Top 5 produse preferate Elf

A doua zi după ce am scris primul articol din această rubrică, mai precis cel de aici, am văzut în statistici că unele persoane au ajuns pe blogul meu căutând „top 10 produse Elf”. Evident, eu nu aveam un astfel de top, dar am pe blog un alt top în care erau prezente și câteva produse Elf. Și așa mi-a venit ideea ca următoarea postare din această rubrică să fie cu produsele de la Elf, chiar dacă inițial aveam alt brand pe listă. Rămân tot la top 5, fiindcă oricum n-aș avea suficiente favorite până la 10, chiar dacă am încercat destul de multe produse de la ei de-a lungul timpului.

1. Primer de pleoape nuanța sheer - probabil vă așteptați ca acesta să fie pe primul loc. Este cel mai bun primer ca raport calitate-preț din tot ce am încercat eu până acum. La ultima comandă însă, am sesizat că ambalajul a fost schimbat (se vede și din poza de mai jos, doar cel din mijloc e din varianta veche) și mi-a fost teamă că i-au schimbat și conținutul și că l-au stricat. Ceva au făcut sigur și la conținut fiindcă are consistența puțin diferită, însă la o primă probă pare a fi la fel de eficient, așa că rămâne pe primul loc!



2. Warm Bronzer (gama Studio) - l-am lăudat și pe el de foarte multe ori pe blog, fiindcă este un bronzer foarte bun și mă încântă în mod special ideea că-mi pot crea exact nuanța dorită din cele patru. I-am dedicat și un review aici.



3. Tuș de ochi (gama Essential) - pentru un produs de 9 lei (uneori chiar și mai puțin) este extraordinar de bun, eu mă înțeleg foarte bine cu el. Găsiți aici un review + swach.



4. Kit-ul pentru sprâncene - este ok și fardul din el, dar cel mai mult îmi place ceara care fixează foarte bine firele rebele din sprâncene.



5. Pensulele din gama Studio - sunt foarte bune pentru prețul lor! Sigur că există opțiuni de pensule mult mai bune, dar nu la prețul ăsta (15-22 lei, depinde de oferte) sau cel puțin nu le-am descoperit eu. Sunt fine, îți fac treaba și până acum celor pe care le am eu nu le-a căzut nici măcar un fir de păr. Doar cea pentru pudră s-a ciufulit puțin, dar am și folosit-o destul de des. Mineral powder eu o folosesc pentru blush și a rămas la fel de fină ca la început, chiar dacă am spălat-o de destul de multe ori. Small Angled e cea mai recent achiziționată dar sunt foarte mulțumită de ea, e minunată pentru sprâncene, atât pentru ceară cât și pentru fard, iar eu cred că e bunicică și pentru tuș.


Am mai încercat de la ei fardurile de pleoape care sunt ok, mai ales cele sidefate sunt chiar foarte bune, dar sunt cam prăfoase, iar rujurile din gama Essential nu mi-au plăcut și nici creioanele de ochi. Am mai încercat și un bronzer din gama Essential care nu prea m-a încântat, are mult prea mult sclipici în conținut, iar pensulele din gama Essential pentru ochi sunt decente, dar nu cine știe ce. Ieșind din sfera de makeup, vă mai recomand ojele lor, sunt foarte bune! Și știu că mai au unele produse lăudate de alte fete, dar momentan eu cam atât am încercat, din câte-mi amintesc. 

Aș vrea pe final să mai fac o precizare: problema cea mai mare la produsele lor e că au unele stocuri mai proaste, în special la gama Essential, așa că e puțin la risc. De obicei la pensulule, rujuri și tușuri de ochi am sesizat că e la ghici, poate ai noroc să prinzi ceva bun sau poate nu. Dar ținând cont de prețul produselor... eu mi-am asumat riscul ăsta și nu mi-a părut rău niciodată, nici măcar atunci când am avut ghinion!

Ați încercat vreun produs Elf? Cum vi s-a părut? Care sunt favoritele voastre?

26 de comentarii

  1. 3 favorite în comun :) Bronzer-ul nu l-am încercat încă, nici tuşul. Dar căci sunt în favoritele tale, cu siguranţă le voi încerca :)) Te pup!! ♥ :*

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur că avem favorite în comun! Și mă bucur că te-am convins că le încerc și pe celelalte, sper să-ți placă la fel de mult ca și mie!
      Te pup!

