Recomandarea zilei - Dulăpior pentru cosmetice

Visez de mult timp la o masă de toaletă cât mai mare și frumoasă în care să-mi aranjez frumos cosmeticele și unde să mă machiez, dar cum momentan nu-mi permite spațiul încerc să găsesc alternative cât mai practice pentru depozitarea cosmeticelor. Recent am aflat de la Sudessa de un dulăpior micuț de plastic și ieri m-am dus în Kaufland special pentru a-l achiziționa. Acesta este dulăpiorul:



Este din plastic, transparent, micuț dar destul de încăpător și costă doar 17 lei! În plus, poate fi dezmembrat pentru a folosi cele trei sertare separat. Îl găsiți în Kaufland la raionul de papetărie&birotică (eu acolo l-am găsit). Pe mine mă interesa pentru pudre, blush-uri, bronzere și fardurile mono/duo, dar pentru că mi-a mai rămas loc am mai pus în el și câteva palete de farduri (provizoriu, aș vrea altceva pentru ele, să fie toate la un loc). Eu zic că e foarte practic, dar recunosc că mă bate gândul să-l decorez puțin, parcă nu e prea atractiv așa alb, e cam ca nuca în perete pe raft, printre atâtea cosmetice colorate. Ar merge făcut mai girly cu niște abțibilduri sau ceva desene. Mă mai gândesc!



A fost amuzant prietenul meu care m-a întrebat dacă-mi ajunge unul, că e cam mic. I-am explicat că îl vreau doar pentru o parte din produsele de makeup, că toate nu mi-ar intra nici în trei dulăpioare din astea. Acum abia aștept să-mi ajungă și suportul pentru rujuri de pe ebay, să le aranjez și pe ele frumos, să nu le mai tot dărâm de pe raft.

O altă idee drăguță de depozitare a cosmeticelor găsiți aici, la Adina pe blog.

Ce părere aveți de acest dulăpior? V-ar fi de folos? Voi cum aveți aranjate cosmeticele?

39 de comentarii

  1. Vai cat l-am cautat si eu dar nu mi-a trecut prin minte sa ma uit la papetarie. :)))
    Eu ma uitam in zona cutiilor de depozitare. Bravos! In weekend ma reintorc in Kaufland. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Nu-ți fă griji că nici mie nu mi-a dat prin cap, după lungi căutări am decis că e mai simplu să întreb pe cineva și așa l-am găsit de fapt. :))
      Mă bucur că ți-a fost de folos postarea! Succes îți doresc, să îl găsești!
      Pupici

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și că ți-a fost de folos articolul!
      Pupici

      Ștergere
  3. E fain dulapiorul dar nu am unde sa-l pun ca sa-mi fie la indemana, asa ca o sa-mi fac suporturi din funduri de sticle de plastic, cum am vazut pe un alt blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Hmm, nu ocupă mult spațiu deloc, îl poți pune pe un birou sau pe un raft, cum îl am eu. Poate fi plimbat și prin casă, că el nu e greu deloc.
      Am văzut și eu postarea respectivă dar nu m-a atras, nu prea-mi plăcea cum arăta și oricum multe produse nici nu mi-ar avea loc. :D

