iar la final rămâne în urmă o pielea foarte fină, catifelată! De senzație de strângere a pielii nici nu se pune problema, ba chiar îmi simt tenul hidratat la final! Deși de obicei prefer exfoliantele puțin mai dure, m-a surprins foarte plăcut și acesta, vi-l recomand din tot suflet! Am făcut și o analiză a ingredientelor și e valabil ce am spus și la laptele demachiant - nu are alcool, nici alți potențiali iritanți, iar parfumul e într-o cantitate foarte mică.

În ciuda faptului că această gamă este destinată unui ten uscat, eu mi-aș dori să mai încerc câteva produse și anume: loțiunea de corp, crema pentru picioare și fluidul pentru curățarea tenului!


Laptele de corp are 200 ml, iar peeling-ul și laptele demachiant au 100 ml fiecare. Produsele sunt deja disponibile pentru achiziționare și așa cum ne-am obișnuit au niște prețuri foarte prietenoase cu portofelul - pentru a vă face o idee puteți arunca un ochi aici, pe site-ul oficial, dar știu că acum au și niște promoții, spre exemplu în Carrefour am înțeles că ar fi la prețul de 15 lei CC Cream-ul.


În concluzie, mai pot spune doar atât: nota 10 Farmec! E una dintre cele mai faine game încercate de la ei și v-ați prins deja că am pus multe alte produse pe wishlist! Cel mai mult aș vrea să mai încerc un CC Cream, sunt foarte curioasă dacă mă va impresiona mai mult ca cel de la Elmiplant. Mulțumesc Farmec și Kleo pentru șansa de a încerca aceste minunate produse!

Ce părere aveți de noua gamă Gerovital? Ați încercat vreunul din produse? Cum vi s-a părut? Ce produse ați (mai) vrea neapărat să încercați?

34 de comentarii

  1. si eu m-am indragostit de peeling!
    crema de corp i-am dat-o mamei si e incantata de ea. eu ma demachiez doar cu apa micelara la ochi, insa pentru ten, ,, gelul de curatare" e perfect :)) cred ca au gresit denumirea si n-au mai schimbat la atatea produse, n-are nicio legatura cu gelul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție-ți place!
      Eu pentru ochi folosesc bifazic, laptele pentru ten, iar micelara pentru eventualele reziduri rămase. Complicat ritual de demachiere mai am! :)) Și eu zic că au greșit, e clar că nu e gel. :D

      Ștergere
  2. Gomajul il vreau si eu. Eu am o crema de picioare cu caise si miroase delicios! A gem de caise. :D Si chiar hidrateaza bine!
    Vreau sa incerc si cc cream-ul si poate o lotiune de corp.
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită, e foarte bun și nu e nici scump deloc! Sigur o să te îndrăgostești de el! Mă bucur să aflu că și crema de picioare e faine, o s-o iau în calcul!
      CC Cream-ul e și la mine primul pe listă!
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  3. Si mie imi plac produsele din noua gama. Eu am doua, crema hidratanta matifianta si serul antiimperfectiuni, ambele pentru ten gras/mixt. :) Mi-ar placea sa incerc si lotiulea de corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți place crema matifiantă, chiar eram curioasă să aflu o părere despre ea așa că îți mulțumesc! Va rămâne pe listă! :D
      Cu siguranță merită încercată și loțiunea de corp!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Suna tare, tare bine! Si eu as vrea sa le incerc pe cele 3 de mai sus :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită, Georgiana! Știu că și tu inspectezi listele cu ingrediente (poate chiar mai mult ca mine) și chiar sunt foarte ok și din punctul ăsta de vedere, din câte le-am studiat eu.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Interesante produsele, dar cel mai mult as vrea sa incerc masca gomaj :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Gomajul ma tenteaza si pe mine. :) Un nume potrivit pentru "hainele" ce le poarta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai zis, chiar am uitat să precizez că au ales un nume foarte bun pentru această gamă! :D

      Ștergere
  7. Hihi. Ma bucur mult ca ai facut postarea!
    Ai facut-o foarte detaliata, ca de obicei, exact pe gustul meu. Imi face o mare placere sa iti citesc review-urile :*
    Dupa cum iti ziceam si pe facebook, am si eu masca gomaj si o iubesc. Chiar acum cateva minute am folosit-o si m-am gandit la tine.
    M-am uitat si pe site...si ma incanta o gramada de produse!!
    O sa imi cumpar cat de curand una alta :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Ești o drăguță, mă bucur că sunt pe placul tău postările mele tip review!
      Hehe, ce drăguț! Adevărul e că nu are cum să nu-ți placă, e prea faină!
      Oh, eu le-aș lua pe toate dacă n-aș fi conștientă de depozitul pe care-l am acasă. :)) Dar câteva măcar tot o să mai iau!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Ma declar tentata!
    Laptele de corp e pe lista dar momentan incercsa fiu mai cumintica pentru ca am destul de multe produse in "depozit" .:)
    Pupic si sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, iar? :))
      Știu cum e cu „depozitul”, dar merită trecut pe wishlist pentru viitor!
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  9. suna foarte foarte bine gama! si imi plac si ambalajele si numele :)
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, sunt apetisante rău ambalajele, iar numele e pe măsură. :D
      Mulțumesc!

