Week in photos #22

Săptămâna asta a fost destul de relaxantă pentru mine, nici nu știu dacă în sensul bun sau rău. N-am avut activități prea interesante, însă am reușit să mă odihnesc mai mult - dar parcă și prea multă odihnă strică, m-am învățat să fiu activă în permanență. În plus, m-a cam deprimat și vremea asta urâtă, am avut câteva momente în care chiar simțeam că mă ia vântul și așa mi-am amintit de bunicul meu care mereu mă întreba când eram mică dacă mi-am pus pietre în ghiozdan - acum chiar mi-ar fi prins bine niște pietre. :)) Să nu mai pomenesc cât de „bucuroasă” am fost când am văzut că a început și să ningă. Primăvară, unde ești?

Avertisment: iar vă arăt multă mâncare. :))


Mi-am început săptămâna cu o pizza uriașă, la care mă uitam și nu știam cum s-o tai. :)) N-a fost totuși cine știe ce, am întâlnit și mai bune!


Nu v-am mai arătat la ce filme m-am uitat în ultimele săptămâni fiindcă nu prea am mai văzut ceva foarte interesant. Dar de data asta trebuia să vă spun de filmul The blind side că merită văzut, mie mi-a plăcut mult! E vechiuț filmul, e cu momente triste și emoționante, dar și cu faze amuzante. Ah, da... și cu Sandra Bullock!

Profit de ocazie să vă spun că la începutul anului am decis să fac un document în care să notez toate filmele văzute, sunt curioasă câte se strâng până la finalul anului. :)) Momentan nu s-au adunat prea multe, fiindcă luna trecută n-am prea avut timp de filme. Dar recuperăm, nu-i problemă!


Am mai descoperit niște prăjiturele foarte faine, de data asta de la Mega. Chiar mi s-au părut super bune!


Am făcut și niște mici cumpărături din DM, pe care vi le-am arătat și pe pagina de facebook. Vă pot spune doar de pilă că îmi place, pe restul n-am apucat să le încerc.


Iar am pus-o pe mama la treabă. :)) Sunt înnebunită după negresa făcută de mama!


Azi am făcut cunoștiință cu pufoșenia asta mică și iubăreață! De cum m-a văzut a început să se agite ca să vină la mine-n brațe, m-a pupa, mi-a ros degetele și se tot agita de nebun. :)) Nu-mi venea să-i mai dau drumul din brațe, tare drag mi-a fost de el!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri interesante aveți pentru următoarea?
Vă doresc o nouă săptămână cât mai bună!

22 de comentarii

  1. Eu am primit o pereche de ghete foarte faine, din pacate nu merg cu vremea de afara, am vazut 2 filme care mi-au placut mult: Serena si If I Stay.
    Imi plac si mie biscuitii de la Mega.
    Pentru saptamana asta mi-am propus sa ma odihnesc mai mult, sa mai vad niste filme, sa traduc un cantec din spaniola in romana si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că ai avut o săptămână frumoasă, mă bucur pentru tine! Îmi sună cunoscute numele filmelor, trebuie să fac o verificare dacă le-am văzut. :D
      Îți doresc să reușești să faci tot ce ți-ai propus!

      Ștergere
  2. La negresele alea salivez, nu alta. Si sunt intr-o perioada in care am devenit tare pofticioasa!
    Saptamana frumoasa iti doresc. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Eu sunt mereu în perioade din astea, poftesc la tot ce văd. :))
      Mulțumesc la fel, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  3. Si eu m-am odihnit destul de mult saptamana asta, dar am mai facut si treaba prin casa. :)) Pe 23 si pe 24 am simulari si in perioada urmatoare voi avea mai mult de invatat, dar macar ma duc odihnita la scoala si nu voi adormi cu capul pe banca. :)) M-am uitat la trailer si chiar as vrea sa vad filmul. Eu in ultimul timp ma uit mai mult la drame si filme romantice. :)) Iar mi-ai facut pofta cu negresa. :( Si ce dragut e catelul! Cand l-am vazut eram ceva gen "awwww" :)) <3 La primavara sper sa imi iau si eu un catel. :D O saptamana superba iti doresc! Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-ai odihnit și îți urez succes la simulări! Sunt sigură că te vei descurca foarte bine. :)
      Daaa, în realitate era și mai simpatic, abia am reușit să-l prind în poză. :D Napărat să-mi arăți poză cu el dacă îți iei cățeluș!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ooook, am rezistat la pizza, dar la negrese si pufosenie nu aveam cum! :)) Trebuia sa ma gandesc ca ne arati ceva delicios si sa nu intru la ora asta, usor flamanda, la tine pe blog!
    Doamne, ce cutu adorabil! <3
    Te pup, sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Și eu aș rezista mai repede la pizza decât la negresă și mai ales la pufoșenie! Eu am dat avertisment încă de la început, ca să nu ziceți că nu știați ce vă așteaptă. :)))
      Era un scumpic! Abia am reușit să-l prind în poză că se tot agita, n-avea stare.
      Mulțumesc la fel, draga mea! Pupici!

      Ștergere
  5. Mi-a placut la nebunie The Blind Side. E unul dintre filemle pe care le-am vazut de mai multe ori.
    Ah! Pufonesia aia mica e simpatica foc! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție ți-a plăcut! Și eu cred că o să-l mai revăd cândva!
      Daa, așa de drag mi-a fost de el. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Imi place mult de Sandra Bullock, asa ca mersi de pont cu filmul, desi in ultima vreme nu prea am timp pentru asa ceva, dar speranta moare ultima :)
    Pufosenia este atat de cute, nici nu ma mir ca nu mai vroiai sa o lasi din brate! Iti urez o saptamana plina de evenimente. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi place de ea! Chiar merită văzut filmul, e o poveste frumoasă! Știu cum e și cu lipsa timpului, dar merităm să găsim și puțin timp pentru noi, zic eu! :D
      Hehe, e a unei vecine de la mama, sper să-l mai prind și cu alte ocazii ca să-l smotocesc. :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Te pup!

