Produse folosite în 24 ore #4

Fiindcă v-ați arătat interesate pe pagina de facebook a blogului, am decis ca azi să fac o nouă postare cu produsele folosite de mine în 24 de ore, mai precis produsele folosite ieri. A fost o bună ocazie să conștientizez cât de multe produse am de la Yves Rocher - veți vedea că sunt destul de multe pe care le-am folosit ieri și cred că nu sunt nici jumate din toate pe care le dețin. Ca de obicei, veți găsi inserat link către review pe numele produselor care au beneficiat de unul, în caz că vreți să aflați o părere completă.

Makeup


Pentru machiajul tenului am folosit fondul de ten Match Perfection de care cam uitasem în ultimul timp, apoi concealerul Wake me up pentru zona cearcănelor și concealerul Nyx HD pentru a acoperi un monstruleț nepoftit. La final am fixat cu pudra Creme Puff, preferata mea și mi-am îmbujorat obrajii cu blush-ul din kit-ul Sleek face form (de care nu mă mai despart de când îl am). De conturare și iluminator n-am simțit nevoia și nici n-aș fi avut timp, oricum.

La machiajul ochilor am început prin a pregăti pleoapele cu primer-ul Elf, apoi m-am jucat cu câteva farduri din paleta Sleek Oh so special, iar la final am aplicat rimelul Volum Vertiginos de la Yves rocher pe care ieri l-am încercat pentru prima oară, stătea de prea mult timp cuminte, așteptând să-l încerc - momentan are consistența cam lichidă, e prea devreme să spun dacă-mi place sau nu efectul, dar pot spune că-mi place mult periuța și negrul intens pe care-l are. Pentru sprâncene am folosit ceara din kit-ul Elf, apoi un fard din paleta de farduri, care am descoperit recent că mi se potrivește perfect!

Pe buze am folosit un ruj roz din gama Luxe de la Avon - aveam poftă de altceva, dar nu prea-mi permiteam, iar mi s-au cam uscat buzele deși folosesc în disperare balsamuri intens hidratante (pe care, apropo, am uitat să le pozez, dar garantez că am folosit).

Skincare


În primul rând, ieri mi-am început ziua cu crema depilatoare pentru părul facial de la Avon fiindcă... era nevoie. :)) Ador crema asta, probabil deja știți! În rest, dimineața rutina de îngrijire e destul de simplă: fiindcă n-am simțit nevoia să folosesc gel de curățare (de obicei folosesc), mi-am curățat tenul doar cu loțiunea micelară Garnier, apoi mi-am hidratat zona ochilor cu crema Active Sensitive Yves Rocher și tenul cu crema sebo-reglatoare Gerovital Plant care e pe terminate și pe care trebuie s-o înlocuiesc cu ceva cu SPF mare. Despre crema de ochi vreau să vă spun că e ok, e lejeră, hidratează bine și intră repede în piele, dar partea ciudată la ea e că lasă pielea roz. :)) Se vrea a fi un efect iluminator dar mie mi se pare destul de ciudat, nu aș folosi-o fără machiaj peste.

Rutina de seară începe întotdeauna cu demachierea: cu demachiantul bifazic Yves Rocher îmi curăț delicat machiajul de la ochi, cu laptele demachiant îmi curăț machiajul tenului iar aseară l-am folosit pe cel de la Gerovital Happiness, iar la final folosesc loțiunea micelară pentru a înlătura orice rezit de machiaj rămas. Urmează apoi curățarea tenului pentru care aseară am folosit gelul de curățare Anian care e destul de blând, dar nu prea bine formulat și cu un miros puternic și tare, bărbătesc (în plus are o consistență mult prea lichidă, se consumă foarte repede). Pentru hidratare am folosit aseară crema de ochi Serum Vegetal care-mi place foarte mult în perioada asta fiindcă e grasă și intens hidratantă, iar pentru ten am folosit crema de față tot din gama Serum Vegetal de la YR care-mi place de asemenea, e o cremă destul de lejeră care se absoarbe rapid în piele (de fapt e de zi, dar eu o prefer seara)

Bath & body


Spumantul de baie Balea cu miere e răsfățul meu pentru fiecare seară, face spumă mult (cu o cantitate ceva mai mare, ce-i drept) și fină, miroase bine și ține spuma destul de mult în cadă. Am mai folosit gelul de duș cu nucă de Macadamia pe care îl ador și din păcate e aproape consumat, deodorantul cu flori de lotus YR care nu prea mă încântă, nu e foarte eficient și parfumul El Divino #19 care m-a surprins mai mult decât plăcut - deși scrie că e „apă de toaletă” are o aromă foarte puternică și persistentă. Cred că parfumurile astea de la El Divino sunt replici la ceva, că atât cel pe care-l am eu seamănă bine de tot cu un parfum (dar n-am reușit să identific exact care), iar un altul pe care l-am mirosit (parcă nr 18 era) seamănă bine-bine cu Chanel. Chiar m-ar tenta să mai încerc și altele.