      Ștergere
  10. Laptele de corp cu afine suna bine :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Lotiune de corp nu am voie:)) dar produsele pentru fata din gamele nou lansate ma supertenteaza. Si doua le ai tu aici...M-am dezumflat complet cand ai zis ca gelul de curatare e de fapt lapte demachiant. Probabil il tai de pe lista. Gomajul in schimb il cumpar sigur luna viitoare. mai am un picut din dragul de Neutrogena si chiar ma intrebam ce sa aleg data viitoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi aminti, mă ia cu rău când mă gândesc câte loțiuni de corp am desfăcute. :))
      Au în gama pentru ten uscat și ceva pentru curățare, ăla chiar cred că e un gel (chiar o să caut info despre el că mă tentează). Dar gomajul neapărat trebuie să-l iei, mai ales dacă prefer exfolierea mai blândă, e genial!! Mă bucur că ți-am dat idee de înlocuitor! :D
      Te pup!

      Ștergere
  12. Au evadat fructele din cremaaa! (cred ca ai vazut poza, nu?) :)))
    Mama, produsele astea par delicioase, trebuie sa le incerc si eu pe cele cu afine, ca sa-i implinesc cerintele tenului meu. ;)))
    Gama Happiness e foarte reusita din cate vad, are si design atragator si produs de calitate. Ma bucur ca gasim astfel de produse romanesti. Multumesc pentru pareri!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, e foarte tare!! :)))
      Chiar sunt delicioase și am rămas surprinsă când am văzut că nu sunt pline de alcool și alte prostii (m-am uitat puțin cu teamă pe lista lor de ingrediente). Și eu vreau neapărat să încerc ceva pentru ten din gama cu afine. :D
      Așa e, și eu mă bucur să văd că au început să scoată produse de o calitate tot mai înaltă cei de la Farmec, păstrând totuși prețul accesibil! Cu mare drag, mă bucur dacă a fost de folos!
      Pupici!

      Ștergere
  13. as incerca laptele de corp, chiar daca teoretic nu-i pentru mine si gomajul ;)),

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-mă că e bun pentru oricine! :)) E foarte intens hidratant! De gomaj nu mai zic, cu greu mă abțin să nu-l folosesc în fiecare zi. :))

      Ștergere
  14. Categoric gomajul imi face cu ochiul. <3 Hainute noi la produse, delicioase, nu ai vrea sa le ratezi! <3:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tentat pe toată lumea cu gomajul, bag de seamă! :)) Chiar merită încercat măcar un produs, sunt foarte faine!
      Te pup!

      Ștergere
  15. Vaii..ce bine arata toate! Azi mi-am luat si eu demachiantul cu caise. De abia astept sa il incerc ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte curioasă cum o să ți se pară, poate vei reveni cu o părere!
      Te pup!

      Ștergere
  16. Delicioaseeeeeeee, intr-adevar. :D Pana acum vreo saptamana n-am incercat laptele de corp ... Si apoi BOOOOOOOM! My Godness ... Am crezut ca-l mananc! :)) Cam dubios, totusi, faptul ca tre' sa-l "incalzesc" destul de bine intre palme inainte de-a-l aplica [nu se-ntinde din prima de piele daca nu fac acest lucru...]. Probabil, din cauza ca are o consistenta destul de greoaie, nu este foarte lichid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că și ție îți plac! Eu pot întinde aplicând direct pe piele, doar insist puțin mai mult. Dar știu ce zici, e din cauza consistenței dense. De aceea am precizat că e densă și seamănă mai mult cu o cremă decât cu un lapte de corp.
      Te pup!

      Ștergere
  17. Or fi produsele bune, dar reclama la ele e penala rau!
    Am scris si pe blog de chestia asta, take a look: https://blogulguliei.wordpress.com/2015/06/18/gerovital-iti-da-ce/
    Oricum felicitari pentru review, foarte detaliat si frumos scris :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, nu cred că știu reclama. Sau am uitat-o, cert e că nu-mi vine nimic în minte. :D
      O să arunc un ochi și la tine!
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere