Week in photos #69

Încă o săptămână e gata să se încheie, iar mie nu-mi vine să cred că e deja trecut de jumătatea lui ianuarie. Îndrăznesc totuși să spun că anul ăsta a început destul de bine pentru mine, am început să rezolv unele lucruri, iar starea mea e în continuare foarte bună și îl văd în continuare ca pe un an foarte fain pe 2016 ăsta, sper să nu mă înșel!

Săptămâna asta a fost destul de plină, am reînceput să fiu activă și fizic (aș putea să spun că mi-am revenit complet după operație, chiar dacă încă am firele, abia marți scap de ele), mi-am reintrat parțial în normal și am avut destule de rezolvat din urmă, însă mi-a rămas destul timp și de relaxare. Dar mai bine să trecem la poze...


Mi-am început săptămâna cu un colet mult așteptat de la Paula's Choice, care a fost și prima comandă pe anul ăsta. Am dat comanda special pentru crema Clear skin hydrator, pe care v-am lăudat-o și la favoritele din decembrie și care m-a convins din varianta mini că e crema de noapte perfectă, de care tenul meu are nevoie și pe care o caut de atât de mult timp. 

Alături de cremă am avut și un exfoliant cu 5% AHA, pe care încă nu l-am desfăcut, aștept să-și revină tenul la normal - așa cum vă spuneam data trecută, de la antibiotice m-am umplut de coșuri, de ele deja am scăpat aproape în totalitate, dar încă am pielea descuamată și prefer să mai aștept până să introduc vreun produs nou în rutina de îngrijire a tenului.


Sunt singura ciudată care preferă creioanele (de buze, ochi) clasice, în defavoarea celor retractabilă? Dacă nu, atunci sigur știți cât de importantă e o ascuțitoare bună, iar cea de la Essence e cea mai bună din câte am avut, și-a făcut treaba cu brio câțiva ani, însă era cazul s-o pensionez, că arată jalnic. Până ajung la un stand Essence, am zis totuși s-o încerc pe cea de la Avon, că tot urma să plasez o comandă, iar deocamdată sunt mulțumită de ea, dar n-am făcut încă proba la creioanele jumbo - poate ați sesizat că ele sunt mai pretențioase, nu se ascut frumos cu orice, iar cea veche era minunată pentru ele.


Tot de la Avon am luat și noul șampon uscat, din curiozitate. Vă spuneam și pe facebook că după o primă probă mi s-a părut mult mai slăbuț decât Batiste, însă mirosul e demențial și nici nu lasă la fel de multă pudră pe păr, nu lasă aproape deloc. Pentru cele care n-aveți păr gras și folosiți șampoanele uscate doar pentru o reîmprospătare lejeră, e posibil să vă fie pe plac ăsta de la Avon.


Pe vremea asta rece un vin fiert merge numai bine, poza e de zilele trecute, însă sorb dintr-o cană cu vin fiert chiar acum, în timp ce privesc pe geam la peisajul înzăpezit.


Ieri am vrut totuși să sfidez vremea urâtă de afară și viscolul ce urma să înceapă... și cum puteam să fac asta mai bine decât cu un meniu de vară? :)) Mi-am comandat un cidru și o înghețată, îmi era dor să comand așa ceva la restaurant și au mers chiar foarte bine.


Tot ieri am descoperit cea mai frumoasă bufniță de pluș, aproape că era s-o cumpăr și chiar mă încerca un regret după ce am plecat că n-am făcut-o. Ziceți voi, nu-i așa că-i frumoasă rău?


Noaptea trecută am tot ascultat viscolul și bătaia fulgilor de nea în geam, iar azi când m-am trezit și am privit pe geam mi s-a părut un peisaj chiar foarte frumos, nu știu dacă o să mai fiu la fel de încântată de atâta zăpadă de săptămâna viitoare, dar azi chiar m-am bucurat de ea - și știți că am mai spus, iarna nu e anotimpul meu preferat, nu-mi place frigul și nici zăpada în mod deosebit, dar deocamdată totul arată foarte frumos îmbrăcat în zăpadă.


Și nu am fost eu singura care m-am bucurat de zăpadă! Rocky a fost un fericit, îi place să alerge prin zăpezi de câțiva zeci de centimetri și dacă asta vine la pachet cu smotoceală din partea mea... cu atât mai bine! Ne-am tot jucat azi, până m-am declarat eu învinsă de frig, dar și de energia lui. :))


Când afară ninge și viscolește parcă merge și mai bine un film, privit din patul moale și cald. După tentative eșuate de a viziona un film de comedie (am abandonat ieri două după primele 10-15 minute), am trecut la Fantastic 4 - inițial l-am văzut pe cel mai recent, din 2015, care a fost un SF bunicel, apoi am văzut și variantele vechi (din 2005 cred că e primul), care mi s-au părut mult mai bune, au și umor de bun gust, e un SF-comedie aș spune, mai ales prima parte (și a doua e oricum funny).


Am mai făcut și azi o încercare cu o comedie, tot eșuată (se mai face vreo comedie bună în zilele noastre?), după care am trecut la Transporter Refueled (2015), pe care ziceam inițial că nici nu vreau să-l văd, când am aflat că nu mai joacă Jason Statham. N-a avut același farmec fără el, mie mi-a plăcut mult întreaga serie, însă a fost totuși un film bun și ăsta, merită văzut dacă le-ați văzut pe primele și vă place genul (povestea s-a schimbat, evident, dar ideea e aceeași).


