Review: Lapte de corp cu pere caramelizate Yves Rocher

În urmă cu ceva timp vă povesteam aici despre laptele de corp cu vanilie de la Yves Rocher. Fiindcă varianta cu pere caramelizate face parte din aceeași gamă și se aseamănă foarte mult cu celălalt, eram decisă să nu mai scriu despre el, dar mi-am zis că e nedrept să nu-i dedic și lui un articol, dat fiind faptul că îmi place atât de mult. Deja vi l-am prezentat și în favoritele lunii februarie, mai precis aici, iar azi o să vă poveste mai în detaliu despre el.


Are o cantitate de 400 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și îl puteți achiziționa de aici la prețul actual de 23 lei. Acesta face parte dintr-o gamă de sărbători, deci e posibil să nu mai fie disponibil pentru mult timp, așa că dacă vă atrage... nu stați prea mult pe gânduri!

Ambalajul este asemănător sticlelor de apă plată, iar produsul se dozează prin gura destul de mare a sticlei. La început nu pare foarte practic, riscul de a turna prea mult produs părând a fi destul de mare, dar eu m-am obișnuit rapid cu el și dozez acum produsul cu foarte mare ușurință. Dacă ați prefera totuși dozarea printr-o pompiță, aceasta se poate achiziționa separat.


Mirosul produsul este cel care m-a cucerit total, îmi e foarte greu să îl descriu astfel încât să vă puteți face o idee despre cât de bine miroase. E o aromă dulce, gurmandă, dar deloc grețoasă. Se simte aroma de pere caramelizate, dar și de ceva prăjitură. Mă face să mă întreb la fiecare utilizare dacă nu o fi și comestibil. Partea cea mai bună e că această delicioasă aromă se păstrează pe piele ore bune de la aplicare!

Consistența acestui lapte de corp mi se pare o idee mai densă decât a variantei cu vanilie și datorită acestui lucru se consumă mai greu, fiind necesară o cantitate destul de mică de produs pentru o utilizare. Hidratează pielea foarte bine, intrând rapid în piele și nu lasă peliculă la suprafață!

În concluzie, pe mine m-a cucerit și sper ca această gamă să mai apară și iarna viitoare! De fapt, dacă ar mai fi disponibil și până o să-l consum eu pe acesta, cred că l-aș recumpăra chiar și în toiul verii, mi se pare o aromă potrivită pentru orice anotimp.

V-am convins că merită luat în considerare? L-ați încercat? Cum vi s-a părut?

20 de comentarii

  1. mvai, nu l-am incercat, dar deja imi imaginez cat de bine miroase! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că te-am făcut să-ți imaginezi cât de cât cum miroase. Chiar e delicios! :D

      Ștergere
  2. cred ca iti vine sa il mananci la ce miros cred ca are...

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultimele luni am adunat o colectie maricica de lotiuni de corp...si am zis ca e momentul sa ma opresc ca sunt prea multe si nu am cand sa le folosesc pe toate. Si acum vi tu cu astfel de tentatii? :)))) Pfff....imi pot imagina cat de superb miroase :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, în aceeași situație mă aflu și eu. :)) Am o grămadă dar tot aș mai vrea altele și altele, îmi place diversitatea când vine vorba de aromele cremelor pentru corp. :D Chiar miroase superb!

      Ștergere
  4. Ma face sa visez cu ochii deschisi denumirea in sine! :D
    Acum, citind si impresiile tale, chiar il vreau!!! Pe wishlist cu el... :))

    Multumesc pentru impresii!
    Pup, draga Miha Ella! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În aceeași situație am fost și eu de când am văzut gama asta pe site. :D
      Hehe, mă bucur că te-am convins, merită încercat.
      Cu mare drag. Pupici

      Ștergere
  5. L-am mirosit in magazin: e delicios. Tocmai din acest motiv nu l-am cumparat, imi face o pofta de dulce incredibila :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mă bucur că ești de aceeași părere cu mine! Haha, asta așa e, cam face poftă de ceva dulce. :)) Deci putem spune că are totuși un mic defect. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Nu l-am incercat, nu prea folosesc produse YR, insa cred ca e delicios:D
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat, au foarte multe produse bune. :D Și așa e, chiar este delicios!
      Pupici

      Ștergere
  7. Am avut lumanarea si gelul de dus si...yum! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că și ție ți-a plăcut aroma acestei game. :D

      Ștergere
  8. Eu...parca l-as manca. :))) Stiu ca e bun, stiu ca miroase bine..stiu.... :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place. De fapt, e imposibil să nu placă cuiva, e prea delicioasă gama asta. :D

      Ștergere