Produse folosite în 24 ore #6

Mult timp a trecut de când am făcut ultima oară un articol de tipul ăsta, mi-am adus aminte de el din întâmplare puțin mai devreme și știind că vă place, am decis să vă prezint de data asta „la cald” produsele folosite azi, unele chiar puțin mai devreme. Nu am folosit foarte multe produse de data asta, dar e un exercițiu bun și pentru mine să văd ce folosesc într-o zi relativ obișnuită de luni. Haideți să vedem...

Makeup


Am purtat un machiaj destul de simplu, am pus cel mai mult accent pe rezistență pentru că a fost destul de cald afară și știam că nici n-o să am timp de retușuri. Am uitat să pozez primerul de pleoape, dar nu era nimic prea interesant, îl știți oricum toate. Să vă zic câteva cuvinte și despre produse și încep cu cele pentru ten:
  • Fond de ten Revlon Colorstay - îl folosesc în majoritatea zilelor fiindcă e cel mai recent achiziționat și e normal să vreau să-l testez intens, dar și pentru că de la prima utilizare m-a convins că mă pot baza pe el când temperaturile sunt ridicate. V-am scris mai multe despre el și ieri, în postarea de aici
  • Concealer Nyx HD - de obicei vara prefer ceva mai lejer pentru zona de sub ochi, dar când mi se pare că arăt prea obosită spre el întind mâna. Review și swach aici
  • Pudră Catrice prime & fine - am ales-o pentru că e lejeră și în același timp foarte bună, are și ea un review complet aici.
  • Blush Inglot #35 - îi mai dau din când în când câte o șansă, în speranța că o să mă convingă, dar încep să cred că n-o să-mi schimb părerea vreodată. Nu e deloc rău, e puternic pigmentat, are o nuanță potrivită mie și rezistă excelent, dar pe mine mă deranjează sclipiciul din conținut, mi se pare cam evident. 

Pentru ochi am folosit următoarele produse:
  • Primerul Elf - el a lipsit de la poză dar sigur îl știți toate. Din păcate nu mai e ce a fost, mai am puțin din ăsta și apoi n-am de gând să-l mai cumpăr!
  • Paletă de farduri Sleek Oh So special - oricâte farduri mi-aș cumpăra, oricât de minunate mi s-ar părea, tot la ea revin cel mai des! E săraca super chinuită, are ambalajul rupt, am ajuns deja la tăbliță la trei farduri, cel iluminator fiind aproape complet consumat, iar restul sunt de asemenea intens folosite, cu excepția celui negru. Nici nu-mi vine să cred că o am de mai puțin de un an. Review și swach aici!
  • Rimel Yves Rocher Volum Vertiginos - îmi mențin toate părerile bune de aici, îmi place aproape la fel de mult și acum când e pe terminate. În plus, mi se pare că a ținut foarte mult și încă o mai duce o vreme. Merită încercat, definește foarte frumos genele, nu încarcă deloc, rezistă bine și se demachiază ușor!
  • Rimel Maybelline Lash Sensational - pe el l-am folosit doar pentru genele inferioare, v-am mai spus că-mi place în scopul ăsta datorită periuței, dar și a faptului că nu se scurge/transferă (am problema asta pe genele de jos, din cauză că sunt lungi). Îmi place mult și el, are un review aici.

Pentru sprâncene am folosit mai întâi fardul maro din Oh so special și am fixat apoi cu Catrice Eyebrow filler. Pe buze am folosit tot un produs Catrice, mai exact rujul Ultimate colour, nuanța On the pink side of life, un ruj mat într-o nuanță de roz foarte plăcută și care rezistă excepțional, cu mențiunea că usucă buzele puțin, foarte puțin - dacă aplic apoi balsam de buze seara nu am probleme (am uitat să pozez și balsamul, am folosit unul de la Nivea).


Skincare


Dimineața rutina a fost foarte simplă, mai întâi mi-am curățat tenul cu gelul de curățare Bioderma Sebium (îmi place mult, e eficient și în același timp blând cu tenul), iar apoi am aplicat Bioderma Aquafluid SPF 50+ atât pentru protecția solară, cât și pentru hidratare. Am folosit-o inclusiv în jurul ochilor, în ultima vreme n-am mai avut pielea așa de uscată în zona asta. 