      Ștergere
  2. primerul este si produsul meu preferat de la Elf, ieftin si bun

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt o mare fana a primer-ului ELF si imi doresc sa incerc si kit-ul pentru sprancene. <3
    Pupici si sa le folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți place! Merită încercat și kit-ul, cred că ți-ar plăcea!
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Primerul imi place si mie, insa nu l-am mai recumparat o perioada pentru ca am unul de la Elizabeth Arden care de asemenea e foarte bun, dar e mai scump si dupa ce il termin revin tot la acesta de la Elf :).
    Rujurile imi plac de asemenea mult de tot de la ei :). Pensule am vreo 3 din gama Essential si le am de vreo 3-4 ani si inca arata bine.
    In rest imi doresc sa incerc un bronzer, kit-ul pentru sprancene si corectorul acela in 4 nuante. Am vrut sa profit de ofertele care le au, mai ales ca mereu apare cate una...ba reducere, ba un cadou, ba transport gratuit. Dar stau cam prost cu stocurile si produsele pe care mi le doresc nu le-am gasit mereu :).
    Nu scap site-ul din ochi :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți place!
      Eu cred că am avut ghinion și am prins un ruj dintr-un lot prost. :( Ale mele s-au cam uzat cele din gama Essential, deși nu le am de foarte mult timp și nici nu le-am folosit prea des.
      Bronzerul și kit-ul eu zic că merită, de corector nu știu... nu m-au atras corectoare și fondurile lor de ten. Daaa, sunt groaznici cu ofertele alea, au prea des. :)) O să mă dezabonez, până la urmă.
      Așa, așa... stai cu ochii pe ei. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Am incercat si eu primerul de la Elf si mi-a placut, doar ca am nimerit un lot prost si l-am primit aproape gol. Am si pensule de la ei din gama Essential, nu sunt cine stie ce, am una pentru fard de pleoape careia ii cam cade parul dar in rest sunt ok, am si mascara transparenta pentru gene si sprancene pe care o iubesc, tus de ochi care e minunat si batoanele 3in1 pe care le folosesc pentru pleoape, pometi, buze si sunt incantata de ele. O sa mai comand de la ei cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O singură dată am pățit și eu asta, a fost cu ghinion. :))
      Așa consider și eu, că nu sunt cine știe ce pensulele din gama Essential. Mă bucur că și ție-ți place tușul de ochi! Batoanele multifuncționale nu prea mă atrag pe mine, oricât de minunate ar fi. :D

      Ștergere
  6. Mie mi-a placut Golden Bronzer foarte mult, cel mentionat de tine are alta textura (al meu cel putin).
    Imi place paleta cu 5 nuante neutre (prism eyeshadow palette) , o folosesc cu drag.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Golden bronzer n-am încercat ca să fac o comparație la textură. :D
      O să țin minte paleta!
      Pupici

      Ștergere
  7. Buna Ella,
    Un primer pentru pleoape si o ceara pentru fixat sprancenele imi doresc si eu, poate chiar de la Elf :)
    O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Claudia!
      E foarte bun primerul lor, a fel și ceara de sprâncene. Sper să-ți placă dacă le încerci!
      Mulțumesc, la fel și ție!

      Ștergere
  8. Bronzerul inca nu l-am incercat si de fiecare data cand vada cate o postare in care este inclus oftez iar.. :D Dar per total au produse bunicele cei de la elf, m folosit destul incat sa ma pot pronunta, dar din toate cate am incercat kit-ul pentru sprancene este cel mai de gasca. Adica cel putin eu il ador si il folosesc mai mereu. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, poate cu prima ocazie îl vei încerca, eu zic că o să-ți placă! :D
      Așa e, eu am folosit destule și dacă n-ai prea des ghinion să prinzi din loturile proaste... chiar poți face o afacere bună cu produsele lor. Mă bucur mult că și ție îți place kit-ul!
      Pupici

      Ștergere
  9. Inca n-am folosit nimic. Nu mi s-a ivit ocazia, dar de primer si de tus am tot auzit lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă vei avea ocazia să iei ceva de la ei, să nu ratezi primer-ul! Toate ca toate, dar el trebuie încercat neapărat! :))

      Ștergere
  10. tusul se afla si printre preferatele mele, e chiar bun. sunt curioasa cum e cel gel pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți place! Și eu sunt curioasă, poate o să-l încerc cu prima ocazia. :D
      Pupici

      Ștergere
  11. Am si eu primer-ul si bronzer-ul si imi plac mult.:D Mai am si 2 pensule din gama Essential care sunt ok, dar mi se par cam aspre, un creion de buze care mi se pare ok la pretul lui(a fost la reducure si am dat 6 lei pe el) si gloss-ul de la tine care imi place, va fi perfect la vara. <3 Singurul lucru care ma deranjeaza la el e mirosul artificial. :| Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți plac! Nu m-am mai riscat la creioanele de buze, din cauză că m-a dezamăgit cel de ochi, era foaaarte dur și destul de slab pigmentat. Mă bucur că îți place gloss-ul și-mi pare rău de miros, mai am și eu unele de la ei și mi s-au părut ok, dar eu folosind rar gloss-uri n-am sesizat mirosul.
      Pupici

      Ștergere
  12. Da, si mie imi plac pensulele acelea! Primerul nu mai e la fel-e sigur! Tusul care mie imi place este cel in forma de gel - care de altfel mi se pare cel mai usor de aplicat! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Așa e, au schimbat ceva la el, dar momentan îmi pare a fi la fel de eficient. Dacă-mi schimb părera pe parcurs o să fac un update la postare. :D
      Pe cel gel nu l-am încercat, dar o să țin minte, văd că e recomandat de multe fete.
      Pupici

      Ștergere