Noutăți Cosmobeauty - Creativitatea vine din interior

Știu că sunteți la fel de curioase ca mine să aflați mai multe detalii despre târgul Cosmobeauty de anul acesta (despre care v-am scris câteva informații generale aici), așa că o să încerc să vă comunic cât de repede pot orice nouă informație mai aflu. Azi am aflat despre o inițiativă foarte frumoasă pe care o susțin și la care puteți și voi să luați parte! Cosmobeauty și Label.m lansează campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevăzători! Atât mesajul transmis cât și scopul acestei campanii mie mi-a stârnit interesul și nu pot să nu susțin această inițiativă! Vă invit să citiți rândurile de mai jos dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acest proiect umanitar și cum vă puteți implica:



Pornind de la ideea că deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune sa fie un suport pentru persoanele nevăzătoare. În plus, Label.m încearcă să fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuând faptul că şi persoanele care se luptă cu această dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţă chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.

În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti care acceptă provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul și creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. Toţi participanţii acestei campanii sunt invitaţi sa ajute cu o sumă minimă, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevăzători.



10 % din vânzarile produselor Label.m Romania realizate pe 14 martie în cadrul expozitiei vor fi donate cauzei. Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfăşura în 13-15 martie la Sala Polivalentă. Cei interesaţi să facă parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi sa sune la numărul de telefon: 0726 244 453.

Mie îmi place ideea acestei campanii, am citit informațiile despre aceasta zâmbind și o să încerc să ajut cum pot, iar pe de altă parte sunt și foarte curioasă să-i văd pe hairstiliști coafând legați la ochi!

Ce părere aveți de această inițiativă? O să vă implicați în vreun fel?

4 comentarii

  1. Heyyyy pupici,musai sa ne intalnim pe acolo <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta aceasta initiativa, as fi vrut sa fie mai multe de acest gen in tara, din pacate...traim in Romania...
    De apreciat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, foarte bine ai spus! Chiar e de apreciat și ar fi frumos să existe mai multe astfel de inițiative.

      Ștergere