Listă de cumpătăruri pentru Roma

Când am făcut postarea Makeup wishlist 2016 am luat în calcul și câteva produse pe care mi le doresc de mai mult timp și care nu se găsesc la noi, dar pe care știam că o să le găsesc în Roma, însă între timp m-am gândit mai bine la tot ce găsesc acolo și ce m-ar mai interesa, iar cum mie îmi și plac listele, m-am gândit să fac una ceva mai exactă, că dacă o să intru prin magazine „să văd ce găsesc interesant” risc și să mă întind mult prea mult, dar și să iau produse care nu merită sau care nu mi se potrivesc, iar așa șansele de a da rateu sunt mai mici.

Cu gândul că poate și voi plănuiți o vacață prin Italia (sau orice altă țară în care se găsesc branduri/produse de pe lista mea, care la noi nu sunt încă), am decis să public lista asta, că poate vă dau niște idei...


Maybelline Instant Age Rewin concealer vi l-am arătat și în wishlist-ul de care spuneam la început și sigur va rămâne pe lista mea, abia aștept să-l încerc și las pe listă cu semn de întrebare și Maybelline Fit Me concealer - chiar dacă pe el îl găsim și în magazine online de la noi, poate-l iau totuși de acolo, să văd la ce preț îl găsesc. Sunt sigură că știți bine aceste două produse, sunt foarte populare pe bloguri și pe youtube, ăsta fiind motivul pentru care și eu mi le doresc de ceva vreme (dar da, și din nebunia aia că tot ce nu se găsește la noi e mai atractiv - poate cunoașteți sentimentul).

În plan e și o vizită în Sephora de la ei, special pentru produsele NARS - nu pot să nu profit să-mi fac nebunia asta, încă nu sunt în totalitate decisă la un produs, dar cred că cel mai mult o să studiez rujurile. Poate o să mă răzgândesc la fața locului, dar planul meu e să mă limitez la un singur produs, doar cât să bifez ceva de la NARS, iar apoi o să mă decid dacă vreau de la ei mai multe sau nu.

Fardurile Wet n wild le-am încercat de curând, dintr-un trio primit de la Ira și am rămas surprinsă de cât de faine sunt, pentru un brand cu prețuri atât de mici. Așa că am adăugat pe listă și o paletă Wet n wild mai mare, chiar cea din poză mi-a atras atenția (albastrul ăla îmi place rău, dar nu numai), însă o să mai studiez ce au la stand. De la ei nu știu dacă mai vreau altceva, o să încerc să nu mă las atrasă doar de faptul că au prețuri mici.

Ojele P2 Sand style îmi doresc să le încerc de foarte mult timp, știu că sunt apreciate și le-am văzut cât sunt de frumoase pe unghii de nenumărate ori. Abia aștept să-mi iau câteva, nu mi-am notat niște nuanțe anume, o să mă decid în funcție de ce găsesc (sper că și ceva ce n-am deja de la alt brand :)) ).

De curând a început să mă obsedeze un eyeliner Physician's Formula, nici n-am reținut numele, dar e cel din poză, am destul de bine fixat în minte aspectul pentru l-am văzut în „Best of 2015” la o grămadă de fete. Nu e tip cariocă, în vârf e ca o pensulă și e lăudat ca fiind foarte pigmentat și rezistent. Mă mai tenta într-un timp o pudră de la ei, dar și un blush, însă mă mai gândesc, parcă le-aș vrea și parcă totuși nu...

Iar acum trecem la produsele Kiko, nu ai cum să mergi în Roma și să nu intru într-un magazin Kiko, iar eu cum deja mi-am făcut o mică idee de calitatea (bună) a produselor lor, cu atât mai mult abia aștept să bifez tot ce-mi doresc...


În capul listei stau rujurile, nu avea cum altfel, doar știți cât iubesc produsele astea (și sunt conștientă că am deja multe, dar mai e loc de câteva). Cel mai mult mă interesează rujurile Velvet Mat, cred că sunt cele mai apreciate și sunt... mate, obsesia mea din ultima vrema. Din ce am văzut online, aș vrea neapărat nuanța 602 Natural Rose (e un nude superb și e chiar un dupe foarte bun la Mac Velvet Teddy), dar și nuanța 607 Passion Red aș cam vrea-o, dacă e ce sper eu!

Următoarea gamă pe lista cu rujuri e Unlimited Stylo, care s-ar remarca prin rezistența foarte bună, de unde am ochi nuanțele 04 Pearly Tangerine și 07 Cherry Red. Iar Camelia e vinovată că am pus pe listă și gama Crystal Sheer, dar la care opțiunile sunt foarte puține în prezent pe site, doar 415 Peony m-ar atrage cât de cât, dar poate în magazine găsesc mai multe.

