Rezultate Finish 7 by spring

A venit timpul să vă raportez rezultatele din cadrul proiectului finish 7 by spring. Pe la începutul anului vă vorbeam aici despre acest proiect de consumat produse pe care l-am început (acolo puteți vedea și în ce stadiu erau produsele, dar pe scurt pot spune că erau aproape întregi toate), iar data limită era 20 martie. Eu am decis să vă scriu de azi despre produse, fiindcă oricum până mâine nu s-ar fi schimbat nimic. Nu mă mai întind la povești, haideți să vă arăt cum m-am descurcat...


Deși nu ar părea, cele două produse din imaginea de mai sus au fost consumate, ba chiar au fost primele produse dintre cele 7 care au ajuns la gunoi. Ca să înțelegeți mai bine de ce am considerat tușul de ochi consumat, am făcut o poză mai clară:


Tușul de ochi stardust de la Elf l-am folosit până când mi-a fost imposibil să-l mai folosesc. A mai rămas puțin produs pe marginea recipientului, dar era îngroșat, deja începuse să fie greu de utilizat (exact ca o ojă îngroșată) și pe deasupra pensula aproape că s-a rupt. A fost un produs simpatic dar nu l-aș recumpăra, pot să trăiesc liniștită fără el.

Primerul Elf nuanța pearls a fost cam uscat, nu am putut să-l folosesc nici pe el pentru mult timp. Norocul meu, am putut să-l arunc fără reumușcări, fiindcă nu prea-mi plăcea din cauza nuanței albe și a sclipiciului din conținut. Parcă nu se compară cu cel clasic nici la capitolul rezistență, după vreo 5-6 ore am constat că se strângea puțin fardul în pliu.


Crema de mâini Elmiplant cu miere a fost un produs bun și foarte spornic, nu s-a lăsat dusă prea repede, dar mirosul începusem să nu-l mai agreez. Nu știu de ce, pur și simplu nu prea mă mai încântă aroma de miere în cosmetice. Din acest motiv n-aș recumpăra-o, dar dacă vouă vă place mirosul de miere, e de luat în calcul!

Peeling-ul gel Balea nu l-am suportat pe ten (aici am scris despre el, dacă sunteți curioase să aflați mai multe), așa că l-am consumat folosindu-l pe picioare. Evident, nu l-aș recumpăra.


Rujul Color Trend Avon în nuanța pink renewal mi-a plăcut până la ultima aplicare, ador nuanța și faptul că e foarte cremos. Ar mai fi fost puțin produs în el, dar eu l-am considerat consumat în momentul în care am ajuns la plastic, nu-mi place să scobesc în rujuri. Foarte curând o să-l recumpăr, iar asta cred că spune totul!

Balsamul de buze a fost mai ușor de consumat decât aș fi crezut. A fost ok, dar există opțiuni mai bune la aceeași bani... sau chiar mai puțini (oricum acesta nu cred că mai există, este unul de la Avon foarte vechi).


Gloss-ul The One în nuanța rose glacier e singurul produs din acest proiect pe care n-am reușit să-l consum. De fapt, nici nu prea l-am folosit, așa că ar fi fost imposibil de consumat. Nu e vorba de el, chiar e un gloss simpatic, dar pe mine nu mă mai atrag aceste produse, prefer rujurile.

Eu zic că m-am descurcat destul de bine, 6 produse din 7 consumate nu e chiar rău. În plus, presimt că postarea cu produse consumate din luna martie va fi una foaaarte lungă, vă „avertizez” de pe acum.

Ați încercat vreunul dintre produse? Cum vi s-a părut?

