Week in photos #29

A mai trecut o săptămână, iar de data asta chiar mă bucur, fiindcă n-a fost cea mai excelentă săptămână pentru mine. M-am simțit cam rău în majoritatea zilelor, iar pe deasupra mă sâcâie două măsele de minte care dau să iasă de ceva vreme, iar săptămâna asta m-au durut mai rău ca niciodată (le am și pe celelalte două, ce noroc pe mine, dar alea parcă nu m-au durut chiar așa de rău). Well, ideea e că nu prea am avut chef de făcut poze, așa că o să fie o postare destul de scurtă.


Am plasat o nouă comandă la Avon, în care am inclus două produse pentru picioare (spray-ul e chiar eficient, iar scrub-ul miroase delicios) și două rujuri (cel pe care vi-l arătam aici că l-am consumat și încă unul dintr-o colecție nouă), iar bonus am primit și un gloss cu ambalaj super simpatic, pe care probabil o să-l dau mai departe cadou, fiindcă eu folosesc mult prea rar gloss-urile.


Dintr-un impuls de moment am achiziționat revista Viva cu loțiunea de corp YR cadou. Bineînțeles că cel care m-a atras a fost cadoul, asta de parcă n-aș avea deja casa plină de creme și loțiuni.


În sfârșit am reușit să mai fac o manichiură în afara colaborării Nail Team Challenge. E o manichiură făcută pe fugă, aștept să-mi spuneți dacă vreți să vedeți niște poze mai clare cu ea.


Iepurași drăgălași din ciocolată! :D Cum să-i mănânci când îi vezi așa de simpatici?


De obicei eu sunt cea care o tentez pe mama cu tot felul de produse, dar se mai întâmplă și invers! Spray-ul ăsta bifazic pentru păr de la Avon miroase foaaarte bine. Un amestec de vanilie cu cocos mi se pare mie și partea cea mai bună e că se menține ceva timp pe păr. Yummy! Iar din câte mi-a spus mama ca o primă impresie... chiar e și destul de eficient. 

Cam atât, sper ca săptămâna viitoare să fiu în apele mele și să am mai multe lucruri interesante să vă arăt. La fel cum îmi doresc mie vă doresc și vouă: o nouă săptămână excelentă!

Săptămâna voastră cum a fost?

24 de comentarii

  1. In primul rand multa sanatate,sa iti treaca durerea pt a te putea concentra mai bine la ce ai de facut!
    Sa folosesti cu drag si spor toate produsele , mai putin iepurasii dragalasii...gratiaza-i macar pana de Paste :)
    Cand vei putea si avea chef poate ne arati mai amanuntit manichiura ta superba.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Nu știu dacă o să rezist tentației până la Paște, dar o să-i mai țin o vreme. :D
      Sigur, mă bucur că a atras atenția și va urma o postare dedicată doar ei!
      Pupici

      Ștergere
  2. Vreau poze cu manichiura, da!! Arata foarte bine! :)
    Ai grija cu maselele...sunt cele mai dureroase...mergi la dentist daca e nevoie! Curaj!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur și mulțumesc frumos pentru feedback. :D
      Da, știu... și cele mai proaste, se strică imediat. Momentan mai stau, poate reușesc totuși să iasă singure. Curaj am, nu sunt fricoasă, dar mi-e silă răăău de mersul la dentist. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Clar, neaparat sa ne prezinti mai in detaliu manichiura ta frumoasa! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a făcut, va urma o postare cu ea! Mă bucur că a atras atenția!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Superba manichiura !
    Este oja roz Milani ?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, imi pare rau... Cred ca se intampla ceva in atmosfera. Si mama mea a avut o stare generala foarte neplacuta si i-a dat multe dureri de cap, lipsa poftei de mancare. Ne-a speriat putin si pe mine si pe sora mea. Sper sa te faci bine cat mai repede. Cat despre maselele de minte si eu am avut mici probleme cu ele si am ajuns chiar la stomatolog in perioada respectiva. Mi-a crestat putin gingia pentru ca nu aveau putere sa iasa si imi provocau niste dureri ingrozitoare. Deci, te inteleg perfect.
    Si pe mine m-a tentat revista, dar eu am citit pe net ca ar fi disponibila (la alegere) cu lotiune de corp, crema de maini sau gel de dus. Am cautat-o la multe standuri si la toate era disponibila doar cu crema de maini.
    Trebuie sa faci o postare separata cu manichiura, pentru ca este superba! ♥
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu cred la fel, o fi de la vremea asta sucită! Multă lume s-a plâns săptămâna asta de aceeași stare proastă, cu dureri de cap, insomnii, dureri de oase, etc. Sper că acum este mai bine mama ta!
      Mă gândeam și eu la ideea asta, să merg la dentist ca să cresteze puțin gingia, dar mai aștept o perioadă, poate se descurcă totuși singure. :))
      Eu am găsit-o cu loțiunea asta de corp la standul din pasaj de la Universitate, acolo mereu găsesc exact cu cadoul pe care-l vreau, nu știu cum se face. :))
      Mulțumesc frumos, draga mea! Așa cum am spus și mai sus... sigur va urma și o postare pentru ea. :D
      Pupici!

