30 Beauty Questions Tag

Am atât de multe idei de articole pe care vreau să le scriu și atât de multe produse despre care vreau să vă povestesc, dar azi nu mă simt bună de nimic, am o stare destul de proastă, așa că am zis că-i momentul perfect să răspund la niște întrebări de beauty generale, dintr-un tag care-și aștepta rândul de cam mult timp. E destul de vechi, nu știu dacă a ajuns și prin blogosfera noastră, dar eu sigur nu l-am completat și întrebările chiar sunt simpatice, sper să aflați asfel lucruri noi! Să vedem, să vedem...

1. Do you remember your first makeup item?

Primul meu produs de makeup a fost sigur un gloss, dar nu îmi mai amintesc exact care. Probabil ceva de la Avon sau vreun Ruby Rose.

2. Describe your perfect mascara. Have you found one that fits your specifications?

Rimelul perfect pentru mine trebuie să ofere volum, cât mai mult volum fără să încarce genele, puțină alungire, un negru intens, să reziste bine și totodată să se demachieze cât mai ușor. Par multe pretenții? Ei bine, am cam găsit toate astea la mai multe, ultimul astfel de rimel descoperit fiind Sexy Pulp de la Yves Rocher (review și swach aici).

3. What kind of coverage do you prefer from foundation?

O acoperire mică spre medie e perfectă pentru mine! Nu am mari imperfecțiuni de acoperit, am nevoie doar de o uniformizare a culorii pielii, caz în care nu văd rostul să-mi încarc tenul cu un fond de ten cu acoperire mare. Prefer aspectul natural!

4. Favorite high end brand?

Grea întrebare. Am încercat de la mai multe branduri high end produse care mi-au plăcut, dar și produse care nu-și justificau sub nicio formă prețul. Hai să zic totuși MAC!


5. What cosmetic brands have you always wanted to try but still haven't?

Ohoo, am listă chilometrică aici. :)) Dar hai să mă limitez la ce-mi doresc foarte mult: NARS, Makeup for ever și Inglot. De la ultimul sper să bifez cât de curând, la celelate două rămâne de văzut.

6. Favorite drugstore brand?

Și aici îmi e greu să numesc un singur brand, ar fi mai multe. Cred totuși că Sleek ar merge, ador fiecare produs încercat de la ei, până acum nu m-a dezamăgit niciunul și chiar mi se pare că la unele produse au prețuri prea mici pentru calitatea lor!

7. Do you wear fake eyelashes?

N-am purtat niciodată, dar intenționez! Am niște perechi care stau cumințele și așteaptă să fie purtate, trebuie să le încerc cât de curând. Dar chiar dacă m-ar convinge, nu le-aș purta decât la ocazii speciale.

8. Is there any kind of makeup you can't leave the house without?

Ar fi mai multe! :)) E relativă treaba că aș putea să ies din casă și fără machiaj, dar foarte rar se întâmplă asta. Așa că pot numi rimelul, fardul de sprâncene și rujul, deși nici un fond de ten sau bb/cc cream nu prea lipsește și automat nici pudra, apoi nici blush-ul, că nu prea merg unele fără altele. :))

9. What is your most cherished beauty product?

Oh, sunt prea multe, mi-e imposibil să numesc unul singur!

10. How often do you shop for makeup? Do you like to pick up an item here and there or get lots of goodies at once?

Prea des? În ultimul timp am reușit totuși să mă mai stâpânesc, încerc să-mi respect planul de a mă bucura mai mult de produsele pe care deja le am.

11. Do you have a "beauty budget" or you spend freely?

Nu mi-am impus niciodată un buget, doar încerc să nu cheltui aiurea. Spre exemplu mi-am propus să nu mai cumpăr niciun fond de ten nou până nu mai consum din cele pe care le am deja, fiindcă s-au adunat cam multe și nu mă risc să le folosesc după ce expriă, așa că multe ar ajunge aproape întregi la gunoi dacă aș tot cumpăra altele noi! Iar asta înseamnă bani aruncați pe fereastră!

12. Do you utilize coupons, rewards cards and sales when you shop for cosmetics?

Sigur, chiar am acum niște cupoane de reducere care așteaptă să fie folosite.

13. What type of product do you buy the most of?

Într-un timp eram înnebunită după creioanele de ochi, am strâns o mică colecție. Dar în ultima vreme cred că cel mai des am cumpărat rujuri și în continuare am foarte multe pe wishlist.


14. Is there a brand that you absolutely can't stand?

Nu știu, nu cred.