Pentru hidratare am folosit laptele de corp YR cu vanilie, crema de mâini YR cu zmeură și crema de mâini L'Occitane cu unt de shea pe care o port mereu în geantă de când o am.

Haircare


Pentru că nu prea îmi plăcea cum arăta părul meu, am folosit puțin șampon uscat Balea cu ajutorul căruia mi-am făcut părul să arate ok, iar seara bineînțeles că mi-am spălat părul cu un șampon „normal”, mai precis cu șamponul Anian anti-mătreață care mi-a plăcut foarte mult, vreme îndelungată a ținut departe afurisita de mătreață, asta până recent, când probabil s-a obișnuit scalpul meu cu el (așa pățesc cu toate, acum o să revin la H&S sau Clear). Pentru hidratarea părului am folosit balsamul reparator Yves Rocher care-mi place - hidratează părul fără să-l lase totuși exagerat de fin (pentru mine e un plus treaba asta) și fără să-l îngrașe. 

La final, pe părul ud, am folosit keratina lichidă Anian fără de care eu cred că nu mai pot să trăiesc - am întrerupt utilizarea tratamentului timp de vreo două luni și am crezut că o să chelesc, începusem să-mi simt iar părul foarte fragil și să scot pumni de păr la baie și la pieptănat. Cum l-am reintrodus în rutina de îngrijire a părului, imediat am început să-mi simt firul de păr mai tare și să scot mult-mult mai puțin păr la spălat și pieptănat.

Cam asta am folosit eu ieri, am făcut abstracție de săpunul de mâini, pastă de dinți și alte produse de genul ăsta.

Later edit: M-a apucat o curiozitate și am verificat restul postărilor de acest tip, să văd ce produse nu au lipsit niciodată. S-au repetat mai multe dintre ele, dar singurul produs nelipsit din cele patru articole a fost loțiunea micelară Garnier. Asta spune multe, nu? Puteți vedea toate articolele de acest tip aici.


Voi ce produse ați folosit ieri? Aveți mereu o rutină exactă sau preferați să alternați anumite produse, cum fac și eu? Avem în comun vreun produs?

24 de comentarii

  1. Imi place tare mult acest gen de postare,sa mai faci,sa mai faci :) .In ultimul timp incerc,pe cat posibil,sa folosesc produsele prin rotatie,pentru ca am produse pe care le-am folosit cand le-am cumparat,iar apoi am uitat de ele si sunt chiar produse bune.Doar la gelurile de dus si la cremele de corp fac abstractie,pentru ca nu-i bine (pentru sanatatea mea mentala :)) ) sa incep atatea produse si sa nu le termin :D .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur foarte mult! E un exercițiu interesant și pentru mine, îmi place să le pun la un loc și totodată să mai compar cu ce produse aveam în postările anterioare. :D Mi-am propus să fac cam unul pe lună, să nu fie nici prea des, că nu vreau să vă plictisesc.
      Știu cum e, și eu încerc să procedez la fel. Hehe, eu geluri de duș nu mai încep mai mult de 2-3 în același timp, așa mi-am propus și de câteva luni în coace mă țin de promisiune.
      Pupici!

      Ștergere
  2. trebuie sa imi iau si eu sampon uscat..sunt zile in care mi-as pune caciula numai sa nu se vada parul gras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neapăra să-ți iei, Teo! E bun la casa omului, te salvează în multe situații! Al meu e pe terminate, dar o să mă duc (mâine sper) să-mi fac stoc de la Batiste!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Foarte interesantă postare!
    Wow...keratina are şi proprietăți anticadere, o aplici şi la rădăcină?
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      Da, o aplic și la rădăcină, dar nu știu dacă are neapărat efect anti-cădere. Cred că e vorba mai mult de faptul că întărește firul de păr și nu se mai rupe așa de ușor - chiar dacă zicem noi că „ne cade mult păr”, de fapt majoritatea firelor de păr se rup sau cel puțin așa e în cazul meu.
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce îmi place postarea asta! M-a făcut să mă gândesc la câte folosesc şi eu într-o zi! O grămadă! Mă tenta şi pe mine kitul de la Sleek, dar mai am câteva farduri şi bronzere de consumat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur enorm de mult! Haha, așa e, sunt cam multe puse la un loc! :)) Și când mă gândesc că nici nu e maximul de poroduse pe care le folosesc într-o zi, sunt zile și cu mai multe.
      E foarte fain kit-ul, o să-i fac și un review+swach. Ehee, cam greu de consumat astfel de produse. :))

      Ștergere
  5. Ce de produseeee.. :D Imi place tot ce ai folosit. <3 Sper sa am ocazia sa incerc/folosesc si eu concealer-ul de la Nyx. <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, sunt cam multe așa adunate. :)) Mă bucur mult că îți place produsele folosite de mine!
      Merită încercat! Dacă ai Kendra în oraș, verifică pe facebook dacă nu cumva au adus produsele Nyx și acolo, am văzut că le-au adus în foarte multe orașe! E cu siguranță mai ușor de luat direct din magazinul fizic, nu mai plătești transport și poți verifica nuanța.
      Te pup!

