Haul martie: Yves Rocher

V-am spus încă de când au apărut ofertele din martie de la Yves Rocher că eu sigur o să plasez o comandă luna asta, nu puteam să ratez ocazia de a primi un parfum cadou, mai ales unul care știam sigur că îmi place, după ce l-am încercat dintr-o mostră. Chiar dacă nu aveam nevoie de absolut nimic, nu a fost o problemă în a umple coșul de cumpărături cu produse de peste 100 lei, mai ales că a vrut și mama să-i iau câte ceva.


Dar înainte să trec la cumpărăturile mele, vreau să vă spun câteva cuvinte și despre produsele pe care le-am primit cadou de 8 martie de la ei (un gest foarte frumos, nu-i așa?). Acestea sunt produsele:


Gelul de duș și apa de toaletă Green Tea miros foarte bine ambele, au niște arome perfecte pentru sezonul cald! Se simte bine aroma de ceai verde, dar și de citrice, mai ales în apa de toaletă. Mie îmi plac foarte mult cum miros și cred că de apa de toaletă o să abuzez la vară, când nu o să suport parfumurile tari pe care obișnuiesc să le port în restul anului. Încă n-am testat suficient rezistența apei de toaletă, dar pot spune că cel puțin vreo 4 ore persistă sigur pe pielea mea (mai mult de atât n-am mai fost apoi atentă, am folosit-o doar vreo trei ori). Gelul de duș îl puteți achiziționa de aici, iar apa de toaletă de aici.

Balsamul de buze cu zmeură e un deliciu, atât de mult mi-a plăcut încât mi-am mai comandat unul, cu o altă aromă! Hidratează bine, colorează subtil buzele și miroase foarte bine, chiar e un miros de zmeură natural, deloc sintetic. Îl găsiți aici la un preț foarte bun, chiar prea mic, din punctul meu de vedere.


Eu nu mi-am comandat foarte multe lucruri, am mers pe principiul „puține dar bune”:


Gelul de duș Jardins du Monde cu portocală miroase bine, a suc de portocale. Momentan încă mă mai bucur de gelurile de duș cu arome gurmande, dar la vară sigur o să mă bucur din plin și de acest gel de duș. Îl găsiți aici.

Gelul de duș Jardins du Monde cu floare de magnolie l-am luat fiindcă am vrut să mai încerc și alte arome dintre cele cremoase (știți deja că le iubesc pe cele cu cafea și cele cu nucă de Macadamia). Consistența e exact ca a celorlalte, cremoasă și atât de plăcută pe piele, iar mirosul floral îmi place, chiar îmi place mult cum miroase și acesta! Îl găsiți aici.

Demachiantul bifazic l-am luat să fie, deși mai aveam deja o rezervă când l-am luat, dar prefer să fiu „asigurată”. Am scris mai multe despre el aici, iar dacă vă interesează îl puteți achiziționa de aici.

Rujul cremos pe care îl găsiți aici este cremos, exact așa cum spune și numele lui, puternic pigmentat, destul de rezistent și miroase foarte bine, la fel ca și celălt ruj pe care-l am de la ei. Merită să încercați rujurile lor, dacă n-ați făcut-o deja!

Balsamul de buze cu nucă de cocos hidratează buzele foarte bine și miroase demențial, genial, delicios! E exact miros de nucă de cocos și partea cea mai bună e că mirosul persistă ceva timp pe buze. Partea proastă e că-mi vine să-l mănânc de fiecare dată și îmi face poftă de bomboane Raffaello. Sincer, chiar e cel mai fain balsam de buze pe care-l am în prezent, merită achiziționat! Pe acesta îl puteți achiziționa de aici, iar aici puteți vedea toate variantele de arome.

În comandă am mai avut două geluri de duș cu cafea pentru mama (au cucerit-o și pe ea, ca și pe mine) și crema de mâini de aici, pe care am încercat-o și eu și mi-a plăcut mult, poate o s-o iau și eu pe viitor.


Cadourile pe care mi le-am ales eu sunt următoarele:


Parfumul Quelques Notes d'Amour a fost cel pentru care am dat această comandă, de fapt! Mi se pare un parfum elegant și rafinat. Are o aromă dulce, dar nu sufocantă sau grețoasă. De persistență n-am ce să comentez la niciun parfum Yves Rocher, toate sunt foaaarte persistente.

Rimelul Sexy Pulp îmi place la nebunie, e unul dintre cele mai bune rimeluri încercate de mine. Drept dovadă e faptul că n-am cedat tentației de a alege cadou un rimel nou pe care să-l încerc, am preferat să merg la sigur cu acesta! Un review și swach găsiți aici.


Voi ați profitat de ofertele de luna asta? Ce v-ați achiziționat? V-a atras atenția ceva din postare?