15. Do you avoid certain ingredients in cosmetics like parabens or sulfates?

În produsele pentru ten da, încerc să evit mai multe ingrediente care știu că nu sunt tocmai ok pentru ten, iar asta în special la creme! Mi-am propus să fiu mai atentă și la fondurile de ten, pe viitor!

16. Do you have a favorite place to shop for makeup?

Kendra cred că va deveni noul meu magazin favorit când vine vorba de produse de makeup. Îmi plăcea și înainte, au dese ori promoții frumușele, dar acum că au adus și produse Sleek, mai noi și NYX, deja îmi vine să-i vizitez zilnic!

17. Do you like trying new skincare products or do you keep a certain routine?

Îmi place să încerc noi produse pentru îngrijirea tenului, dar încerc să nu încep prea multe noutăți în același timp, ca să-mi fie mai ușor să-mi dau seama ce mi se potrivește și ce nu. Iar dacă nu îmi priește ceva renunț să mai folosesc, caut o altă întrebuințare pentru produsul respectiv sau îl dau altcuiva. Am totuși câteva produse de skincare care îmi plac foarte mult, pe care le-am recumpărat și pe care încerc să le am mereu în casă (micelară Garnier, bifazic YR, gel curățare PureActive, etc).

18. Favorite bath and body brand?

Yves Rcoher, Farmec (Elmiplant/Gerovital), Balea, Avon, Nivea - cam astea au fost în ultimul timp (vorbesc de timp mai îndelungat), deși aș numi și L'Occitane la răsfăț suprem.

19. If you could only buy from one brand, which brand would you choose?

Nu prea am înțeles dacă întrebarea se referă la produse de makeup sau la cele de îngrijire. Oricum, nu cred că aș putea să aleg un singur brand nici la una, nici la alta.

20. What brand do you think has the best packaging?

Produsele TheBalm au unele dintre cele mai simpatice ambalajele, dar din punct de vedere calitativ ar fi mai multe.

21. Which celebrity always has great makeup?

Multe au machiaje impecabile...

22. Do you belong to any online makeup communities?

Sunt în unele grupuri de pe facebook unde urmăresc anumite discuții, dar nu obișnuiesc să fiu foarte activă.

23. 5 Favorite Beauty Gurus

Nu știu dacă am ce să numesc. Urmăresc destule fete, dar n-am în prezent un top 5 favorite.

24. Do you like multifunctional products like lip and cheek stains?

Nu, nu mă atrag în mod deosebit.

25. Are you clumsy in putting makeup?

Nu, am ceva ani de când mă joc cu produsele de makeup, așa că am ajuns să-mi pot face un machiaj destul de elaborat într-un timp record, daaar... îmi place totuși să dedic mai mult timp acestei activități, prefer să mă machiez în liniște și fără grabă!

26. Do you use makeup base/primer for the eyes?

Întotdeauna când folosesc fardurile de pleoape, altfel nu-mi rezistă machiajul mai mult de vreo 2 ore din cauza pleoapelor uleioase. Favoritul meu e primer-ul Elf - ieftin și bun!

27. How many hair products do you use on a typical day?

Produse de styling folosesc foarte rar, așa că doar produsele de îngrijire merg menționate. Când îmi spăl părul, o dată la 2-3 zile, folosesc șampon, mască sau balsam, apoi un tratament după baie, care cel mai des e keratina lichidă pe care o ador.

28. What do you apply first, concealer or foundation?

Întotdeauna aplica mai întâi fond de ten, apoi concealer.

29. Do you ever consider taking makeup classes?

Mă gândesc uneori la asta, dar nu la modul foarte serios. Cu siguranță o să vă anunț dacă mă decid vreodată!

30. What do you love about makeup?

Îmi place că îmi dă posibilitatea de a-mi scoate în evidență trăsăturile naturale și în același timp e modalitatea cea mai ușoară și rapidă de a-mi schimba look-ul de pe o zi pe alta. Iubesc machiajul pentru că e o artă și întotdeauna am fost o iubitoare a artei!

Cam gata, sper că nu v-am plictisit! Invit să preia tag-ul oricine dorește, mi-ar plăcea să-l văd la toate fetele din blogroll-ul meu!

Voi ce ați răspunde la întrebări? Avem păreri/preferințe comune?

