Oscar 2015 - Top 5 rochii favorite

Duminică noapte a avut loc cea de-a 87-a ediție a galei de decernare a premiilor Oscar. Ca orice femeie pasionată de frumusețe și modă, eram foarte curioasă să văd rochiile pe care le vor purta vedetele pe covorul roșu. Din păcate am fost puțin dezamăgită, n-au fost foarte multe apariții care să mă impresioneze. Dar pentru că totuși au fost câteva care chiar mi-au plăcut enorm de mult, am decis să vi le arăt și vouă - cu importanta mențiune că top-ul e cât se poate de subiectiv, bazat pe preferințele mele!


1. Jennifer Lopez a purtat o superbă rochie Elie Saab în care a arătat ca o adevărată prințesă, una foarte frumoasă și sexy. Este de departe favorita mea, îmi place la nebunie rochia pe care a purtat-o, dar și atitudinea, machiajul, totul!



2. Lupita Nyong'o a purtat o rochie Calvin Klein Collection pe care au fost cusute manual 6000 de perle. A fost o apariție spectaculoasă în superba rochie creată special pentru ea. Nu cred că a fost prea confortabilă, dar cu siguranță a meritat efortul!



3. Jenna Dewan-Tatum a fost o apariție de neuitat din punctul meu de vedere! A purtat o rochie Zuhair Murad Couture foarte elegantă și sexy, care i-a pus în valoare silueta perfectă.



4. Gwyneth Paltrow a făcut o alegere inspirată cu rochia Ralph & Russo Couture pe care a purtat-o. Chiar dacă a ales o rochie destul de simplă, clasică, mie mi s-a părut o apariție rafinată și cel mai important: a arătat perfect în ea.


5. Juliana Rancic a purtat o rochie Mireille Daghier foarte frumoasă și îndrăzneață. Nu sunt cea mai mare fană a acestui tip de rochie care-ți dă impresia că vezi totul, dar îmi place pe femeile care știu s-o poarte. Pe Juliana mi-a plăcut!


Mi-ar fi plăcut să am un top mai mare, de măcar 10 rochii favorite, dar abia le-am găsit și pe astea să-mi placă. Nu zic că n-au mai fost și alte ținute frumoase, dar nu suficient de speciale încât să merite puse într-un top, din punctul meu de vedere. Chiar am văzut rochii care arătau foarte urât pe purtătoare, altele prea înzorzonate, ba unele chiar mi s-a părut că arătau ieftin (deși cu siguranță nu au fost). În schimb, m-a surprins plăcut Lady Gaga care parcă a arătat și ea a femeie (de obicei nu prea arată, în umila mea opinie). Mi-a plăcut în special părul și machiajul.

Care au fost rochiile voastre preferate de la această ediție? V-a plăcut vreuna din cele numite de mine?

20 de comentarii

  1. O Doamne, ce superbitati! Recunosc, ca nu am stat noaptea sa ma uit la decernari, dar a 2-a zi "rasfoiam" internetul sa vad faimoasele tinute si reactiile criticilor. Elie Saab este preferatul meu. Nu exista creatie de a lui care sa nu imi placa.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac alegerile mele! Și eu am citit reacțiile criticilor, dar așa cum era de așteptat... părerile sunt împărțite. :D Și mie-mi plac foarte mult creațiile lui, iar de rochia asta chiar mam îndrăgostit! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Rochia pe care a purtat-o Jennifer Lopez e superba. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place rochia Jennei din topul tau, preferintele mele deja le-ai aflat. Doua din preferatele tale sunt si in topul meu, dar in cele mai urate tinute... upss!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place rochia Jennei! Hehe, părerile sunt mereu împărțite. Mă așteptam să o văd și pe la „prost îmbrăcate” pe Lupita, fiindcă nu e o rochie să placă oricui. Important e totuși că nici nu rămâi indiferent în fața ei. :)

      Ștergere
  4. Da nele sunt rochii de vis. Favorita mea a fost rochia Lupita Nyong'o. Rochia alba pe tenul ei inchis la culoare a atras atentia mea. In schimb rochia roz a Gwyneth Paltrow nu mi-a placut absolut de loc :(
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție ți-a plăcut rochia Lupitei! Așa zic și eu, că a arătat superb în rochia asta, deși nu toată lumea e de aceeași părere. :)) Mie mi-a plăcut foarte mult cum a arătat în ea!
      Te pup!

      Ștergere
  5. De departe tinuta care mi-a placut cel mai mult a fost a lui Jennifer Lopez.Mi se pare ca a fost o aparitie perfecta si recunosc ca sunt subiectiva,pentru ca preferata mea all the time e J.Lo :D .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că e și favorita ta! Și mie îmi place de ea în general, dar nu pot spune că sunt vreo mare fană. Însă rochia aia chiar aș purta-o! :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. Jenifer Lopez a fost si preferata mea.
    Toate au fost frumoase dar ea....oh mamaaa! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că a fost și favorita ta!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Dintre cele alese de tine, primele trei sunt si favoritele mele; iar cea purtata de J Lo e, in mod detasat, pe primul loc in topul meu! :)

    Pupici multi, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem favorite comune și mai ales că și favorita ta „supermă” e J.Lo, hehe! :D
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  8. Rochia purtata de J Lo e divina, e rupta din povesti... <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, foarte bine ai spus-o în doar câteva cuvinte!
      Pupici

      Ștergere
  9. imi plac alegerile tale, le observasem si eu inainte. totusi, pe mine nu m-a dat pe spate nimeni.. poate am fost eu intr-o pasa proasta. rochia lui J Lo ar fi fost perfecta daca n-avea decolteul ala prea adanc. nu ma omor dupa astfel de decolteuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac alegerile mele! Nici pe mine nu m-au dat pe spate prea multe, nici măcar toate din acest top. :)) Mie recunosc că tocmai decoleteul mi-a atras atenția și mi-a plăcut (dar nu doar el, desigur). Pentru o astfel de ocazie și pentru cineva cu un bust generos (cum e cazul ei), chiar mi se pare că dă bine. :D

      Ștergere
  10. chiar sunt misto <3 imi place suuper mult de jenna <3 singura rochita care nu imi place este cea alba :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Chiar a fost superbă Jenna... cu totul, nu doar rochia!
      Bănuiesc că te referi la Lupita. :D După cum zicea, cred că e genul de rochie pe care ori o iubești, ori o detești. :))

      Ștergere