Produse favorite - Ianuarie 2015

Într-o primă fază aveam impresia că luna trecută n-am descoperit foarte mult produse, fiindcă știam că m-am concentrat pe folosit produsele pe care le aveam deja și nu am cumpărat prea multe lucruri noi. Dar odată ce am început să studiez ce am mai folosit am realizat că luna trecută m-am îndrăgostit de destul de multe noi produse încât să am cu ce să fac această postare. Chiar dacă majoritatea nu sunt așa de noi în viața mea, abia acum le-a venit rândul la folosit intens și la prezentat într-o astfel de postare! Să vedem care au fost acestea și cu ce s-au remarcat...


Paletă de farduri Marionnaud - primită de la draga de Dara, mi-a plăcut din prima clipă, nu știu de ce n-a fost prezentată încă din favoritele lunii trecute. Am omis-o, așa că o numesc acum, fiindcă oricum și luna aceasta am folosit-o destul de des. Are și câteva farduri mai slăbuț pigmentate, dar doar câteva, majoritatea fiind foarte puternic pigmentate. O să-i dedic oricum și un articol cu swach-uri și o părere mai detaliată.

Fond de ten Lasting Performance Max Factor - se întinde frumos pe ten, are o acoperire medie, arată natural și rezistă foarte bine. Ce să-mi mai doresc? Se pare că între tenul meu și fondurile de ten Max Factor există o atracție, o chimie. Foarte mult mă bucur că acesta a fost în luna decembrie la set cu pudra Crem Puff, altfel nu cred că ajungeam să-l încerc. O să urmeze review!

Demachiant bifazic Yves Rocher - cu el am trișat puțin fiindcă a fost o descoperire pe final de lună, dar prea mult mi-a plăcut ca să nu-l numesc și aici. Merită! Dizolvă imediat machiajul, nu e la fel de uleios ca alte bifazice, cele două părți se separă mult mai greu și nici nu mi-a creat neplăceri de niciun fel.

Intensificator de gene Realash - efectele acestui tratament sunt tot mai puternic vizibile! Încă de la vreo două săptămâni de utilizare am sesizat că genele mele nu mai sun la fel de firave, nu-mi mai cad la fel de multe gene ca înainte (de fapt acum foarte rar îmi mai cade câte o geană) și în plus chiar mi le-a alungit. O să vă dau mai multe detalii într-o postare viitoare, cu poze befor&after. Îl puteți achiziționa de aici.


Peeling Balea cu mere și scorțișoară - un produs ieftin și bun, mă bucur că l-am descoperit datorită Andreei! Vreau să mai încerc și alte exfoliante de corp de la Balea, mi-a stârnit acesta interesul, nu mă așteptam să fie atât de eficiente! I-am dedicat un review complet aici.

Lapte de corp cu vanilie YR - un produs delicios și foarte bun, a fost cel mai des utilizat pentru hidratarea corpului în luna ianuarie! Mi-a sârnit interesul, vreau să încerc cât mai multe produse din gama asta! Review detaliat găsiți aici!

Gel de duș Cien cu ulei de migdale și caise - după atâtea geluri de duș cu arome gurmande, chiar mergea și ceva fructat. Mi-am amintit de gelul ăsta de duș și m-a cucerit atât cu aroma cât și cu textura sa cremoasă. Mi se pare incredbil de bun pentru un gel de duș de vreo 4 lei. Cu siguranță o să mai încerc și alte arome de la Cien!


Gel anticelulitic Revicel - l-am ratat la poza precedentă, dar nu puteam să nu-l menționez la favoritele lunii trecute fiindcă mi-a plăcut tare mult! Are o textură de gel care se absoarbe rapid în piele, oferă o senzație răcoritoare, lasă pielea fină și fermă... ce să-i mai cer altceva? Și nu, nu mi-a creat senzația aceea neplăcută de arsură pe care am mai pățit s-o am de la alte produse similare. Va urma review!

Ați încercat vreunul din produsele numite? Cum vi s-a părut? Voi ce produse favorite ați avut în ianuarie?

