Produse folosite în 24 ore #5

Așa cum am promis, încerc să mă țin de această rubrică și să postez cam un articol în fiecare lună. Așadar, azi vă arăt produsele pe care le-am folosit eu ieri, o zi obișnuită de miercuri, împreună cu câteva detalii pe scurt. Ca de fiecare dată, vi le arăt împărțite pe categorii, iar pe numele lor veți găsi inserat link către review la produsele care au beneficiat de unul, în caz că vreți să aflați o părere mai detaliată sau să vedeți și niște swach-uri. N-am avut ieri chiar cea mai excepțională zi, așa că nu am avut chef de foarte multe produse, dar s-au adunat totuși destule care mi-au făcut ziua mai frumoasă și de data asta.

Makeup


Începem cu cea mai colorată și interesantă categorie: machiajul. Am purtat un machiaj relativ simplu și ușor de exacutat. Pentru ten am optat pentru CC Cream-ul Gerovital Happiness pe care îl ador, concealerul Nyx HD fiindcă aveam niște cearcăne cât China, iar peste el am aplicat și puțin din concealerul The One pentru efectul iluminator pe care îl are; am încheiat machiajul tenului cu pudra Creme Puff care rar lipsește din machiajul de zi cu zi și blush-ul Yves Rocher de care cam uitasem în ultima vreme.

La machiajul ochilor am folosit câteva farduri din paleta Sleek Au Naturel, dar nu înainte de a pregăti pleoapele cu primer-ul Elf. Am finalizat totul cu rimelul Volum Vertiginos de la Yves Rocher și asta a fost tot. Sprâncenele le-am conturat cu fardul maro nr 4 din paleta True Color de la Avon și le-am aranjat cu rimelul transparent Essence. Pentru buze am folosit rujul Maybelline 132 (care-mi place foarte mult, e un roz foarte plăcut și rezistă excepțional pentru un ruj cremos), iar cât am stat acasă am folosit balsamul de buze cu nucă de cocos care-mi place la nebunie (v-am zis două vorbe despre el aici)!

Skincare


Pentru îngrijirea tenului am folosit mai puține produse ca niciodată. Dimineața m-am limitat la a-mi curăța tenul cu gelul de curățare PureActive, după care am folosit crema de ochi Serum Vegetal în jurul ochilor. Am sărit peste crema hidratantă fiindcă urma să folosesc CC Cream-ul amintit mai sus și, spre marea mea rușine, am sărit și peste protecția solară fiindcă mă cam grăbeam (să nu faceți ca mine!).

Seara am început cu demachierea, pentru care am folosit loțiunea micelară Garnier și loțiunea micelară Balea - le-am folosit pe ambele fiindcă încerc să fac niște comparații între ele. După ce am terminat cu demachierea, mi-am curățat tenul cu acelaș gel de curățare folosit și dimineața, la fel și crema de ochi (foarte curând rămân fără ea, e aproape consumată, mi-a plăcut foarte mult!). Restul tenului l-am hidratat cu Alive Phyto cream de la Capra Nera care-mi place, are o textură fină, hidratează bine și e foarte concentrată, dar mai trebuie testată înainte să pot spune dacă consider că-și merită banii sau nu.


Bath & Body


În baie m-am răsfățat cu spumantul Mitia freshness care-mi place, face multă spumă și miroase foaaarte bine (dar păcat că nu persistă foarte mult mirosul), iar ca gel de duș am folosit Vanilla & Macadamia cocoon de la Creightons. Deodorantul meu favorit din ultima vreme a fost B.U. trendy pe care l-am folosit și ieri și care își face bine treaba, iar parfumul spre care am întins ieri mâna a fost Incandessence de la Avon pe care nu-l mai folosisem de foarte mult timp. Pentru hidratarea mâinilor am folosit pe zi crema Anian cu Aloe Vera care e genială (miroase demențial, iar mirosul se menține mult timp pe piele și hidratează foarte bine, are multă glycerină în conținut), iar seara mi-am răsfățat mâinile și simțurile olfactive cu untul de mâini Planet Spa de la Avon. Pe corp am folosit loțiunea I love... rasberry & blackberry în care mai am doar de o utilizare și pe care cândva sigur o s-o mai cumpăr! Crema de picioare am uitat s-o trag în poză, dar chiar am folosit în fiecare zi în ultima vreme.