26 de comentarii

  1. Nu am incercat nimic din lista ta. Si la mine se apropie termenul de 1 aprilie si abia astept sa ma laud pe blog cu ce am consumat. Evident am si fails :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să văd cum te-ai descurcat și tu! :D Eh, dar mai ai timp, poate reușești să dai gata și produsele la care nu te aștepți. :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Felicitari!
    Gloss-urile nu se lasa atat de usor pe cat ne-am fi imaginat... Si eu "lucrez" la Apocalips-ul meu...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Hehe, dacă sunt folosite intens cred că se duc destul de repede, dar eu n-am avut chef de el și deci n-aveam cum să-l consum dacă nu-l foloseam. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Nu e rau deloc, te-ai incadrat bine si ai terminat un numar bun de cosmetice/ De luat in calcul. :D Eu nu as fi reusit, la cat le alternez....trebuie sa mai arunc din ele, ca unele au si expirat. :))) Cred.. :D :* Sa ai o zi de vineri frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc. Și eu zic că m-am descurcat destul de bine, mai ales că nici eu nu le-am folosit doar pe ele, n-aș putea să folosesc prea multe zile la rând același ruj, spre exemplu, fiindcă mă plictisesc repede. :D
      La fel și ție, draga mea! Pupici

      Ștergere
  4. stai linistita, tot 6 din 7 am si eu :D mai pe seara fac si eu inventarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să văd și postarea ta și chiar sunt curioasă dacă a consumat vreo fată toate cele 7 produse alese. :D

      Ștergere
  5. Preferatul meu e glossul de buze de la Oriflame, tocmai cel pe care nu l-ai consumat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simpatic pentru cine preferă gloss-urile. :D În perioada adolescenței sigur mi-ar fi plăcut și mie mult.

      Ștergere
  6. Eu am de gând să cumpăr acel ruj de la Avon. Are o super culoare, sper să îl găsesc în broșură!
    Te-ai descurcat bine, 6 din 7 e un rezultat mai mult decât bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mă bucur că îți place, chiar am convins o mulțime de fete să-l cumpere după ce l-au văzut la mine. :D În campania actuală sigur îl găsești și chiar e și la reducere. Oricum, e de obicei cam în toate broșurile.
      La fel consider și eu, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  7. Ai fost tare harnicuta!Felicitari!Eu n-am reusit sa termin decat 4 din 7 produse,dar...le vine randul la toate,sunt optimista :D .
    Eu am folosit si am si terminat gloss-ul de Oriflame,in aceeasi nuanta pe acre o ai si tu si acum isi asteapta altul randul :D .
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D Am văzut și rezultatele tale și nu e chiar rău, important e că ai făcut progrese cu toate. :D
      Hehe, dacă n-aș fi apucat să folosesc destul din ele l-aș fi dat mai departe, să se bucure altcineva de el. Dar într-un final o să-l consum și eu, sunt sigură.
      Te pup!

      Ștergere
  8. Bravo! Eu am dat gata doar 4 din 7. :D
    Am avut si eu glossul, dar desi nici eu nu prea mai sunt cu glossurile, pe el l-am dat gata usor. Asta se intampla anul trecut prin mai cred.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D E bine, mai ales că unul dintre produse ți-a fost confiscat, deci nu e vina ta. :))
      Sunt convinsă că nu e deloc greu de consumat, dar ori uitam complet de el, ori pur și simplu n-aveam chef. Acum că vin căldurile cred că o să-l folosesc și eu mai des.
      Pupici

      Ștergere
  9. nici eu nu prea scobesc in rujuri, doar daca am de-a face cu unul scump :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fiu sinceră, cred că nici în unul foarte scump nu mi-ar arde să scobesc în el. :))

      Ștergere
  10. Harnicute si constiincioase mai sunteti! Sa tot faceti proiecte din acestea si tu si Vanina. :D
    Ea a fost super haioasa cu ambalajul taiat si cu balsamul folosit pana la ultima picatura.
    Imi place mult nuanta gloss-ului The One. ♥
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, mulțumim! Mă gândeam să iau chiar eu inițiativă cu unul nou, dar nu știu dacă mai am nevoie. În ultima vreme am tot consumat produse fără să-mi propun în mod special asta. :D
      Daaa, chiar a fost haioasă. :)) Eu nu m-am apucat niciodată să tai recipientele sau să scobesc în balsamuri/rujuri și nici nu cred că o s-o fac vreodată,
      E super simpatic pentru cine preferă gloss-urile!
      Pupici

      Ștergere
  11. Felicitari pentru reusita! am si eu primerul de la elf, in aceeasi nuanta, dar nu ma prea atrage.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Nu e tocmai cel mai reușit primer. :(

      Ștergere
  12. Bravo! Ai fost foarte harnicuta! :)) :* :*

    RăspundețiȘtergere