26 de comentarii

  1. Sunt bune gelurile de dus Cien . Eu am avut Sensitive .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, pe mine m-a surprins plăcut, vreau să mai încerc și altele. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. paleta de farduri e foarte, foarte misto <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Kleo, chiar e super! Și nu e nici scumpă, o să dau o fugă prin magazin să văd exact cât e, înainte să scriu review. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Si eu am luna aceasta printre preferate un bifazic :D .Paleta de farduri arata superb,iar mirosurile exfoliantului,a laptelui de corp si a gelului de dus cred ca sunt dementiale!
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, am văzut în mare favoritele tale dar n-am avut timp să citesc complet. O să mai arunc mâine un ochi. :D Chiar are niște nuanțe foarte frumoase paleta, iar cele trei produse numite chiar miros delicios, unul mai bine ca altul. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Cateva produse chiar imi atrag atentia. <3 Dar cel mai mult astept postarea in care ne vei vorbi mai mult despre Intensificatorul de gene. :D Daca ma crezi de cand ne-ai spus de el prima oara astept o postare dedicata lui. ;)) Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-au atras atenția mai multe produse! :D
      Hehe, știu că v-am lăsat curioase pe câteva din voi, va urma cât de curând posibil review detaliat.
      Pupici

      Ștergere
  5. Paleta e super,imi place fardul rosu din ea care se gaseste rar in palete :) cat despre creme anticelulitice,mie imi place ca "pitiga" ,am impresia ca face ceva :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că exact la asra m-am gândit și eu când am văîzit paleta. :D
      Eu nu cred în ideea asta și oricum... să „pițige”, dar nu să ardă de simți că-ți ia foc pielea. :))

      Ștergere
  6. Intensificator de gene? E bine ca mai aflu si eu de produse odata intrata in aceasta minunata lume a blogosferei! :) Astept review, Clar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mereu vor apărea în această minunată lume a frumuseții noi și noi invenții care mai de care mai interesante. :D Mă bucur că v-am stârnit interesul!
      Pupici

      Ștergere
  7. Ella, sunt Dara. :)
    Ma bucur ca iti place paletuta, sa o folosesti cu mare drag in continuare.
    Am avut si eu fondul de ten de la Max Factor in tineretiile mele. Tin minte ca mi-a placut! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, scuze. Nu știu de mi-ai rămas în minte ca DarLa. :*
      Mulțumesc frumos, draga mea!
      Mă bucur și ție că ți-a plăcut fondul de ten, eu chiar nu mă așteptam să-mi placă așa de mult!
      Pupici

      Ștergere
  8. Paleta de farduri e cat se poate de faina! Chiar daca nu am incercat nimic pana in momentul actual de la Marionaud, imi doresc foarte mult! <3 Fondul de ten nu l-am incercat, poate voi avea ocazia! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e super! :D Nici eu n-am încercat prea multe produse proprii Marionnaud, dar nu e timpul pierdut!
      Merită încercat, îmi place la fel de mult ca Whipped Creme care știu că și ție-ți place!
      Pupici

      Ștergere
  9. si eu vreau sa incerc un bifazicul de la yves rocher <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită! :D O să vă povestesc mai în detaliu despre el cât de curând!

      Ștergere
  10. vreau si eu intensificatorul de gene.:D!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Abia astept sa vad paleta aia mai bine are niste nuante tare frumusele, din cele enumerate doar bifazicul folosesc si in curand o sa scriu si eu despre el.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că a atras atâta atenție paleta de farduri. :D
      Abia aștept și articolul tău, sunt curioasă cum ți s-a părut!
      Pupici

      Ștergere
  12. Paletuta este tare frumoasa. Am si eu cateva favorite care coincid cu ale tale: fondul de tel, peeling-ul Balea si gelul de dus Cien.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem produse favorite în comun! De gelul de duș bănuiam, de la tine le știam foarte lăudate. :D
      Pupici

      Ștergere
  13. Mi-ai amintit ca intr-o perioada si mie imi placea Max Factor Lasting Performance, ba chiar aveau o nuanta foarte potrivita pentru tenul meu, ceea ce rar se intampla.
    Poate o sa-l caut prin magazine, sa ne imprietenim din nou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție ți-a plăcut! Și eu am găsit o nuanță perfectă pentru mine, e un mare avantaj!
      E cam scump prin magazine în mod normal, dar din când în când e la ofertă. Eu, spre exemplu, l-am luat la set cu pudra Creme Puff... au fost doar vreo 55 lei amândouă. Dar asta se întâmpla acum 2 luni. :D

      Ștergere