      Ștergere
  4. Este dragut !
    Eu am un dulapior din lemn cu 4 sertare :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu și acele dulăpioare. Sunt foarte frumoase, dar eu am unele produse pe care prefer să le țin mai la vedere, nu știu dacă m-ar ajuta prea mult. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Inainte sa citesc postarea, ma tot gandeam unde mai vazusem poza cu acest dulapior. Citind mai jos, am aflat.. :) E interesant, insa pe mine nu ma prea atrage, probabil, culoarea, materialul, nu imi dau seama ce. Intrebasei unde ne tinem noi cosmeticele, pai..eu cam prin toata casa :))) Excluzand bucataria. :))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, nu e cel mai atractiv dulăpior posibil, dar eu zic că poate fi făcut să fie și mai atrăgător, așa cum ziceam și în postare. :D Eu l-am luat pentru că e practic, recunosc că l-aș fi preferat pe un roz, de exemplu. :))
      Haha, așa e și la mine cu restul produselor (creme, parfumuri, etc), dar produsele de makeup îmi place să le am la un loc și să știu unde e fiecare. :D Eu creme de mâini și balsamuri de buze am chiar și în bucătărie. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Sunt chiar foarte folositoare acesta dulapioare. Am si eu unul, este mai mic dar am dat si mai putin pe el, l-am luat cu 10 lei din Auchan. Si in el tin produsele pe care le folosesc mai des, ca altfel mi-ar fi trebuit 2...nu am chiar asa multe produse de make-up. Am noroc de masa de toaleta din camera, acolo imi tin toate cosmeticele, chiar si samponul, nu suport sa le las in baie. :)) Mama mereu imi spune sa il las in baie ca nu il foloseste nimeni si e adevarat dar mno, capoasa e capoasa. :)) Si s-ar putea sa imi fac mobila alba in camera si imi voi face singura modelul masei de toaleta. <3 Chiar imi doresc mult sa imi schimb mobila, de la 8 ani stau in camera cu un dulap roz...de ce nu am ascultat-o pe mama cand imi zicea "Ioana, iti va parea rau peste cativa ani, nu iti va mai placea culoarea roz" :)) Cred ca deja te-am plictisit cu povestile mele. :)) O saptamana frumoasa in continuare iti doresc! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! Nu știam că au și cei din Auchan, nu le-am zărit niciodată. :D Dar dacă e mai mic e bine totuși că am dat peste acesta, că-mi ajunge cam la fix. Hehe, ești o norocoasă că ai și masă de toaletă!
      Foarte frumos, și mie îmi place mobila albă, deși e mai greu de întreținut. Dar e frumoasă, cred că merită efortul! Îți doresc să-ți faci camera cât mai curând, așa cum o vrei tu!
      Nu m-ai plictisit deloc, îmi face plăcere să citesc impresiile și poveștile cititoarelor mele dragi!
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  7. Eu am vazut la JYSK un dulapior de genul. Are si pe verde -> http://jysk.ro/depozitare/cosuri-etc/cutie-depozitare/sertar-stein-13x18x15cm-modele-variate dar este ceva mai scump. :D Voi da si eu o fuga prin Kaufland sa vad ce-i p-acolo. :D Merci de pont.

    Offtopic: Ne vedem la Kleo, la party. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce simpatic e și pe verde. Dar tot pe roz ar fi fost mai frumos. :))
      La același raion mai sunt suporturi de pixuri negre foarte faine, numai bune pentru pensulele de machiaj - mi-am luat unul, cred că mai îmi iau încă unul curând. Cu mare drag!

      Abia aștept! :D Te pup!

      Ștergere
    2. Aaaaaaaaah! Suporturi pt "pixuri" vreau si eu ... :D

      Si eu abia astept. :D Pupici!

      Ștergere
    3. Sunt super pentru pensulici, numai bine stau în el. :))
      Mai e puțin! :)) Pupici

      Ștergere
  8. Ce dragut este! Mie imi place foarte mult. Cu siguranta, ar arata si mai frumos daca iti pui amprenta pe el, decorandu-l. Eu am noroc ca de vreo 2 ani mi-am luat un Helmer din Ikea. Avand 6 sertare, aproape 2 le-am sacrificat pt a depozita si o parte din cosmetice. Restul le tin pe noptiera din camera. In special, cele care le folosesc des.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Hehe, așa cred și eu. Trebuie doar să mă gândesc la o modalitate interesantă de-al decora. :D
      Mi-ar fi de folos și un Helmer, mai ales că pot pune și ojele în el, dar momentan n-am spațiu pentru el. :( Poate după ce ne mutăm!
      Pupici

      Ștergere
  9. Le-am remarcat si eu acum cateva saptamani in Kaufland, imi pare rau acum ca nu le-am dat importanta sa fi facut poze si sa fi pus pe blog/facebook, pentru fetele interesate.
    Multumesc ca m-ai mentionat si ma bucur ca ti-a placut varianta mea. E bine ca gasim solutii adecvate spatiului si nevoilor noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nici mie nu-mi dă prin cap să fac poze prin magazine la diverse oferte sau produse interesante.
      Cu mare drag, chiar mi-a plăcut ideea ta! Așa e, suntem inventive. :))
      Te pup!