18 comentarii

  1. Foarte dragut tagu-ul si nu l-am mai vazut pe la noi. Mi-au placut si intrebarile si raspunsurile tale, desi la unele mie mi-au venit alte lucruri in minte, dar nu pot sa spun ca alegerile tale nu ar fi fost prin optiunile mele.
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut tag-ul! Nici eu nu l-am văzut pe la noi, dar poate îl vor mai prelua de la mine și alte fete. :D Hehe, mă bucur că avem păreri/preferințe comune și te invit să preiei și tu tag-ul, aș fi curioasă să aflu răspunsurile tale!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Interesante intrebari, interesante raspunsuri. Pe multe dintre acestea le-a as fi dat si eu. :) Nici eu nu am purtat gene false niciodata, acum ma gandesc serios sa imi pun din acele, extensii, sau cum naiba se numesc care tin mi mult timp, dar am zis sa ma documentez mai mult in privinta asta. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că le consideri astfel și că la multe dintre întrebări ai răspunde la fel! :D
      Eu zic să te documentezi bine în privința lor, ca să-ți dai seama dacă ți se potrivesc, că nu sunt chiar ieftine! Găsești mai multe păreri pe diverse bloguri de beauty. Într-o vreme eram și eu tentată de ele, dar când am citit că nu se recomandă să stai mult în abur că pot fi afectate și tot felul de astfel de restricții, am renunțat la idee! Dar poate o să le încerc totuși cândva, măcar așa... de experiență!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Kendra imi place si mie, numai ca imi este cam peste mana sa ajung acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place! Eu trec pe la Unirii aproape zilnic, dar încerc să mă abțin să intru în Kendra, că știu sigur că nu pot să ies cu mâna goală. :D

      Ștergere
  4. Ce frumos!
    Si eu visez la NARS iar in privinta produselor drugstore si eu strig tare, tare Sleeek! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura beauty addict care n-a încercat încă produsele NARS? În cazul ăsta mă simt mai bine! :)) Mă bucur foarte mult că ești de acord cu Sleek! :D
      Pupici!

      Ștergere
  5. NE potrivim la o grămadă de răspunsuri, bineînțeles. :D Eu aplic mereu concealer-ul înaintea fondului de ten. Cred că o să încerc și varianta ta să văd diferența. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur! :D Încearcă. încearcă! Eu zic că o să vezi diferența! Mi se pare că atunci când aplic fond de ten peste concealer mai rău estompez efectul concealer-ului. :D

      Ștergere
  6. NIce tag! Eu sunt un pic obsedata de rujuri..am o multime, si imi plac toate magazinele de make-up :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invit să-l preiei! :D Haha, eu zic că-s „pasionată”, sună mai bine. :)) Recunosc că și eu am făcut o mică obsesie pentru ele, aș cumpăra în fiecare zi câte unul... cel puțin!
      Cărei femei nu-i plac toate? :)) Dar cred că aș putea să subraviețuiesc doar cu Kendra, la nevoie. :D

      Ștergere
  7. Și eu mi-am propus să nu-mi mai cumpăr fonduri de ten până termin cu "Finish 7 by Spring", dar devine din ce în ce mai greu să mă țin de el fiindcă m-am săturat de fondurile de ten puse în joc și abia aștept să mă răsfăț cu ceva nou. Asta mă face să nu mai aleg niciodată fonduri de ten, mai ales cu care nu mă împac prea bine, pentru astfel de proiecte de consumare. :D
    Eu ador cum arată machiajul Rihannei de fiecare dată, e impecabil!
    O să încerc să răspund și eu la întrebări când sunt liberă în perioada următoare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă măcar să le combini cu ceva ce-ți place. :D Sau mai fă pauză de la ele câte o zi. Eu n-am folosit zilnic produsele puse în project pan, m-aș plictisi să folosesc în fiecare zi același ruj, aceiași cremă de mâini, etc. Hehe, poate nu vei mai da de astfel de fonduri de ten cu care nu te înțelegi prea bine. :D Și eu acum am două pe care încerc să mă axez ca să le consum până-n vară. Dar mai apelez și la altele.
      Și al ei îmi place, dar parcă mai mult îmi place Kim Kardashian. :D
      Abia aștept să aflu și răspunsurile tale!
      Te pup!

      Ștergere
  8. e simpatic tag-ul asta, poate il completez si eu la un moment dat, dupa ec scriu toate postarile care trebuie sa fie scrise si ma asteapta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salvează-l în draft, să nu uiți de el! :D Tare mi-ar plăcea să aflu și răspunsurile tale!
      Știu cum e cu articolele care-și așteaptă rândul, dar eu mă mai abat de la „listă”. :))

      Ștergere
  9. Foarte dragut tag-ul, imi plac si raspunsurile tale. La cateva intrebari cred ca as fi raspuns la fel. ;)) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut și că ai fi răspuns la fel la unele dintre întrebări, înseamnă că avem preferințe comune. :D
      Te pup!

      Ștergere