      Ștergere
  6. In imagini saptamana pare ca a afost mai frumoasa decat spui. :D :* Lasa ca va fi aceasta in curs mult mai buna! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În imagini încerc mereu să surprind doar părțile frumoase ale fiecărei săptămâni, hehe. :D
      Așa sper și eu și la fel îți doresc și ție!
      Pupici

      Ștergere
  7. Mă tentează și pe mine uleiul acela de la Avon încă de când l-am văzut în catalog. :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine m-a atras de când l-am văzut prima oară, dar știind că am deja cam multe tratamente pentru păr (și în cantități foaaarte mari), am zis să mai aștept. Dar acum mă cam tentează să-l iau. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper ca acesta saptamana sa fie mult mai frumoasa pentru tine. :) Vad ca si tu ai primit cadou acel luciu de buze de la Avon. :)) Mamei chiar ii placea acea esarfa dar cand a vazut luciul de buze in locul ei a fost putin dezamagita. Macar au trimis o scrisoare in care isi cereau scuze. :D Am vazut si eu acea revista dar nu am luat-o si acum imi pare rau. :)) Manichira este superba <3 Eu am avut o saptamana cam nasoala, multe teste, pregatire la mate, o prietena a fost suparata pe mine ca am luat 10 la chimie etc. :)) Partea buna e ca 4 profesoare au plecat in Islanda(printre care si diriga, yeeeey) :)) Mai-nainte a inceput sa ma doara groaznic stomacul, nici nu ma puteam misca de durere...macar acum ma simt mai bine. :) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deși nu a început prea bine nici asta, pare să meargă într-o direcție mai bună, ca să zic așa. :)) Îți mulțumesc pentru gândurile bune!
      Da, da... cred că l-au trimis la toți reprezentanții. Mie mi-a luat ceva timp să-mi dau seama ce-i cu el, scrisoarea am găsit-o rătăcită prin cutie mai târziu și așa m-am lămurit. :))
      Eh, lasă că peste câțiva ani astea o să ți se pară chestii distactive, nu nasoale. :p Am trecut și eu pe acolo și uneori mi se face dor.
      Ai grijă de tine, nu e bine! :(
      Te pup!

      Ștergere
  9. Imi plac la nebunie postarile de tip week in photos <3
    Sunt curioasa cum e spay'ul de la Avon. Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să aflu asta! <3
      Eu doar o primă probă i-am făcut și am scris deja cum mi se pare. Dacă o să mi-l iau și eu, sigur o să revin cu o părere mai detaliată.
      Pupici

      Ștergere
  10. Mi-am cumparat si eu spray-ul bifazic de par de la Avon si imi place la nebunie cum miroase. Simt un iz de vanilie dar mi se pare ca miroase a crema de whisky :)). Oricum miroase demential. L-am folosit o singura data pana acum si imi place efectu. Mirosul se mentine mult timp in par si podoaba capilara e moale si catifelata.

    Dar nu stiu cum am intors produsul si mi-au sarit in ochi ingredientele. Si am fost dezamagita cand am descoperit ca printre primele ingrediente se afla si alcohol-ul denat. Acum zau nu stiu ce sa fac... Ca o prima impresie mi-a placut produsul...dar avand alcool in compozitie poate face ravagii la o utilizare mai indelungata, uscand parul ingrozitor...

    E aiurea rau de tot ca cei de la Avon nu au o lista de ingrediente in catalog...sau macar pe site..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place cum miroase, pe mine m-a cucerit total aroma sa! Eu recunosc că deși la produsele pentru ten analizez bine lista de ingrediente, la produsele pentru păr și cele pentru corp nu prea mă uit, nu cred că poate face chiar atâta rău. Eu, cel puținm, n-am avut experiențe neplăcute în sensul ăsta, până acum. Dar știu că n-ar strica să mă mai uit și la detaliul ăsta.

      Da, cu asta sunt perfect de acord, ar trebui să fie undeva afișate și ingredientele. În catalog ar fi mai greu, dar măcar pe site ar putea să le pună.

      Ștergere
    2. Eu sunt sensibila la toate produsele cu alcohol...fie ele pentru par, ten sau corp. Cand am folosit keratina lichida Anian, parul mi s-a transformat in matura si a fost nevoie sa ma tund. Are mult alcohol in compozitie...
      De curand mi-am luat si o crema de la Balea pentru decolteu si dupa cateva utilizari a trebuit sa o arunc ca simteam cum mi se usuca pielea pe zi ce trece. La fel am patit si cu spray-urile de corp de la Avon din gama Skin So Soft...

      Ștergere
    3. Eu chiar nu am probleme la produsele pentru păr, keratina lichidă Anian mie mi-a întărit foarte mult firul de păr, îmi cade muuuult mai puțin păr de când o folosesc (aproape un an). De deteriorat n-am avut probleme, dar eu am folosit mereu uscătorul de păr după, iar căldura mai evaporă din alcool. Chiar mă gândeam să verific și la altele keratine să văd dacă tot așa au alcool. Dar dacă tot au, asta e, continui cu asta. :D
      Spray-urile alea de corp nici eu nu le-am suportat. Nici loțiunile Skin so soft, de fapt, mi-au provocat niște iritații groaznice pe picioare, când le-am folosit la vreo 3 zile de la epilare. Nici nu vreau să-mi amintesc cât m-am chinuit în vara aia, au durat vreo 2 săptămâni până am putut să mai port pantaloni scurți sau fuste. Am aruncat-o direct și acum singurul produs care-l mai folosesc din gama respectivă e crema depilatoare pentru păr facial care e mi-nu-na-tă!!

      Ștergere