Eucerin - Kit complet pentru pielea uscată

Deși știm bine că în sezonul rece pielea noastră este agresată de temperaturile scăzute și de vânt, multe femei obișnuiesc să se preocupe doar de o hidratare mai intensă a tenului, nu și a corpului și a scalpului, lucru deloc bun! Combinația dintre căldura din interior și frigul sau vântul de afară duce la deshidratarea pielii și astfel, în lipsa îngrijirii speciale, pielea poate deveni aspră și crăpată, conducând ulterior la iritații severe și prurit.

Eucerin, expertul în știința pentru sănătatea și frumusețea pielii, îți întâmpină nevoia de protejare și hidratare intensivă cu un kit complet pentru pielea uscată. Produsele Eucerin conțin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esențiale ce oferă pielii un strat protector, astfel reușind să combată pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea și hidratarea acesteia.


Șampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree

Special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritații, șamponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentrației bogate de Uree și Lactat, ingrediente ce se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritațiile, oferind părului strălucire și suplețe.

Preț în farmacii: 51 lei (250 ml)
Loțiune de corp Eucerin Complete Repair

Loțiunea de corp cu 10% Uree, ingredient ce se găseste în mod natural în piele și care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și supleții acesteia, combină elemente precum Ceramide 3 și Glucoglycerol care luptă împotriva factorilor ce determină uscarea pielii.

Preț în farmacii: 90 lei (400 ml)

Cremă de mâini Eucerin 5% Uree

Experții Eucerin au dezvoltat o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă, în general, o tendință pronunțată de iritare, roșeață sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Crema de mâini Eucerin, ce conține 5% Uree și Lactat, calmează rapid pielea uscată și iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată.

Preț în farmacii: 39 lei (75 ml)


Dintre toate produsele, pe mine cel mai mult mă tentează șamponul, chiar aș avea nevoie în perioada asta de tot ce promite acesta!

Ați încercat vreunul din produse? Care vă atrage cel mai mult?

4 comentarii

  1. Ce mi-as mai dori sa incerc si eu produse Eucerin.... Nu am mai folosit de foarte muuult timp... :( Din astea ma tenteaza mult samponul, cu toate ca este pentru scalpul uscat cu iritatii... :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, urmărește promoțiile, am văzut că au destul de des tot felul de reduceri sau pachete convenabile. Se pare că am ochit același produs! :D Eu chiar aș avea nevoie de un astfel de șampon în perioada asta, îmi simt uneori scalpul cam iritat. :(
      Te pup!

      Ștergere
  2. Mi-ar placea sa incerc samponul... Deci nu stiu ce sa ma fac cu cojitele de pe scalp, nu imi prieste nimic si ma inrosesc si ma ustura cand ma spal pe cap.. (desi nu ma spal cu unghiile si am renuntat la vechiul sampon). Multumesc pentru prezentare, maine il caut in farmacii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu ce zici, am și eu astfel de probleme uneori! :( Cred că merită încercat, cel puțin usturimile și mâncărimile ar trebui să le calmeze, zic eu (pe baza ingredientelor pe care le are în conținut).
      Mă bucur că ți-a fost de folos postarea, te aștept cu impresii dacă îl încerci!
      Te pup!

      Ștergere