      Ștergere
  7. doamne, ce frumusete de catel! :))

    degeaba zici ca pizza n-a fost extraordinara ca intr-o ora plec la ldl sa-mi iau una de-acolo :)))))))))))).

    am vazut si eu filmul chiar atunci cand a fost lansat, mi-a placut chiar mult.

    sunt curioasa de masca aia cu perle, pe aia n-am avut-o :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa am zis și eu de când l-am văzut! :D
      Haha, ce tare ai fost! :)))
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut! Eu pe vremea aia aveam alte gusturi la filme, probabil din cauza asta l-am ratat.
      Încă n-am încercat-o, dar o să vă anunț cum mi se pare.

      Ștergere
  8. Incep anapoda acest comment, dar nu am putut rezista cand am zarit pufosenia de la finalul postarii. Este mega adorabil cu mutrita aia asa nevinovata. Cunosc entuziasmul lor. De curand, familia mea s-a marit cu un catel. Este ceva nou pt mine, avand in vedere ca am crescut doar in compania pisicutelor. Legat de energia lor, asa face si a mea in orice moment si mereu ma mir de unde o avea atata zvapaiala in ea. :))
    Imi plac produsele alese din Dm. Bunatatile alea comestibile sunt sigura ca au fost delicioase. Nu am incercat prajiturelele, dar in general imi plac produsele 365. Am sa ma uit dupa ele. :D
    Pupici si o saptamana cat mai buna sa ai! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, să știi că și mie tot cu el îmi venea să încep postarea. :)) Dar încerc să păstrez ordinea cronologică a imaginilor. Daa, mor pe ei când se uită cu privirea aia de nevinovați. :)) Vaaai, ce frumos! Trebuie să mi-l arăăăți!! Așa mult îmi doresc să mărim și noi familia cu un cățeluș zvăpăiat, dar nu știu sigur când se va putea.
      Da, da.. chiar au fost, mai ales dulciurile. :D Merită încercate!
      Mulțumesc, săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  9. Saptamana meaa fost grea si obositoare, am avut niste probleme in familie care nu au de gand sa plece prea devreme, dar asta-i viata...tre' sa trecem prin ea..
    Fruasa saptamana ai avut, delicii culinare, yum-yum! <3 Am preparat si eu cate ceva, clatite pufoase, papanasi.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău. :( Sper ca orice ar fi să se rezolve cât mai repede și să reușești să te odihnești mai mult!
      Daa... sunt nelipsite deliciile culinare. :)) Vai, ce poftă de clătite mi-ai făcuuut. :))

      Ștergere
  10. Eu am avut o saptamana in care m-am simtit chiar nauca! Cu sentiment de gatuire in permanenta! Un fel de film Speed, in fiecare zi! Din aceasta pricina nici n-am mai luat in calcul sa scriu pe blog, daramite sa mai si scriu, n-am raspuns comentariilor de la ultima postare - vai mie!
    Incerc sa-mi trag sufletul printre alte treburi si sa incep saptamana cat de cat cu forte proaspete (caci nu se intrevede vreo perioada relaxanta, dimpotriva)!
    S-a notat: The Blind Side! Ne place Sandra Bullock!
    Vrem ne-gre-sa, vrem ne-gre-sa!!!
    Ce privire are ghidusenia din ultima poza... :)

    Puuup, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, te înțeleg! Săptămâna asta am fost și eu într-o continuă alergătură (urmează și postarea pe săptămâna asta :)) ). Acum încerc să ajung la zi cu răspunsul la comentarii, am încercat să țin pasul dar nu mi-a ieșit mereu. :)) Nu pot însă să mă plâng, deși nu se întrevede nici la mine vreo perioadă relaxantă, dar se văd multe evenimente faine în viitor... iar asta-i mai important! La fel sper să fie și la tine!
      Mă bucur că a fost de folos recomandarea!
      Haha, s-a mâncat de mult. :))
      Daaa, e un scump, sper să-l mai prind din când în când ca să-l smotocesc!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  11. Mama bine ca tocmai am mancat ca altfel faceam ravagii. Nu am apucat sa comentez aceasta postare cand a fost publicata pt ca am avut o gripa atat de naspa care m-a scoz din uz 2 saptamani. Demult n-am mai fost asa bolnava si, drept urmare, pt prima data nu mi-am sarbatorit ziua nici cum. Pt ca nici n-am iesit din casa. Si acum cand am fost la o consultatie m-a intrebat doctorul cati ani am si dupa ce ca am stat 10 secunde sa ma gandesc ca redardatii am zis ca am 26 :))) De fapt, imi cer scuze, nu mai am 26... :)) Urmeaza sa marchez cumva evenimentul in viitorul apropiat. Totusi, sambata am fost rasfatata cu urari, cu papa bun si in loc de tort am ales fructe in fondue de ciocolata. Yummy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Îmi pare rău pentru gripă, sper că acum ești bine! La mulți aaani!
      Ce haioasă ai fost. :)) Se mai întâmplă, eu deja merg pe 22 și încă-mi vine să zic că am 20, deci se poate și mai rău. :)))
      Mă bucur că ai fost răsfățată! :D

      Ștergere