Ultima gamă din care m-ar interesa rujuri e Endless Love, dar recunosc că mai mult pentru designul inimos, însă despre ele nu știu nimic, o să le încerc acolo și văd dacă merită sau nu. Am pus ochii pe nuanțele 02 Dinky Magenta și 05 Soft Marsala.

Cam astea sunt rujurile de pe listă, dar nu am de gând să bifez chiar toate nuanțele astea, oricum e posibil să mă răzgândesc în privința unora dintre ele, iar eu mi-am impus să mă limitez la maaaxim vreo 4-5 rujuri, să vedem dacă-mi iese. Dar mai vreau ceva pentru buze - Smart lip pencil și aș vrea în special nuanța 710 Rouge Noir (care e similar cu Nyx Deep Purple, pe care-l caut de mult și nu-l găsesc, am nevoie de un lip liner într-o nuanță de genul), dar am ochit și alte nuanțe faine, poate o să iau mai multe.

Pe listă aș mai avea și un blush Kiko, din ce au online variez între Shade Fusion și Rebel Bouncy, dar o să văd acolo ce mai găsesc și ce îmi place mai mult ca textură. Fardurile cremă Crush lasting sunt și ele foarte lăudate, iar pe listă am trecut nuanța 01 Pearly Vintage rose, mi se pare ușor de integrat în machiajele mele de zi cu zi.

Și închei postarea cu oje, oje, oje... multe oje Kiko! Îmi plac cele pe care le am și aș mai vrea câteva, evident că tot spre texturate trag, dar sunt dispusă să mă las cucerită de orice oje mai speciale, pe care nu le am deja.

Cam asta e lista mea de cumpărături pentru vacanța în Roma, nu e foarte scurtă, dar nici exagerat de lungă, zic eu (am tot tăiat, credeți-mă!) și recunosc în sinea mea că tare m-ar atrage și parfumurile Marc Jacobs, dar o să fac cumva să le evit în Sephora. Pe listă mai aveam și produse Urban Decay, dar de cum am aflat că ajung și la noi le-am tăiat de pe listă, că acum am tot timpul să încerc tot ce vreau de la ei... să le luăm totuși pe rând, zic (dar tot abia aștept să le studiez puțin în magazine, zilele viitoare).

Cu ce o să mă întorc, mai exact, rămâne de văzut. Nevoie n-am de nimic, dar tot ce am pe listă îmi doresc mult, iar după unele dintre ele chiar tânjesc de mult timp. O să fiu plecată pe final de martie și promit că după ce mă întorc vă și arăt ce mi-am luat, probabil că și cu niște prime impresii.

Voi vă faceți astfel de liste pentru vacanțe? Ce v-ar atrage de pe lista mea? Ce altceva mi-ați mai recomanda?

28 de comentarii

  1. de la kiko sa iti iei si mixing solution..e absolut minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze că mă bag în seamă, dar ce face această soluție mai exact? :D

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult pentru recomandare, Maria! Acum că l-ai menționat, parcă-mi amintesc că l-am mai văzut menționat de fete ca fiind bun, o să țin minte... deși gândul meu e tot la Duraline, am și eu un fix. :))

      Ștergere
    3. Diana, e o soluție pentru pigment, nu știu dacă mai e bună și la altceva, dar uite un link: http://www.kikocosmetics.com/en-ro/make-up/eyes/eyeshadows/Mixing-Solution/p-KM0031000200033

      Ștergere
    4. Bănuiam eu că despre ceva de genul e vorba. Super tare. Știam de ceva asemănător de la MAC, dar deh, ăla e foarte scump. Mersi că m-ai lămurit! :*

      Ștergere
    5. Au multe branduri, cred că toate cele profesionale și nu numai - dar nu știu acum câte din ele sunt și bune, de curând au început să mă intereseze, de când mă joc mai mult cu pigmenții. Eu vreau neapărat Inglot Duraline, dar poate o să-l iau și pe ăsta de la Kiko, că văd că e super ieftin.
      Cu mare drag! :*

      Ștergere
  2. De concealere nu mai zic nimic, știi că le iubesc pe amândouă, așa că nu ezita. Vreau și eu tare mult o paletuță Wet n Wild, dar pe cea care are și niste verde pe acolo, nu-i știu denumirea. În rest, Kiko.... mamă, ce ambalaje frumoase au rujurile. Eu am un Kiko aici, dar cum am mai spus, mi-e frică să intru acolo.. :)) În Kiko și Inglot... Uf, greu e să fii femeie :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ezit, sper doar să le găsesc! :D Merită paletele WnW, sunt de o calitate chiar foarte bună, la prețuri super mici. Și cred că știu paleta de care zici, am senzația că e cea mai populară, am văzut-o la o grămadă de fete.
      Vai, nu cred că ai Kiko acolo și nu intri în el! :)) Nu mai zic și de Inglot. Măcar fără bani în portofel/pe card să intri, pentru început, ca să le studiezi mai bine produsele. Și da, au niște ambalaje superbe unele rujuri Kiko, ai zice că sunt produse de lux.