Seara am început cu demachierea ochilor, pentru care de data asta am apelat la demachiantul bifazic Nivea cu care mă înțeleg foarte bine, nu mi-a provocat usturimi cum am pățit cu formula veche, iar pentru restul tenului am folosit apa micelară Garnier la care revin în mod constant ca să nu creadă că o trădez. Am mai folosit și același gel de curățare ca dimineața, apoi am aplicat exfoliantul chimic cu 2% BHA de la Paula's Choice (de la care am luat o pauză o vreme și curând m-am întors cu coada între picioare la el - poate vă povestesc cândva mai multe) și la final crema Bioderma Sebium Hydra care-mi place foarte mult pe post de cremă de seară.


Bath & Body


Am realizat abia după ce am făcut poza că predomină produsele Yves Rocher la categoria asta, parțial fiind o coincidență („parțial” pentru că mai am produse de la multe alte branduri, dar de la YR cred că am cele mai multe, fiind printre favoritele mele). Mai exact, am folosit următoarele:
  • Gel de duș YR Jardins du Monde cu cafea - în care mai am foarte puțin și din păcate e ultima rezervă, trebuie să-mi refac stocul! Oricâte alte geluri de duș mi-ar plăcea, acesta e singurul care m-a făcut să devin dependentă de el. 
  • Deodorant B.U. in action - e bun, își face bine treaba și miroase foarte bine.
  • Apă de toaletă YR Naturelle Osmathus - încă e preferata mea când e cald afară, cel puțin o lună încă mai abuzez de ea și de alte câteva parfumuri fresh. 
  • Ulei de cuticule Farmec - încerc să folosesc măcar la două zile, că în ultimul timp mi se usucă foarte repede mâinile și cuticulele. 
  • Cremă de mâini YR cu arnică - v-am lăudat-o aici, în continuare e cel mai des utilizată cremă de mâini, chiar dacă mai am și altele care-mi plac.
  • Cremă de picioare Avon cu silicon - e crema mea favorită datorită texturii siliconate și a faptului că nu lasă peliculă, dar și pentru că își face treaba bine. 
  • Lapte de corp YR cu piersici - e un deliciu, aveam chef de o aromă fructată când am ieșit din baie și el e favoritul din ce mai am acum cu arome de fructe. 

Asta a fost tot ce am folosit azi, eu zic că nu sunt foarte multe produse, o bună parte din ele (mă refer la cele de îngrijire) fiind strict necesare. Și da, mi-a fost lene să aplic protecție solară și pe corp, dați cu roșii dacă vreți, o merit. :))

Voi ce produse ați folosit azi? Folosiți mai multe sau mai puțin acum, pe timp de vară? Avem vreun produs în comun?

31 de comentarii

  1. Faina postare! Imi plac alegerile tale si unele din produse sunt si cele pe care le folosesc si eu destul de des. Pacat de blush-ul acela ca are prea mult sclipici, nuante pare foarte faina.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut postarea și că avem câteva produse în comun!
      Și mie-mi pare tare rău de el, chiar e frumoasă nuanța și e foarte bun în rest. :(
      Te pup!

      Ștergere
  2. Si eu care credeam ca sunt singura care reuseste sa distruga ambalajele paletelor. ;))
    Sa vezi cum arata Undressed-ul meu... Maiculita! ;))
    Iar am uitat de uleiul de cuticule... Noroc cu tine! Trebuie sa mi-l pun undeva mai aproape de mine. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu... nu ești singura! :)) Iar eu le distrug fără să știu cum am reușit. :))
      Hehe, mă bucur că-ți mai amintesc de el din când în când! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Tare mult imi plac postarile astea. Mie imi e si teama sa contorizez tot ce folosesc in 24 de ore. Mi se par in general prea multe produse penru binele unui om normal!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! Asta înseamnă că trebuie să mă mobilizez și să fac mai des! :D
      Mi-a fost și mie teamă la început, dar între timp m-am obișnuit cu ideea că folosesc mult mai multe decât un om normal. :))

      Ștergere
  4. Cu ce-am rămas eu din acest articol: îmi trebuie o paletă Sleek ASAP! :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. 80% dintre produsele mentionate de tine sunt produsele mele preferate! abia astept sa incerc si eu rujuri de la Catrice, m-ai facut curioasa :D xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să aflu asta! Cu prima ocazie când ne vedem ți le aduc să le studiezi! :D

      Ștergere
  6. Cate produse folosim noi, fetele... fantastice suntem! :))
    Postarea ta mi-a amintit ca mi-am propus candva sa preiau si eu ideea asta... si ca nici acum n-am reusit! Ma enerveaza asta: ori sunt dezorganizata, ori nauca, ori ar trebui sa ma las de meserie! :P
    Folosesc mai putine produse pe timp de vara, altfel imi tin de cald! :)))
    In comun? Micelara Garnier, fdt Revlon si crema cu arnica YR. Plus primerul elf ce e dat absent! :D