      Ștergere
  6. Îmi plac mult tipul acesta de postări. Dacă zici că şamponul Anian te-a ajutat, spune-mi şi mie te rog, unde pot găsi produse Anian? Online dacă se poate. :o3 :)) Pupici! ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult! Produsele Anian le găsești online pe triodeluxe.ro !
      Te pup!

      Ștergere
  7. Mama, ce de produse! Nu cred ca avem nici unul in comun, dar hai totusi sa vedem ce am folosit eu ieri. Makeup: crema hidratanta Apidermin Lejer, fond de ten Iluskin de la Oriflame, cancelor tot Iluskin, pudra din aceeasi colectie, rimel Sexy Pulp de la Yves Rocher, gloss de la Essence, farduri de la Elf si mascara transparenta pentru sprancene tot de la Elf.
    Bath& Body: gel de dus cu particule stralucitoare de la Yves Rocher, crema de corp cu matase de la Dulgon si ulei pentru par si corp Manoi de Tahiti de la Yves Rocher, deodorant Cien si parfumul Vanille de la Yves Rocher si sampon profesional, nu-i retin numele, cumparat de la salon si masca de par cu keratina Amalfi.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, sunt destul de multe puse la un loc, deși când le folosesc nu-mi par așa de multe. :D
      Ai folosit și tu destul de multe! Cunosc câteva dintre produsele menționate de tine și unele dintre ele chiar îmi plac.
      Te pup!

      Ștergere
  8. Wow, ce-i aici! ♥ Kitul acela de la Sleek arata asa bine. Ma bate gandul sa-l cumpar, dar mai am produse asemanatoare... Avem in comun cateva produse, incepand cu micelara de la Garnier, paletura Oh so special, si keratina Anian. Imi doresc sa incerc samponul Balea. Dar am citit pareri si pareri si inca nu m-am decis daca sa-l iau sau nu.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Eu zic că merită kit-ul, dar depinde acum și cât de multe astfel de produse mai ai. :D Și eu mai am destule, mai ales blush-uri, dar n-aveam niciun kit care să le cuprindă pe toate.
      Mă bucur că avem produse în comun! Eu acum mi-am luat șampon uscat Batiste, sunt chiar curioasă dacă o să-mi placă mai mult decât Balea. Spun totuși fetele că i-au schimbat formula ăstuia de la Balea și că nu mai e la fel de bun, de aceea nici n-am vrut să mă mai risc.
      Pupici!

      Ștergere
  9. Din toate produsele prezentate de tine, ieri am folosit doar paleta Oh so special si iluminatorul din kitul pentru contur. Foarte interesant acest tip de articol, imi place mult. La cat mai multe <3

    http://mycosmeticsobssesion.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să înțeleg că și tu ești fan al produselor Sleek? :D Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut articolul, chiar mă bucur foarte mult când văd că are succes (dacă pot să zic așa) un tip de articol care și mie-mi place foarte multe. O să încerc să fac cam unul pe lună, așa cum ziceam și mai sus. :D
      Te pup!

      Ștergere
    2. Sunt mare fana a produselor Sleek chiar daca nu detin foarte multe.
      Tine-te de acest tip de articole ca sunt super! :x

      Ștergere
    3. Mă bucur să aflu asta! Nici eu nu dețin enorm de multe, dar le iubesc pe toate pe care le am. Și bineînțeles... mai multe alte produse și pe wishlist. :D
      Mulțumesc mult, ești o drăguță! Poate vei prelua și tu ideea, mi-ar plăcea să văd la cât mai multe fete cam ce produse folosesc într-o zi. :D

      Ștergere
  10. Imi place kitul de la Sleek - il am si eu pe lista de dorinte! :)
    Keratina lichida am auzit despre ea lucruri bune, insa nu am cumpaarat-o...inca:D
    Si un gel de dus de la YR este imperios necesar, desi am cred ca vreo 4 deschise prin baie:))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită bifat, îmi place foarte mult! :D
      Dacă probleme cu firele de păr fragile chiar merită!
      Ținând cont de ce aveam eu într-un timp sau ce am văzut pe la alte fete... 4 geluri de duș deschise e un nr rezonabil, mai e loc. :))
      Pupici

      Ștergere
  11. am recuperat si cu postarile oarecum :)).

    imi place ca te tii de treaba cu postarea asta, eu tandalesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur mult! :D
      Mi-a plăcut mult ideea și mă bucur să văd că place și fetelor care mă urmăresc! Ia să te pui pe treabă, că vrem să vedem mai des și la tine!

      Ștergere