Și închei cu desertul de weekend-ul ăsta... negresă făcută de mama.

A ieșit o postare cu mult mai lungă decât m-am așteptat, nici n-am realizat inițial câte poze am selectat din multele făcute săptămâna asta, dar dacă ați ajuns până la final nu pot decât să vă urez o nouă săptămână cât mai frumoasă!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum vă înțelegeți cu vremea asta rece?

22 de comentarii

  1. Lotiunea cu 5% Aha o vreau si eu, am avut-o in urma cu cativa ani dar i-am cedat-o mamei si acum ma bucur mult ca e disponibila in format mini.
    Ah, bufnita aceea adorabila am vazut-o si eu, nu mai tin minte unde dar am retinut ochisorii hipnotizanti :))
    Ma bucur ca ai avut o saptamana frumoasa, sper sa fie la fel si cea care incepe azi! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu abia aștept s-o încerc, sunt foarte nerăbdătoare dar nu știu dacă e un moment bun acum, cred că mai amân câteva zile, până își revine tenul meu complet - deși poate ar putea fi utilă acum.
      Chiar sunt hipnotizanți ochișorii, bine zis! :))
      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  2. Nu pot sa incep decat cu: Doamneee! Cat de dulce era bufnita aceea! ;))
    Sa stii ca si eu sunt in cautarea unei comdeii bune si inca n-am gasit ceva care sa ma multumeasca. Fac ce fac si tot la filmele antice de pe Pro TV ajung. ;))
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura cucerită de ea! :))
      Eu la tv nu mă uit, dar sfârșesc mereu prin a vedea filme mai vechi sau alte genuri.
      O săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  3. Saptamana mea a fost una destul de stresanta pentru ca baietelul meu si-a luxat piciorul dar am trecut peste toate si eu ca si tine inclin sa cred ca 2016 va fi un an foarte bun pentru mine. In weekend am muncit si m-am minunat de cum arata orasul imbracat in zapada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău pentru băiețelul tău, sper să se facă bine repede!
      E important să avem o stare bună și să facem tot ce puteam pentru a fi un an minunat, așa cum ne dorim! :D

      Ștergere
  4. Nebunie curata cu sampoanele astea uscate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, dar cred că oricâte aș încerca tot lui Batiste o să-i rămân fidelă. :D

      Ștergere
  5. Ma bucur ca ai avut un inceput de an plin de reusite!
    Bufnita o cunosc, am vazut la DM iar ochisorii straluciti m-au halucinat, dar nici eu nu am cumparat-o :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D
      Oh, sper să nu dau și în DM de ea, că nu știu dacă-i mai rezist ochilor strălucitori încă o dată. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Multe poze! ♥ Ce ochisori adorabili are bufnita! Trebuia sa o cumperi. :D
    Hihi, observ ca Rocky s-a bucurat exact ca mine cand a vazut zapada. Nici anotimpul meu preferat nu este, dar simteam lipsa zapezii. Ma bucur ca a venit si la noi. Am vazut filmele. Iar vineri seara, am vizionat The Martian. :D
    Aspectuasa rau prajitura.
    Pupici si o saptamana cat mai reusita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a tot zis prietenul meu s-o iau dacă o vreau, dar m-am gândit că am oricum multe plușuri care stau la mama. :D
      Daaa, chiar îi place zăpada, inclusiv s-o mănânce. :)) Așa e, într-un fel e ciudat fără zăpadă, deși aș fi preferat-o în perioada sărbătorilor. Nu știu dacă am văzut The Martin, o să mă uit să văd ce și cum.
      O săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  7. Am vazut si eu acest film...Cei 4 fantastici...nu mi-a placut! :))
    Cat despre ascutitoarea de la Avon - eu sunt la a doua...imi place foarte mult!
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gusturile nu se discută. :D Depinde oricum care din ele le-ai văzut.
      Mă bucur că-ți place, abia aștept să am ocazia să-i fac o probă și la un creion jumbo.
      Săptămână frumoasă! Pupici!

      Ștergere
  8. Vvvaaaaaiiii sa te duci inapoi sa cumperi bufnita pufoasa :))),e daguta foc :))).Iar ne terorizezi cu praji :))). Am facut si eu in weekend crema de zahar ars.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, eram sigură că o să-ți placă bufnița! :))
      Da, nu pot să mă abțin, trebuie să vi le arăt. :D
      Pupici!

      Ștergere
  9. chiar frumoase fotografii, sa ai o saptamana perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum am vazut si eu samponul uscat de la Avon si sincera sa fiu, nici nu ma asteptam sa fie fabulos. Vreau si eu sa imi iau cateva produse de la Paula, am economisit intens :D te pup1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, dar tot am vrut să-l încerc. :)) Rău nu e, dar pentru nevoile mele e mai bun Batiste. :D
      Merită din plin testate produsele PC, mie toate mi-au lăsat o impresie foarte bună, iar crema-gel ți-o recomand din suflet, e minunată pentru ten gras, mixt sau normal.
      Te pup!

      Ștergere
  11. Am incercat si eu samponul uscat de la Avon, ma declar incantata de el in totalitate!

    RăspundețiȘtergere