Haircare


Fiindcă m-am trezit cu părul lipsit de orice pic de volum, am folosit puțin șampon uscat Batiste (care e ge-ni-al!), apoi bineînețeles că seara mi-am spălat părul „normal”, folosind de data asta șamponul H&S cu mere verzi pe care-mi vine să-l mănânc la fiecare utilizare și după spălare a urmat masca, mai precis Placenta de la Kallos. După baie am folosit keratina lichidă Anian care pentru părul meu a făcut minuni pe termen lung, iar pentru că îmi simțeam vârfurile cam uscate (trebuie să mă tund) am aplicat puțin tratament bifazic hidro-reparator Anian.

Și asta a fost tot! Nu aș vrea să-mi imaginez ce s-ar aduna dacă aș nimeri o zi în care am chef de răsfăț complet, de la machiaje mai complexe, exfoliere și măști de față, până la manichiuri și pedichiuri.

Voi ce produse ați folosit ieri? Avem ceva produse în comun? V-a atras atenția ceva în mod special, despre care ați vrea să scriu mai multe?

16 comentarii

  1. Avem multe produse in comun: concelearul The One, rimelul transparent de la Elf, samponul uscat Batiste.
    Dar sa vedem ce am folosit eu ieri: uleiul demachiant L Occitane, crema hidratanta Nivea Q10, concelerul The One si pudra din aceeasi gama, rimel Sexy Pulp de la Yves Rocher, baton 3in1 de la Elf, pentru ochi, buze, pometi, gloss Essence, gloss gelly cu mandarine Yves Rocher, gel de dus cu cafea Yves Rocher, parfumul Siniorina Salvatore Ferragamo, deodorant Cien, deodorant cu bila Yves Rocher cu gref, si uleiul pentru par si corp Manoi de Tahiti Yves Rocher. Mama, ce de produse YR, se vede ca sunt clienta fidela! Imi plac mult.
    As vrea sa citesc un review la CC Cream pentru ca eu am una de la Nivea si nu-mi place deloc si la deodorantul B.U. Trendy, pentru ca imi plac produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelul transparent e de la Essence al meu. :D
      Ai folosit și tu destul de multe produse. Te înțeleg, și eu sunt client fidel Yves Rocher, acum așa s-a nimerită să fie doar vreo 3-4 produse de la ei - la postarea anterioară de acest tip țin minte că am avut multe produse YR.
      Mulțumesc pentru feedback, despre CC Cream sigur o să scriu! Despre deodorant promit să vă spun mai multe când îl prezent la „consumatele lunii”, că nu obișnuiesc să fac review întreg la produsele ce țin mai mult de igienă, oricum nu văd ce aș putea să scriu prea multe despre un deodorant. :D

      Ștergere
  2. cand am vazut prima data postarea m-am gandit wow, cam multe..dar daca fac si eu olista cam tot pe acolo ajung :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, așa e. Nu conștientizăm cât de multe produse folosim într-o zi decât dacă le punem toate la un loc. :)) Și așa cum am zis și-n postare, se poate și mult mai multe. :D

      Ștergere
  3. Avem cateva produse in comun. :)
    Primerul ELF pe care il iubesc ...
    Si eu folosesc mereu paletele Sleek iar samponul uscat Batiste nu-mi lipseste niciodata. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem produse în comun și că și ție-ți plac! :D
      Nici mie nu-mi vor mai lipsi șampoanele Batiste de acum în colo!
      Pupici

      Ștergere
  4. <3 Cred ca ador toate astea! :))) Pai ce ai folosit tu acolo sunt numai produse faine. Sunt, sunt destule. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Chiar sunt numai produse faine toate din postare, nu e nimic care să-mi displacă (doar paleta de la Avon nu mă încântă, dar măcar e ok pentru sprâncene), iar în rest sunt numai produse de printre favoritele mele.
      Pupici