24 de comentarii

  1. imi plac mult cum miros produsele din gama green print :D

    RăspundețiȘtergere
  2. sorry :)) green tea :D ma uit la o emisiune de fashion in acelas timp :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Se mai întâmplă, mă prindeam eu la ce te refereai. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. yves has nice products
    http://melodyjacob1.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tu, Brutus? :))
    Si eu am dat o comanda, dar am ales Moment de Bonheur si acelasi rimel. :D
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... nu puteam să ratez asemenea ofertă! :))
      Eu Moment de Bonheur îl aveam deja, e foarte mișto!
      Mulțumesc, la fel și tu!

      Ștergere
    2. Merci! Pai si eu il am la 50 plin, dar nu puteam sa ratez oferta. Am si Quelques notes d'amour sigilat, dar nu imi place la fel de mult asa ca nu m-am mai stresat sa il desigilez, daramite sa primesc altul. :))

      Ștergere
    3. A. :)) Mie îmi plac ambele, dar tot Moment de Bonheur rămâne preferatul meu!

      Ștergere
  5. Gelurile de dus chiar miros fantastic. Nu stiam ca eu oferte luna asta. O sa ma uit si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, toate gelurile lor de duș miros foarte bine. :D În fiecare lună au astfel de oferte, dar cele de luna asta au fost prea bune pentru a fi ignorate.

      Ștergere
  6. Stau pe ghimpi dacă să dau o comandă sau nu, dar tocmai mi-am luat ceva de pe aoro și acum trebuie să stau potolită. Parfumul pe care l-ai ales drept cadou trebuie neapărat să-l am.Am primit o mostră: eleganța la superlativ. Seamănă puțin cu Comme Une Evidence, dar e mai fin. Rimelul Sexy Pulp cred că este cel mai bun rimel al lor, asta e părerea mea după ce le-am încercat pe toate. Sora mea îl are pe albastru (închis, pare negru dacă nu te uiți cu atenție), iar eu l-am avut pe negru și pe maro, dar în variante mini.
    Gama aceasta nouă, cu ceai verde, intuiesc că miroase bine, dar eu sunt puțin nemulțumită de parfumurile din această gamă, nu rezistă la fel de bine precum restul apelor parfumate YR.
    Să te bucuri de produse, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părerea mea cred că îți dai seama care e. :)) Și eu tocmai ziceam că o să stau mai potolită înainte să văd ofertele, dar chiar n-am putut să ratez ocazia de a lua acel parfum + rimelul care-mi place mult. :D Mă bucur să aflu că ai aceeași părere ca mine despre parfum! Și mie mi s-a părut că seamănă cu ceva, dar nu mi-am dat seama cu ce.
      Eu momentan am încercat doar două rimeluri de la ei, așa că nu mă pot pronunța, dar mă bucur să aflu că și ție îți place el cel mai mult!
      E normal să fie mai puțin rezistente, fiindcă sunt ape de toaletă, nu de parfum. Eu mă așteptam la asta de la început, dar rezistă oricum binișor.
      Mulțumesc frumos, Aurora! Te pup!

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag pe toate!:) Mi-e dor de niste geluri de dus de la ei, dar momentan chiar nu pot sa justific o comanda!:)) Sunt curioasa cum miroase Quelques Notes. L-am tot vazut laudat de multe fete. O sa ma duc sa il adulmec in magazin la ei, sa nu mor de curiozitate cumva!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, eu cred că am vreo 5-6 de la ei, în prezent. :)) Și nu cred că îmi vor lipsi vreodată din casă! Dă-o în colo de justificare, că nici eu n-am avut cu ce s-o justific, dar o viață avem. :)) Neapărat să-l miroși într-un magazin, eu zic că o să-ți placă, din câte îți știu eu gusturile. :D

      Ștergere
  8. Si eu am dat comanda in martie tot pentru parfum si rimelul Sexy Pulp. Am mai luat geluri de dus cremoase, masti de fata cu merisoare, balsamuri de buze, uleiul exfoliant pentru maini. Pe unele o sa le pastrez pentru mine iar pe celelalte le fac cadou prietenelor mele. O oferta excelenta si niste produse absolut minunate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să folosești cu drag ce ți-ai luat! Am fost și eu tentată de masca aia de față și de uleiul exfoliant atât de mult lăudat prin blogosferă, dar momentan au rămas pe wishlist. Data viitoare! :D
      Așa e, așa e! Chiar e o ofertă excelentă.

      Ștergere
  9. Pai sa le folosesti cu drag pe toate! Mie mi-a atras atentia parfumul. <3 Nu stiu de ce dar in aceasta perioada am numai parfumuri in cap :))) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! Hehe, și mie tot el mi-a atras atenție. :)) Te înțeleg perfect, și eu am tot adunat parfumuri în ultimul timp, iar wishlist-ul încă e lung. Asta-mi mai lipsea, o obsesie pentru parfumuri... că în rest le am pe toate. :))
      Pupici

      Ștergere
  10. Mamă, mamă, ce de produse interesante. Parcă a venit Moșul iar la tine :)) Să le folosești pe toate cu plăcere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, păcat că Moșul mi-a luat bani pentru o parte din ele. :)) Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  11. Să le foloseşti cu plăcere! ♥ :*

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere