Cosmobeauty 2015 - Poze, impresii, cumpărături

După cum probabil deja știți, azi au fost deschise porțile târgului Cosmobeauty de anul acesta, care se desfășoară pe parcursul întregului weekend la Sala Polivalentă din București. Am vrut să merg de azi sperând că n-o să fie foarte multă aglomerație (dar era oricum destulă lumea pentru o zi de vineri) și pentru a reveni pe blog cât mai repede cu impresii. M-am bucurat că m-am revăzut acolo cu Teo și am cunoscut-o personal și pe draga de Oana, cu care am dat năvală la rafturile cu oje. :)) Am făcut foarte multe poze, așa că o să le las mai mult pe ele să vorbească, iar la final o să vă arăt și ce mi-am achiziționat eu de la târg.





La Melkior am rămas puțin dezamăgită de faptul că gama de rujuri care mă interesa pe mine nu era redusă, cel puțin nu față de prețurile de pe site. Totuși, aveau și ceva reduceri și nici n-am plecat cu mâna goală de la ei:



Din păcate nu mai țin minte de la ce firmă erau produsele din poza de mai jos, dar dacă mergeți la târg e imposibil să nu le remarcați, la cât de vesel colorat e standul! Îmi pare puțin rău că n-am luat și eu ceva, erau multe produse care miroseau delicios!



Nu știu dacă vouă vă sună cunoscut numele Ingrid Cosmetics, dar pentru mine e pentru prima oară când am ocazia să le studiez produsele. Au prețuri foarte mici, după cum veți vedea din următoarele (patru) poze. Abia aștept să-ncerc ce mi-am luat de la ei!







La standul Orly erau expuse inclusiv ojele din cea mai recentă colecția de a lor, cea de vară. Nuanțe care mai de care mai superbe, dar aș fi apreciat dacă aduceau acolo și ojele mini, acelea m-ar fi interesat (și sunt sigură că nu doar pe mine).



Am aruncat câte un ochi și la training-ul Tiger Nails, fetele erau foarte concentrate și mi-au sărit în ochi niște unghiuțe foarte frumoase.


La Cupio era aglomerație foarte mare, doar atât am apucat să prind în poză:


Dacă sunteți iubitoare a produselor Chi sau dacă sunteți curioase să le încercați, sunt sigură că o să vă încânte ofertele prezente la târg! Mie mi s-au părut foarte convenabile, mai că-mi pare rău că n-am luat și eu un set din ăla micuț.


La standul Inglot am zăbovit destul de mult și am studiat (din nou) o mulțime dintre produsele lor. Aveau reduceri frumușele, câteva din ele le puteți vedea în pozele de mai jos.








Un alt spectacol începea la scenă chiar când urma să plecăm noi..


Foarte interesante mi s-au părut și produsele de la beautymarket.ro! Untul de corp mirosea demenețial de bine!


Chiar la intrare, undeva pe partea stângă, era un stand cu bijuterioare handmade foarte frumoase! Regret acum că nu mi-am luat și eu măcar o pereche de cerceluși, ochisem mai mulți care mi-au plăcut mult și nici nu erau scumpe.


La târg mai sunt multe alte standuri pe care nu le-am fotografiat, iar eu zic că merită să faceți o vizită dacă sunteți din/prin București. Intrarea e 5 lei, iar reduceri chiar sunt foarte multe și destul de mari, în majoritatea cazurilor. Singurul lucru care mi-ar fi plăcut în plus ar fi fost ca firmele cu produse de îngrijire să fie mai săritori în a oferi mostre. Mie multe firme nu-mi sunau deloc cunoscut și chiar aș fi fost interesată să îmi fac o idee despre produsele lor. Eu am primit doar de la un stand o mostră și știu că fetele au mai primit câteva de la un alt stand, până să ajung eu. În rest, mi-am umplut geanta de pliante. :))

Achiziții n-am făcut chiar atât de multe pe cât m-aș fi așteptat, m-am limitat în mare parte la oje:


De la Inglot am achiziționat un blush cu doar 30 lei, mi s-au părut foarte ieftine. Pe spatele lui scrie 32, presupun că ăsta e numărul care corespunde nuanței, dar în poza mea nu se vede tocmai cea reală, din cauza bitz-ului. Are în compoziție particule fine de sclipici și pare a fi suficient de puternic pigmentat.

De la Melkior am plecat cu două oje din cele la prețul de 15 lei bucata. Mai erau și unele la 30. Cea care pare a fi albastră e de fapt mov, iar roșul e unul superb! Cu siguranță le veți vedea în postări viitoare pe unghiuțele mele!

De la Ingrid Cosmetics am cumpărat o soluție pentru uscarea rapidă a ojei (10 lei am dat și chiar sunt curioasă dacă face ceva), două oje mini tare drăgălașe și în niște nuanțe perfecte pentru sezonul în care ne aflăm (au costat doar 3 lei bucata) și un fard mono sidefat într-o nuanță foarte plăcută de roz (care cred că a fost 6 lei, nu mai știu sigur - mi s-a părut foarte ieftin și eram super curioasă cum e).

La standul celor de la cosmeticaverde.ro m-au interesat doar coșulețele cu oje, deși păreau interesante și alte produse de acolo. Am luat patru oje holografice Milani, toate cu doar 30 lei! Era ofertă - una 10 lei, două 15 lei. Din sticluțe arată superb, abia aștept să le încerc! În caz că vreți să vă uitați după ele, eu am nuanțele: 510 (auriu), 511 (verde), 512 (albastru), 513 (roz).

