Review&Swach: Marionnaud 10 eyeshadows day

Paleta de farduri despre care vreau să vă vorbesc în articolul de față face parte dintr-o colecție Marionnaud lansată de Crăciun. N-am avut timp să verific recent în magazine, dar chiar sper că încă mai e disponibilă fiindcă e o paletă care merită luată în considerare, veți afla în continuarea acestui articol de ce zic asta! Aceasta este simpatica paletă de farduri Marionnaud 10 eyeshadows day:


Ambalajul paletei a fost cel care mi-a captat atenția imediat și chiar o nominalizasem aici la best packaging, iar mai multe dintre voi ați fost de acord că ambalajul paletei seamănă cu un plic de seară elegant. Pe lângă design-ul simplu, elegant și feminin, paleta e și foarte ușoară, poate fi plimbată chiar și în geantă fără probleme! Iar prețul ei este de asemenea ușurel, de doar vreo 35-40 lei.

În interiorul elegantei palete, descoperim o oglindă mare, foarte utilă pentru machiajele făcute în deplasare și 10 farduri - 5 satinate și 5 mate (unele din cele care le-am încadrat la mate par din paletă că au puțin sidef în conținut, dar pe pleoapă se văd complet mate, veți vedea și voi asta în swach).


Selecția nuanțelor din această paletă mi-a plăcut în mod deosebit, are câte puțin din toate și deși e teoretic o paletă de farduri de zi, eu consider că se pot crea cu ușurință și machiaje de seară cu ajutorul fardurilor din ea!

Fardurile satinate sunt foarte puternic pigmentate, destul de fine și doar puțin prăfoase - vă spun sincer că la capitolul pigmentație le bate și pe cele de la Sleek. Fardurile mate, în schimb, sunt destul de prăfoase și cam slăbuț pigmentate, dar sunt și ele ok, utilizabile fără probleme. De rezistență nu am ce să comentez, orice fard rezistă eroic cu o bază bună. 

Swach în lumina naturală:



Swach cu blitz:



Swach-urile au fost făcute pe mână, fără să aplic în prealabil un primer. Evident, fardurile mate se așează mai frumos pe pleoape dacă înainte am folosit un primer bun, iar nuanțele lor sunt mai intense. Fardul alb nu apare în swach deorece acesta are scop de iluminator pentru arcadă și pe mână oricum nu se vedea.

În concluzie, mie îmi place foarte mult această paletă, o folosesc destul de des și chiar mi-a stârnit interesul și pentru alte palete Marionnaud.

Cum vi se pare această paletă? Ați încercat fardurile de pleoape Marionnaud? Cum vi s-au părut?

16 comentarii

  1. De la Marionnaud nu am nicio paleta, dar cea prezentata de tine, chiar merita adaugata la wishlist. ♥
    Imi plac nuantele sidefate mult de tot.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place paleta! Și pentru mine au fost primele farduri de la ei, dar mai vreau și altele!
      Pupici

      Ștergere
  2. Nu am nici eu farduri de la ei..dar sidefatele arata genial...si la pretul asta..e de luat in calcul <3 kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am „tentat”, chiar e de luat în calcul! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Nu am nicio paletuta de la ei. :( Nu am incercat niciodata vreo paletuta de la ei. Dar vreau. :D :D :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nuante frumoase :). Nu am nici o paleta de la ei...dar ma faci sa imi doresc :))

    Te-am nominalizat la un tag : http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2015/03/30-beauty-questions-tag.html . Pupici :*
    ( dar intre timp am vazut ca ai facut tag-ul :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, văd că v-am tentat cu paleta asta. :))
      Da, de fapt de la mine a pornit acel tag. :)) Dar îți mulțumesc că te-ai gândit la mine!
      Pupici

      Ștergere
  5. Nuantele sunt foarte dragute. <3 Nuantele mate de albastru m-au dus cu gandul la paleta sleek ultra mattes darks 2. Cu un primer sunt destul de pigmentate dar prima oara cand am vrut sa fac swatch-uri pe mana erau foarte slab pigmentate. :| Oricum nu-mi pare rau ca am cumparat-o. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și că nu regreți că ai cumpărat-o! Nu știu de ce ai avut problema asta, la mine au fost foarte puternic pigmentate de la început.
      Pupici

      Ștergere
  6. Ohhh cate tentatii!!! Imi plac nuantele din aceasta paletica...mai ales ca in ultima vreme as renunta putin la nude-uri in favoarea culorilor...o fi din cauza primaverii? :)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, așa e... tentații la tot pasul. :)) Probabil că din cauza vremii, și eu am folosit în ultimul timp mult mai des fardurile colorate. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Nu am incercat paletutele astea,sunt tare dragute si accesibile intr-adevar.Am incercat doar ojele lor.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar sunt foarte accesibile! Trebuie să le încerc și eu ojele... neapărat! :D
      Pupici

      Ștergere