      Ștergere
  5. Ce ciudat e sa vezi toate produsele la un loc :)). Asa cand le folosesti in decursul unei zile, parca nu iti dai seama. Vorba ta...sa mai prinzi si o zi de rasfat :)))
    Astazi am fost in Penny si am fost entuziasmata cand am vazut ca au adus noile produse de la Gerovital. Am vrut sa imi cumpar CC cream, dar nu era si nuanta mediu...doar inchis si deschis. Sper sa mai aduca ca sunt curioasa sa il incerc.
    Corectorul The One imi place si mie mult de tot, dar l-am terminat acum vreo luna. Dupa ce mai termin din ce am, cu siguranta o sa il recumpar pentru ca mi-a placut mult.
    Apa micelara Garnier o folosesc si cu spor :D Crema Anian am avut-o si mi-a placut mult. Am terminat-o greu de tot...e mult produs si pentru o aplicare puneam doar putin.
    Untul de maini de la Avon l-am avut anul trecut si l-am recumparat de 3 ori. Anul asta am cam uitat de el..si am avut si prea multe creme de maini si nu l-am mai cumparat. Iar mastile de la Kallos sunt slabiciunea mea...le folosesc de multi ani :).

    Cat despre fardurile de la Avon am aceeasi parere (am citit si review-ul la tine )...sunt foarte slab pigmentate si nu isi merita deloc banii. Un singue quad pe nuante de mov am avut si era dezastru. Si da..si eu consider ca sunt scumpe toate fardurile de la Avon :)

    Sampoanele H&D le foloseam si eu acum multi ani si absolut toate mi-au placut. Acesta cu mar imi imaginez cat de bine miroase. Dar din pacate sampoanele antimatreata contin multi sulfati si datorita lor vopseaua iasa mult mai repede din par. Si fiind roscata nu le pot folosi...oricum roscatul iasa repede, daca mai folosesc si un sampon care sa grabeasca procedeul m-am scos :)

    Pupici :* Eu astept si ziua ta de rasfat sa vad ce produse folosesti :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, eu am rămas șocată prina oară când am făcut o astfel de postare. Între timp m-am obișnuit cu ideea. :))
      Ești sigură că medium ți s-ar potrivi? Întreb pentru că și eu de obicei mergeam pe medium, dar nu mi se pare foarte alb nici ăsta deschis pe care-l am eu, plus că se adaptează destul de bine la nuanța piele.
      Și mie îmi place și sper să-l consum și eu cât de curând, că nu mai are mult timp valabilitate și e păcat să-l arunc cu produs în el.
      Mă bucur că avem atâtea produse în comun! :D Am sesizat și eu că e super spornică crema Anian, cred că o să mă țină o veșnicie.

      Așa e, nu-și merită deloc banii. Eu mai am încă unul primit, de care m-am atins doar de vreo două ori. Pe ăla mă gândesc să-l dau.

      Da, știu ce zici, și pentru mine era teroare când mă vopseam. Dar există și o parte bună în asta: așa am scăpat de vopseaua de păr, mi-au scos-o șampoanele anti mătreață. :))

      Sper ca data viitoare să prind o zi de răsfăț. Și sper să nu vă șochez prea tare. :))
      Pupici!

      Ștergere
  6. si eu am zis ca o sa fac lunar postarea asta, imi place :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur! Abia aștept s-o văd pe următoarea. :D

      Ștergere
  7. Uuu ce de produse! Par multe, dar cred ca daca as face o astfel de postare, as strange cateva si eu! Mai ales daca ar fi vorba de o zi de rasfat! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, par dar nu sunt chiar așa de multe... cel puțin nu pentru o beauty addict. :)) Cred că la toate e cam la fel.
      Păi te invit să preiei ideea, să vedem ce se adună și la tine. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Avem foarte multe produse in comun :) , apropo sa stii ca a aparut apa micelara de la garnier pure active si nu am putut rezista sa nu o achizitionez :) , urmeaza sa o testez sa vad daca e mai buna sau la fel ca cealalta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu asta! Da, știu, dar pe mine nu mă interesează fiindcă e plină de alcool. :D Din câte am citit/auzit până acum e cam același lucru ca eficiență.

      Ștergere