      Sunt de acord cu ultima afirmație! Foarte de acord! :))) :*

      Ștergere
    2. Păi aș intra, dar au fete și băieți care lucrează și sar ca ulii pe tine imediat ce le treci pragul. Urăsc treaba asta!! De asta dacă intru, vreau să și cumpăr ceva, nu să-i las ca nesimțita să-mi vorbească despre produse și să plec cu mâna goală. :))

      Ștergere
    3. Ah, ce nu-mi place mie atitudinea asta, eu vreau să fiu lăsată în pace, să încerc produsele în liniște. :)) E ok dacă se oferă să ajute, dar e enervant că unii tot stau pe capul tău și dacă le spui că nu-i nevoie.
      Eu atât îți pot spune - la Kiko uită-te la rujuri și oje, iar la Inglot neapărat la pigmenți. :))

      Ștergere
    4. Scuzati-ma dar unde in Roma se gasesc produse Wet n Wild?Multumesc !

      Ștergere
    5. Nu știu să spun exact, dar cred că au standuri în mai multe magazine, știu pe cineva care le-a găsit alături de branduri ca Essence, Physician's Formula etc... într-un magazin care avea și haine. :D

      Ștergere
  3. asa e, nu avem nevoie de nimic ca avem destule,dar sunt atatea tentatii. mi s-a pus pata pe farduri UD moondust, sunt atat de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! :)) Of, nici nu vreau să mă gândesc câte produse UD mai adaug pe wishlist după ce o să le studiez mai bine.

      Ștergere
  4. Maiculita, cate tentatii!
    Sper sa reusesti sa bifezi cat mai multe daca nu chiar pe toate. :)
    Ojele P2 sunt divine, sper sa le gasesti.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe și sunt peste tot, unde întorci capul... tentații. :))
      Mulțumesc, la fel sper și eu! Mulțumesc pentru încă o confirmare!
      Pupici

      Ștergere
  5. Esti pusa pe treaba Ella :)))), eu de obicei cand plec afara nu prea intru in magazine....doar asa pe fuga. In toamna cand am fost la Venetia, era aproape de 10 seara, ne plimbam si intamplator am vazut pe langa gara magazinul KIKO si am intrat ca am vazut deschis, asa m-am ales cu cate ceva :))), te pup, shopping placut si vacanta frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam sunt. :)) Nici eu nu petrec mult timp prin magazine, dar nici n-am cum să le ignor de tot.
      Știu că prin Italia dai de magazine Kiko peste tot, e și normal, de ei nu-mi fac griji că n-o să-i găsesc. :))
      Mulțumesc frumos, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  6. Din listuta ta, cred ca as renunta la oje. Mare parte din produsele selectate sunt tentante si "aratoase". :D E bine ca ai stabilit dinainte ce sa iti iei, cu toate ca la fata locului s-ar putea sa mai adaugi ceva.
    Rujurile Kiko si paletuta de farduri sunt ♥
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu creeed... tocmai la oje? Am citit de două ori, am crezut că n-am înțeles prima oară. :)) Dar de ceee?
      Așa e, probabil o să mă mai atragă și altelte, dar măcar am o idee despre ce vreau și mă asigur că nu uit de ceva de care „am nevoie neapărat”.
      Pupici!

      Ștergere
  7. eu de cate ori mi-am facut liste, n-am ajuns in magazinele respective, asa ca am lasat-o balta :)). totusi, iti doresc ca tu sa bifezi si aceste obiective turistice :)).

    ceva de la nars vreau si eu, dar deocamdata imi pun pofta la amanat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e prima oară când îmi fac o listă de cumpărături așa de exactă, dar și când aveam ceva „în mare” am găsit, de obicei.
      Mulțumesc, o să fac tot posibilul să bifez obiectivele astea, nu sunt de ratat. :)))
      Hehe, e timp de toate!

      Ștergere
  8. Incearca neaparat rujurile Unlimited de la Kiko, sunt bestiale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pe listă și n-am de gând să le ratez, am tot auzit lucruri bune despre ele. :D
      Mersi oricum pentru recomandare!

      Ștergere
  9. AI ceva cumparaturi de facut! Succes, sa bifezi cat mai multe! :*

    RăspundețiȘtergere