Oferte Yves Rocher - Februarie 2015

Azi au apărut ofertele Yves Rocher pentru luna februarie (aici le găsiți), care mi se par și mai generoase ca cele de luna trecută, cel puțin pe partea de cadouri oferite! Ofertele vor fi valabile până în data de 8 martie, inclusiv! Multe cadouri frumoase din care cu greu poți alege, multe noutăți, multe reduceri, dar mai bine vă las să le descoperiți singure și apoi mai comentăm puțin...


//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=51ff078b0&unique=0abf54346&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.yves-rocher.ro%252Fcontrol%252Fpromotions

Ca de fiecare dată, avem reducere de 45% la un produs, transport gratuit la comandă de minim 99 lei și mai multe cadouri din care să alegem ce ne face cu ochiul mai tare. Eu de la comandă de minim 39 lei aș alege setul cu trusa și portfardul, mi-au plăcut mereu și am fost chiar tentată să-l și achiziționez de câteva ori. Următoarea opțiunea ar fi un gel de duș, m-ar tenta de fapt mai multe dintre variante. Ce minunat ar fi dacă am putea să le alegem pe toate!

De la comandă de minim 89 lei recomand din suflet parfumul So Elixir! Când e vorba de parfum oferit cadou merită ales, indiferent care e acela! Toate parfumurile Yves Rocher sunt calitative și chiar dacă nu ni se potrivește aroma, e imposibil să n-avem cui să-l facem cadou, mai ales acum că urmează atâtea ocazii la început de primăvară. Mie parfumul So Elixir mi s-a părut dulceag dar puternic, nu mi s-a potrivit mie dar mamei i-a plăcut foarte mult! Persistă bine, nimic de reproșat la capitolul ăsta! Recunosc că-mi place și setul de bijuterii, dar în balanța asta atârnă mai mult parfumul. Dintre ofertele speciale recomand ceasul, e foarte fain în realitate și despre pledul călduros am citit numai de bine!

Printre noutățile lunii găsim balsamurile de buze fructate care arată delicios și gama Nature Homme - apă de toaletă și gel de duș, în două variante de arome (cedru și lămie verde, chiparos și gref). Ca de obicei, găsim multe produse la preț redus aici și aici, printre care și minunatele geluri de duș Jardin du Monde.

În scurt timp o să revin cu o nouă postare în care o să vă arăt ultimele mele noutăți de la Yves Rocher - am printre ele câteva recomandări de făcut! Later edit: articolul îl găsiți aici!

Vă atrag ofertele de luna asta? Voi ce cadouri ați alege? 

16 comentarii

  1. Nu ma atrage nimic luna asta dar daca ar fi as alege un gel de dus si setul de bijuterii. Parfumuri am prea multe de la ei momentan, dar imi plac toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasă ce alte parfumuri mai ai de la ei, eu încă am o listă destul de lungă. :D

      Ștergere
  2. Nu ma tenteaza oferta din aceasta luna . Parfumul So Elixir Purple il am .
    In ianuarie am rezistat si nu am facut o comanda .
    Sper ca in martie sa fie oferte mult mai tentante :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am rezistat. :)) Am avut scuza că vreau să-i iau ceva mamei și mie demachiantul bifazic. :D
      E posibil să fie și mai tentante, ca de început de primăvară, ca de 1 Martie, etc. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Citesc de ceva vreme recomandarile tale cu placere, recunosc ca nu am comandat pana acum de la Yves Rocher, desi ceva produse am mai avut (cumparat de la magazin/primit), insa acum as incerca o apa de toaleta barbateasca, eventual din cele noi. Inteleg ca parfumurile lor sunt persistente, parca as incerca si So elixir la cadou... :) Ai idee cum e gama Nature Homme ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu asta! Din păcate gama Nature Homme nu o cunosc :( , ieri a apărut. So Elixir, în schimb, merită ales la cadou dacă te hotărăști să plasezi o comandă! Persistă foaaarte bine!
      Pupici

      Ștergere
    2. Cred ca am sa dau o fuga sa miros parfumurile barbatesti, vreau sa iau ceva, se apropie ziua sotului, de Sf Valentin :) De bine am citit si despre Comme une evidence Homme sau Green... Sa vad, dar sigur voi sparge gheata acum. Multumesc pentru raspuns!

      Ștergere
    3. Te aștept cu o impresie după ce le încerci, chiar sunt și eu curioasă. :D La mulți ani soțului!
      Nu ai pentru ce!

      Ștergere
    4. Am fost, am mirosit, am comandat pana la urma Comme une evidence Homme, plus So elixir cadou pt mine :) si o crema de fata tot cadou... Abia astept sa le primesc. Si Green mirosea bine, mai fresh, si gama cea noua Nature Homme, mi-a fost greu sa aleg dar am zis ca e doar inceputul...

      Ștergere
    5. Mă bucur că ai găsit ceva să îți placă, asta e important! Să te bucuri de tot ce ți-ai cumpărat!

      Ștergere
  4. E destul de interesanta oferta. Luna asta sigur voi trimite si eu o comanda dar astept catalogul de la ei, maine cred ca ajunge. Si acolo ofertele sunt interesante deci imi va fi greu sa aleg. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare la fel! Sunt curioasă ce îți vei achiziționa, te aștept cu impresii! :D
      Eu am primit și catalogul, sunt interesante și ofertele de acolo!
      Pupici

      Ștergere
  5. Tentante, tentante rau produsele, oare parfumul cum o fi?!?! La mine nu mai ajunge catalogul de ceva timp, cred ca postasul isi insuseste multe chestii din cutia mea postala... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel nou, de bărbați? Ne-a spus kerkyra mai sus câte ceva despre el. Despre So Elixir am scris eu în postare. :D
      Haha. :)) Sau îi e prea lene să mai aducă! La mine a ajuns catalogul de vreo săptămână.

      Ștergere
  6. Buna. Am incercat azi sa fac o comanda online in valoare de 99 lei si nu pot alege cadou parfumul So Elixir Purple :( Stii cumva de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Am simulat acum o comandă și mă lasă să aleg parfumul la cadou. Ai încercat să dai un refresh? Poate e vreo eroare de afișare.

      Ștergere