      Ștergere
  10. Tare daguta si practica dulapiorul. Nici nu m-as fi gandit ca la Kaufland se pot gasii astfel de produse. Eu visez la un Helmer pentru ojele mele, dar in primul rand trebuie sa am spatiu pentru acest dulap. ceea ce deocamdata nu am :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai aceeași părere ca mine! Nici eu nu m-aș fi gândit, noroc cu blogurile... află o fată și apoi ducem informația mai departe, să știe toată lumea. :))
      Te cred, și mie mi-ar fi de folos unul, dar la fel ca și tine nu am spațiu momentan. :(

      Ștergere
  11. eu imi tin cosmeticele pe o noptiera, chiar daca uneori trebuie sa la pun pe etaje :)). numai eu stiu care-i ordinea acolo :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! :)) Eu deja nu mai știam cum să le mai suprapun, pierdeam o grămadă de timp să le aranjez mereu la loc. :)) Acum e mai bine.. momentan!

      Ștergere
  12. Foarte interesant dulapiorul, si atat de ieftin, e o investitie foarte buna ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Așa e, și mie mi s-a părut foarte ieftin!

      Ștergere
  13. Ce drăguuț! Și eu l-am căutat, dar nu il găsisem... totuși, mai încerc o dată azi dacă tot mă duc în Kaufland :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că l-ai găsit! Ar trebui să fie în orice Kaufland, dar poate se epuizaze stocul... din cauza la atâta reclamă avută prin bloguri, nu de alta. :)))
      Pupici

      Ștergere
  14. E foarte simpatic! L-am vazut si eu aseara, era unul singur ramas si chiar am stat putin pe ganduri cu el in mana, dar pana la urma l-am lasat, ca am unde sa-mi tin minunile. Abia astept sa vad cum il personalizezi! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Hehe, și tu le ai foarte frumos aranjate. Încă nu m-am hotărât și să fiu sinceră... nici nu prea am avut timp să mă gândesc la asta, dar să mai și pun în practică. :)) Poate săptămâna viitoare! :D
      Pupici

      Ștergere
  15. I really, really need one. Si daca se gaserste la Kaufland pe care il am si eu "la mine la tara" e cu atat mai bine. O sa i-l arat si mamei poate ii trebuie si ei pt depozitat alte chestii. Multumim de recomandare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să fie peste tot! Mă bucur că îți place și că ți-a fost de folos postarea! Cu mare drag! :D
      Pupici

      Ștergere
  16. Nu stiu unde l-as mai pune dar taree mult mi-ar placea un mini dulapior de-asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Sigur se găsește loc și pentru el! Eu chiar am economisit loc datorită lui, dar depinde și cum ai tu depozitat acum ceea ce ai vrea să pui în el. :D

      Ștergere
  17. Buna! Caut de muuult timp un astfel de dulapior si in seara asta m-am decis sa caut din nou. Spre norocul meu am dat peste postarea ta. Bineinteles ca nu prea eram increzatoare si am zis da e foarte dragut dar unde sa gasesc eu asa ceva ... si cand am vazut ca in Kaufland erau minunatiile astea, imediat m-am pregatit si am dat fuga acolo si m-am intors nu cu unul, ci 4 :)) (Le-am luat pe toate de fapt ). Asa ca iti multumesc enorm pentru postare, in sfarsit are si colectia mea un loc al ei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu-ți poți imagina cât de mult mă bucur că ți-am fost de ajutor cu postarea! Să te bucuri de toate dulăpioarele achiziționate!
      Te pup!

      Ștergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=usTngYZKY_E , am si eu unul.. e bun! l/am cumparat online de pe un site din cluj de plastice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Se găsește în mai multe locuri, dar la Kaufland e cel mai ușor accesibil pentru toată lumea! La Jumbo cred că au cele mai multe variante... o grămadă de culori și dimensiuni diferite.

      Ștergere