    Pupici, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar suntem! :)) Adevărul e că nu par atât de multe când le folosim pe rând!
      Ce mi-ar plăcea să văd un astfel de articol și la tine! Vrei să te bat la cap ca să-ți amintesc? Sunt bună la asta! :)) Nu, nu.. nu trebuie să te lași de meserie! E exclusă din start varianta asta!
      Ești tare rău cu ținutul de cald. :)) Mă bucur că avem câteva produse în comun!
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
    2. Apropos de nr de produse, cred ca ar fi o idee de colaborare: cate produse am folosit eu in 24 de ore, cate produse a folosit al meu iubit? Show ar iesi! :)))
      Oooff, scumpa, ti-as zice sa ma bati la cap dar sunt atat de in urma cu toate incat... mi-e teama ca ai strica orzul pe gaste! :P
      Kiss kiss!

      Ștergere
    3. Cât de tare e ideea! :)) Ar ieși ceva de genul... eu 30, el 3. :)) Chiar ar fi foarte amuzant, rețin ideea!
      Hehe, te înțeleg! Atunci nu te bat la cap, lasă că vin toate natural, când e timp, chef și inspirație!
      Pupicei!

      Ștergere
  7. Cred ca la fel folosesc si eu intr-o zi normala, doar ca sunt prea lenesa sa ma machiez la ochi asa ca ies din schema fardurile, primerul, iar seara uneori aplic aceeasi crema de corp si pe maini si talpi :D As vrea sa te intreb, pentru ca tot vad acest deodorant mentionat pe bloguri, contine aluminiu? M-ar tenta mult daca raspunsul ar fi nu...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nici eu nu îmi fac cine știe ce machiaj la ochi, mă limitez la o combinație simplă și rapid de executat. Uneori mai procedez și eu așa cu crema de corp!
      Din păcate da, conține. :( Pentru mine nu sunt suficient de eficiente vara cele fără și nici nu pot spune că mi-au creat vreodată probleme cele cu aluminiu. Dacă-mi amintesc bine, cele de la Balea nu au și singurul pe care l-am încercat de la ei chiar mi-a plăcut... iar aromele sunt yummy! :))
      Pupici

      Ștergere
  8. Folosesc destul de putine produse vara, un BB lejer si un rimel imi sunt de ajuns pentru make-up :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mai... makeup addict, să zicem. :)) Nu pot să exclud din machiaj pudra, blush-ul, fardul de sprâncene și rujul! :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Si eu folosesc la fel in mare parte, doar ca in ultimul timp renunt la fondul de ten si folosesc doar anticearcanul :) sunt tare curioasa cum e gelul de curatare Bioderma Sebium :-/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai renunț și eu la fond de ten, dar nu de tot... folosesc în locul lui o cremă colorată lejeră. :D
      E foarte bun, curăță bine, e blând cu tenul, nu usucă și mai miroase și foarte bine!

      Ștergere
  10. neaparat trebuie sa ma mobilizez sa fac si eu o postare de genul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu folosesc mai putine produse vara. CC Cream de la Farmec, mostre de creme pe care le-am adunat tot anul, am o punga pe care acum incerc sa o termin, rimel Sexy Pulp de la Yves Rocher, baton 3in1 de la Elf, ruj creion stralucitor de la Yves Rocher, spray de corp cu mar si anason de la Yves Rocher, gel de dus Palmolive Aroma Therapy, ulei de corp Manoi de Tahiti de la Yves Rocher,
    Avem in comun deodorantul BU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum de am ratat comentariul tău, scuze! :D
      Și eu am vara zile în care folosesc mai puține produse de makeup, depinde de dispoziție. Avem câteva produse în comun din cele enumerate de tine. :)

      Ștergere
  12. Chiar sunt curioasa cum se comporta pe tenul meu REVLON Colorstay ten mixt/gras. Si sunt si mai curioasa daca inhiba cumva sau diminueaza sebumul. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am varianta pentru ten normal a fondului de ten, deși am tenul gras... dar se descurcă excelent la capitolul rezistență, la sebum face față cu brio ore bune. :D

      Ștergere
    2. Cand ma uit la mine, parca nimeni n-are atat ulei pe fata ... Nimeni nu ma intrece, desi as vrea s-o faca. :)) Dar voi vedea dupa ce-l iau, ce-i poate "pielea".:D Daca nu merge, incerc varianta pe care o ai si tu. :))

      Ștergere