Și cam atât mi-am achiziționat. Hai că am fost destul de cuminte, nu-i așa?

Ați fost la târg? V-am convins să-i vizitați? Ce v-ar tenta cel mai mult? Ce vă face cu ochiul din ce mi-am achiziționat eu?

30 de comentarii

  1. Pupicei Miha,imi pare bine ca ne-am cunoscut,poate totusi facem o iesire si cu fetele <3.Astept sa vad ojele pe unghiutele tale.Maine sau duminica va arat si prada mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi-a părut tare bine că ne-am văzut și neapărat trebuie să facem și ieșire cu fetele, cât mai curând sper! :D Și eu abia aștept să le văd la tine, eu cred că o să pun la treabă chiar în seara asta una din ele. Abia aștept să văd dacă ți-ai mai luat ceva interesant și ieri!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce rapida ai fost in a posta! Bravo! :)
    Am fost anul trecut la un targ tot acolo - Cosmetics Beauty Hair - insa nu mi se pare ceva ataaaat de wow...trebuie sa ai ceva banuti pusi deoparte si sa vanezi ofertele :)
    Sa folosesti cu drag tot ce ai achizitionat!
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Eram frântă de obosită în seara respectivă, dar trebuia să mă țin de promisiunea de a posta! :D
      N-am fost la târgul respectiv, poate data viitoare.
      Mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  3. Te pup..vreau si eu oja holo!!!!! ma duc maine sa vad daca mai gasesc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Sper să le fi găsit! Și pe mine mă tenta fondul de ten pe care ți l-ai luat tu (mi l-a arătat Oana și mi s-a părut super bun prețul), dar am prea multe desfăcute. :( Data viitoare!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Foarte frumoase ojele pe care le-ai cumparat. Eram foarte curioasa de acest eveniment, este extrem de diferit fata de ce sa intamplat in Cluj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! Conceptul mi se pare asemănător, dar probabil că acest târg e ceva mai mare, cu mai mulți expozanți. :D
      Te pup!

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag !
    Oje holografice Milani sunt superbe ! Vreau si eu o nuanta de mov :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Daaa, arată superb în sticlă, abia aștept să le văd și pe unghii! Cred că era și o nuanță de mov.
      Pupici

      Ștergere
  6. Superbe noile achizitii. Multumim pentru postarea plina de poze si informatii. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți plac! Cu mare drag, sper că v-a fost de folos!
      Pupici

      Ștergere
  7. Ce de bunatati! Abia astept sa le vad folosite :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și eu! :D Păcat că n-ai venit și tu. :( Chiar am întrebat-o pe Oana de tine.
      Te pup!

      Ștergere
  8. Pare ca a fost un eveniment frumos/ :) Ojele holografice mi se par superbe! <3 Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost reușit! Mă bucur că îți plac și îți mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  9. Maine merg si eu, abia astept. Din cate am vazut la tine, sunt multe standuri tentante iar preturile sunt chiar bune. Mi-e tare frica sa nu plec incarcata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne arăți ce ți-ai luat, sunt foarte curioasă! :D Eu deja eram suficient de încărcată, mi-a rupt umărul camera foto, așa că am evitat să zăbovesc prea mult la standurile cu recipiente mari și grele, oricât de tentate ar fi fost. :))

      Ștergere
  10. N-am fost la targ... Intuiesti ca mi-ar fi placut sa fi ajuns acolo!
    Mi se intampla si mie uneori ca regretul de a nu fi trait clipa, de a nu ma fi lasat purtata de val sa invinga mandria de a fi fost chibzuita! :))) Macar cercelusi trebuia sa iei! :D Next time...
    Imi place ceea ce ti-ai luat! Sa le folosesti cu mare bucurie!
    Dat fiind ca targul insusi este o ispita, chiar ai fost cuminte si cumpatata! :)

    Puuup, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ce frumos ar fi fost dacă ai fi venit și tu, Ilduca! Tare mult mi-ar plăcea să ne vedem și m-am bucurat foarte mult când am citit pe grup că vei încerca să ajungi la Beauty swap și chiar sper să poți veni!
      Se mai întâmplă, dar la mine a fost un impediment și faptul că eram deja foarte încărcată, așa cum ziceam și mai sus... camera foto mi-a rupt umărul. :)) Dar cercelușii n-ar fi fost deloc o problemă, pentru ei chiar mă oftic puțin. Eh, data viitoare, vorba ta!
      Mă bucur și îți mulțumesc tare mult!
      Așa cred și eu! :))) Dar deja am cam întrecut măsura în ultimul timp, trebuie să revin cu picioarele pe pământ. :))
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  11. ce bunatati!

    sa te bucuri de ce ti-ai luat. eu mai mult ca sigur ma pierdeam la standul ala colorat cu bombite :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Alina! Haha, sunt convinsă că tu nu plecai cu mâna goală de acolo, ba din contră. :))

      Ștergere
  12. oo, sunt cateva! din pacate (sau nu) eu n-am ajuns in acest an.
    sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, sunt cam multe oje. :)) Eu zic că e din păcate pentru tine, din fericire pentru portofelul tău. :))
      Mulțumesc frumos, Adina!

      Ștergere
  13. Vai, ce zapacita sunt...pai am citit-o deja. Cred ca neaparat trebuie sa imi cumpar lecitina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ai fost foarte simpatică. :)) Te înțeleg perfect, că și eu stau cam prost cu memoria. :D

      Ștergere
  14. sa le folosesti pe toate cu drag! o mare de bunatati!

    RăspundețiȘtergere