Recomandarea zilei: Suport de rujuri

M-am bucurat foarte mult că prima postare din această rubrică, cea despre dulăpiorul pentru cosmetice, a atras destul de multe vizite și a fost utilă multora dintre voi! Deși nu intenționez ca acest tip de postare să fie doar cu recomandări pentru depozitarea produselor, s-a nimerit ca și în articolul de față să am pentru voi o recomandare similară, mai precis un suport de rujuri! Cele care aveți o pasiune pentru rujuri și dețineți ceva mai multe, cred că veți fi interesate de un astfel de suport, asta dacă n-ați descoperit deja o metodă mai utilă de a le aranja/depozita. Eu îl consider foarte util și e cea mai bună metodă din toate variantele încercate sau văzute de mine, dar are și un mic dezavantaj. Vă povestesc în cele ce urmează toate detaliile!



Suportul de rujuri este confecționat dintr-un plastic transparent și destul de gros, nu cred că se va uza prea repede. Este loc în el pentru 24 rujuri, nici prea mult dar nici prea puțin, aș spune eu. Dacă nu dețineți prea multe rujuri, dar poate aveți o pasiune pentru balsamurile de buze, mie mi se pare foarte util și pentru acelea! Eu l-am achiziționat de pe ebay, mai precis de aici, unde costă în prezent 3,17$! Dacă sunteți interesate să-l achiziționați, vă recomand să mai aruncați un ochi pe site, e posibil să-l găsiți chiar și mai ieftin puțin. Mi se pare oricum un preț destul de mic! La mine a ajuns în doar trei săptămâni la oficiul poștal de care aparțin, însă mie așa îmi ajung mereu coletele din China. Dacă sunteți din București ar trebui să vă ajungă și vouă la fel. Dacă nu sunteți... e foarte posibil să ajungă la poșta vamală.


Singura problemă a acestui suport e că nu încap în el unele rujuri, cele cu ambalaje mai grăsuțe. Spre exemplu rujurile Farmasi îmi încap doar parțial, stau puțin suspendate, dar nu mă deranjează. În schimb, un ruj Flormar l-am pus cu fundul în sus, iar altele nu încap deloc, cum ar fi cele Yves Rocher sau rujurile din gama Luxe de la Avon. M-am supărat puțin pe moment fiindcă aș fi vrut să le pot ține pe toate în suport, dar atât de mult îmi place cum se văd și cum stau restul încât mi-a trecut orice supărare. Momentan mi-a mai rămas loc în suport și pentru balsamurile de buze, datorită faptului că rujurile nu încap toate, dar prevăd că peste ceva timp o să mai am nevoie și de un al doilea suport! Și cu siguranță o să-l cumpăr și pe al doilea când va fi cazul, fiindcă îmi place!



Profit să vă spun aici și despre suportul pensulelor care se văd în poză, care de fapt e un suport pentru pixuri dar mie mi se pare perfect pentru pensule. Eu l-am luat din Kaufland, de la raionul de papetărie și birotică, a costat vreo 2-3 lei și sigur o să-mi mai iau pe viitor măcar încă unul.

Later edit: Scuzați că v-am arătat rujul acela de la Avon atât de murdar, dar e aproape consumat și nu mai are rost să-l curăț. Trebuia să-l ascund la ședința foto, dar nu mi-am dat seama.

Cum vi se pare acest suport de rujuri? V-ar fi util? Voi cum vă țineți aranjate rujurile?

16 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Da, da... a fost foarte bine împachetat, în folie cu bule. Oricum nu e prea ușor de spart, e destul de gros plasticul. :D

      Ștergere
  2. arata bine dar parca vad ca mie imi vine la vamal :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil. :( Din câte știu eu, doar în București ajung la OP de care aparținem, în rest rare ori se întâmplă asta.

      Ștergere
  3. Dragut si util suportul .
    Acum nu imi trebuie . Am 5 rujuri , dar intentionez sa maresc colectia :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place!
      Poate vei avea nevoie după ce mai mărești colecția. Depinde cât de mult vrei s-o mărești. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Nu pot sa cred :)) Suntem pe aceeasi lungime de unda: chiar despre acest suport de rujuri vroiam sa scriu si eu azi! Aman momentul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tareee! :))) De ce să amâni? Eu vreau să-l văd și la tine. Poate mai ochesc vreun ruj drăguț în el. :D

      Ștergere
  5. Nice! Eu le tin intr-un pahar de sampanie din acela intins. ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț! Dar recunosc că eu am obsesia să le văd aliniate, ca la armată. :)) Mi se par mai ușor de găsi așa și arată mai organizate. :D

      Ștergere
  6. <3 si eu il astept pe al meu, eu am dat 2.96 pe el :))
    se vede super frumos plin de rujuri <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam eu că există și mai ieftin puțin. Ai făcut economie de 21 cenți. :))
      Daa, și mie-mi place mult cum se vede!! Să ni-l arăți și pe al tău plin după ce sosește. :D

      Ștergere
  7. Observ ca ''fruncea'' este rujul NYX si Melkior. <3 Arata fain fain raftul cu rujulete. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, nu sunt puse neapărat în ordinea preferințelor! :D Așa s-a nimerit să le pun, dar eu chiar iubesc fiecare ruj pe care-l dețin, poate doar vreo 2-3 fac excepție.
      Mă bucur mult că îți place!
      Te pup!

      Ștergere