Week in photos #24

Săptămâna asta a trecut parcă prea repede și deși prea multe activități interesante/speciale n-am avut, a fost o săptămână bogată în descoperiri cosmetice - dacă mă urmăriți pe pagina de facebook știți deja despre ce vorbesc! Nu o să vă arăt totuși în acest articol tot ce postez acolo (vă invit să mă urmăriți dacă vreți să fiți la curent cu tot ce mai descopăr, cumpăr, etc.), ci doar o parte dintre ele, cele care au o poveste, dacă pot spune așa. Bineînțeles că n-au lipsit nici dulciurile, așa că nu vă recomand să vă uitați peste poze dacă sunteți la regim! :))


Am început săptămâna cu clătite - cumpărate, eu doar le-am umplut cu ciocolată. Nu se compară cu cele făcute în casă, dar mi-am făcut pofta cu ele. Acum mi s-a pus pata pe clătitele americane, n-am mai făcut de mult.


Am făcut din nou ordine în cutiile cu oje (vreau să caut altă metodă de depozitare, mă disperă cât de repede se poate pune praful pe ele) și am descoperit că am mai multe oje roșii decât aș fi crezut! Nu sunt cea mai mare fană, dar cele pe care le am îmi plac tare mult!


De vreo lună mi s-a pus pata pe ciocolata asta, nu e săptămână în care să nu mănânc cel puțin una (de fapt jumate din una, că o împărțim la doi :)) ).


Mi-am găsit o nouă metodă de depozitat mostrele și măștile la plic și sper că așa, ținându-le mai la vedere, o să le folosesc mai des - deja am făcut imensul progres de a consuma o mostră!


Pot spune că rujul ăsta a fost descoperirea săptămânii! Am mai descoperit unul care-mi place, dar la acesta e cu adevărat special faptul că e roșu, iar eu nu purtam ruj roșu... până acum! Ok, nici acum nu o să abuzez de el, dar o să-l pun la treabă cu orice ocazie pe care o s-o am fiindcă e superb (și calitativ, mai vreau rujuri Melkior!).


Puțin răsfăț de seară: un film (comedie, dar de fapt au fost 2 filme în seara respectivă), o nouă manichiură și un pahar de șampanie (faceți abstracție de faptul că e pus în pahar de bere, era pofta prea mare ca să-mi mai pese de pahar).


Și cireașa de pe tort: prăjitură cu zahăr ars făcută de mătușa mea! Nu vă pot explica în cuvinte cât de delicioasă e! De fapt pot parțial - e atât de delicioasă încât mereu uitam s-o pozez, îmi aminteam când deja era farfuria goală. :)) Trebuie să iau rețeta!

Să știți că am zis să fiu drăguță și n-am mai fotografiat și plăcinta făcută de mama și prăjitura făcută de bunica, pe alea le-am ținut doar pentru mine! E clar că la noi în familie nu poți slăbi, noroc că eu nici nu-mi doresc.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce descoperiri cosmetice ați mai făcut? Dar culinare?

24 de comentarii

  1. Vai ce de bunatati, bine ca tocmai am mancat ceva dulce, nu mai sufar ca alte dati dupa ce vad postarea ta! :))
    Am si eu rujul rosu Melkior, nu am apucat sa il incerc dar ma declar maxim de curioasa acum! Cred ca incep saptamana cu buze rosii.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! :)) Bine ai făcut, deci ăsta e secretul! :))
      Neapărat să-l încerc, e superbă nuanța și e atât de puternic pigmentat!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Vaaai, prajitura cu zahar arsa! Arata suuuuper!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut si eu prajitura aceea cu zahar! Ce gust delicios are blatul, doar ca mie nu mi-a placut gustul de ou din primul strat si le separam dupa ce era gata. :D
    Arata super rujul de la Melkior, astept swatch-uri. :D ♥
    Eu cand am descoperit Primola Cremita am fost obsedata de ciocolata :)), in rest nu mananc dulciuri, decat foarte rar. :)

    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie exact stratul de deasupra îmi place mai mult și chiar nu simt gust de ou. Probabil diferă cantitățile de la o rețetă la alta.
      S-a făcut, o să-i dedic o postare după ce îi mai testez rezistența! :D
      Ești opusul meu, eu aș mânca dulciuri în loc de mâncare. :))
      Mulțumesc la fel! Pupici

      Ștergere
  4. Chiar saptamana asta ma facut si eu pancakes(cred ca la ele de referi) si sunt absolut delicioase. <3
    Descoperiri cosmetice nu am facut, am fost cam aeriana toata saptamana si cumparaturi au fost doar pentru confortul casei..
    Iti doresc o saptamana usoara! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... la ele mă refer. :D Cred că săptămâna viitoare o să fac și eu!
      Să știi că și eu am fost cam aeriană toată săptămâna!
      Săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  5. Mostrele mi le-am pus intr-un borcan luat de la IKEA. :D Asa le am mai la vedere. :D
    http://i.imgur.com/ebyqz3W.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce idee drăguță! Îmi place mult borcănelul, o să mă gândesc la cel l-aș putea folosi și poate o să-mi iau și eu. :D Thx!

      Ștergere
    2. Hehe, cu placere. :D Anytime. ^_^
      P.S.: borcanele sunt pe mai multe marimi. :P

      Ștergere
  6. Doamne cate bunatati ne-ai prezentat si eu mi-am propus sa o raresc cu dulciurile...acum mi-e si mai greu...;))
    Rujul acela arata demntial! <3
    Pupici si o saptamana frumoasa, frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu v-am avertizat de la început!! :))
      Chiar este demențial!
      Mulțumesc la fel, draga mea!
      Te pup!

      Ștergere
  7. Prajitura cu zahar ars arata delicios :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci, te rog mult de tot, sa ceri reteta de la matusa ta pentru prajitura cu zahar ars, arata demential vreu neaparat sa o incerc si eu!
    Ojele rosii chiar sunt frumoase si cum bine stii nici eu nu sunt fana a acestei culori.
    Saptamana mea a fost foarte incarcata. M-am inscris la un curs de manichiura--pedichiura, am avut mult de lucru la job si la finalul saptamanii am fost la un carnaval intr-un restaurant din oras cu prietenii. O sa postez manichiura si costumul in curand! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu prima ocazie când ne vedem o s-o cer și o fac publică, m-au mai rugat și alte fete deci cred că o s-o postez undeva pe blog, văd eu pe unde o încadrez. :D
      Mulțumesc, sunt vreo 3-4 care-mi plac la nebunie!
      Ce frumos, nu știam că te-ai înscris la curs. Să ne povestești și nouă mai multe, da? Sunt foarte curioasă ce și cum! :D Am văzut câteva poze pe facebook. ai fost foarte frumoasă!
      Te pup!

      Ștergere
  9. Clătite și cremă de zahăr ars...N-ai idee de cât timp mă lupt cu mine însămi și încerc să mă conving că nu trebuie să-mi fac. MAma lor de calorii. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, și-atunci ce cauți aici? :))) La mine se lasă mereu cu poze la dulciuri în postarea asta, nu mă pot abține să nu le fotografiez șiiii... apoi să le mănânc. :)) Dar câte o poftă mică din când în când merge. :*

      Ștergere
  10. Yummyyyyyyy!!!!!
    Eu sunt fana a rujurilor rosii ma bucur ca ti-ai gasit unul care sa=ti placa.
    Dintre toate ojele rosii, cea de la AVON e genialaaaa! Ma cam obsedeaza de cand am vazut-o la tine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur și poate pe viitor o să îndrăznesc să-mi mai iau și altele. :D
      Este chiar superbă oja aia, e și favorita mea!

      Ștergere
  11. Noroc ca am mancat ceva dulce inainte sa ma uit la articol. :)) Mie imi plac mult ojele rosii, ma rog...in special cele inchise culoare. Am mainile apropiate de nuanta "nutella" si nu imi place cum imi sta cu majoritatea nuantelor deschise sau cu unele nuante de roz. :))) E super ideea pentru depozitarea mostrelor. :D Eu am avut o saptamana obositoare si stresanta, Azi am scapat de smulari, la romana a fost ok pentru mine dar la mate mai mult de o "varza calita" nu am facut. :)) E clar ca trebuie sa fac meditatii...O saptamana frumoasa in continuare! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Eu sunt exact invers, prefer nuanțele mai deschise de obicei, dar eu am mâinile destul de albe. :D Oricum, nu prea țin cont de regula asta cu nuanțele la oje în funcție de nuanța pieleii.
      Sper să ai rezultate bune, mai bune decât te aștepți chiar și la matematică!
      O săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere