Produse consumate - Decembrie 2015

Am rămas cu niște restanțe de dat din decembrie, de care cred că e timpul să mă ocup. Deși pozele pentru produsele favorite și consumate le-am făcut de pe finalul anului trecut, am așteptat până acum pentru a păstra tradiția de a le posta la începutul lunii următoare. Începem azi cu produsele consumate, până nu uit cum mi s-au părut cele pe care (deocamdată) nu le mai am...


N-am consumat foarte multe produse în decembrie, eu aveam senzația că n-am consumat mai nimic, dar până la urmă am totuși câte ceva, cam minimul pe care-l consum de obicei într-o lună, printre care am mai multe produse despre care scriu cu plăcere, pentru că mi-au plăcut mult.


Rimelul Maybelline Lash Sensational l-am inclus în top 10 descoperiri 2015 - Makeup, mi-a plăcut atât de mult încât l-am recumpărat imediat ce s-a consumat, fără să-mi pese de câte alte rimeluri mai am, trebuia să știu că e și el printre ele. Plus că am tras de el mult timp, chiar cred că am scos tot ce se putea scoate din tub, nu mai ieșea niciun strop de produs funcțional pe perie, atunci când l-am aruncat.

În blush-ul Yves Rocher mai era puțin pe margini, dar devenise imposibil de luat pe pensulă și n-am considerat că e cazul să recurg la tot felul de trucuri pentru a folosi totul din el. L-am folosit oricum destul, mi-a plăcut textura fină, mirosul pudrat și aspectul natural. Poate o să-l recumpăr, dar sigur într-o altă nuanță, una puțin mai închisă.

Balsamul de buze Nivea Soft Rose mi-a plăcut, hidrata bine buzele și miroasea bine, îmi mențin părerea că sunt unele dintre cele mai bune balsamuri de buze.

Oja Avon pastel pink chiar e consumată, am putut s-o folosesc până n-am mai avut ce scoate din ea, ăsta fiind unul din motivele pentru care îmi plac ojele Avon - nu se îngroașă repede, le pot folosi până la final, poate doar ultimele 2-3 aplicări fiind puțin mai dificile. Mi-a plăcut enorm de mult nuanța și chiar mă gândesc s-o iau iar. Ultima oară v-am arătat-o aici, aceea fiind penultima manichiură la care am mai folosit-o.

N-am aceleași cuvinte de laudă și despre oja Golden Rose Impression #01, am fost nevoită s-o arunc cu mult produs în ea, cred că maxim 1/4 apucasem să consum, până a devenit beton, total neutilizabilă. Eu nu mi-aș mai lua oje din gama asta, mi s-a părut oricum că s-a îngroșat imediat după prima folosire.


Exfoliantul chimic Paula's Choice cu 2% BHA e alt produs care a intrat în top 10 descoperiri din 2015! Mi-a plăcut extrem de mult, miniatura asta (30 ml) e un fel de full size pentru mine, că m-a ținut cam șase luni, așa că l-am recumpărat tot în varianta asta. V-am scris mai multe despre el aici, încă am aceleași impresii, doar că am mai rărit utilizările de când a venit frigul, cam de 2-3 ori pe săptămână îl mai folosesc.

Paula's Choice Resist Ultra-light super antioxidant concentrate serum (te plictisești până citești tot numele, știu) l-am avut tot în varianta mini, iar cei 5 ml mi-au ajuns destul de mult încât să-mi trezească interesul și față de serumurile lor. Mi-ar fi plăcut totuși să aibă o cantitate puțin mai mare, de exemplu de 15 ml, cum sunt cremele. Dar nici nu-mi vine să mai dau iar 40 lei pe chestia asta mică, ca să-mi formez o părere mai clară. Dacă mă decid o să-l iau mai bine direct full size.

Demachiantul bifazic Nivea cred că e al doilea pe care-l consum, de când am descoperit noua formulă, ceea ce spune din start faptul că-mi place mult. Sigur o să-l mai recumpăr, mai am și alte bifazice care-mi plac mult, dar și el e unul dintre ele (cred că am vreo 3 care-mi plac cam în aceeași măsură, printre care și Nivea). Nu știu totuși cum pe alte fete le ține câteva luni, la mine în maxim o lună e dus, dacă-l folosesc doar pe el.


Scrub-ul Avon Naturals cu căpșuni e unul din favoritele mele, îi ador aroma delicioasă și îmi place și ca textură, eficiență, tot. Din punctul meu de vedere e unul dintre cele mai bune produse de la Avon și sigur mai revin la el pe viitor, la fel cum e posibil să mai revin și la varianta cu ciocolată și la cea cu vanilie.

Deodorantul C-Thru Lime magic a mirosit foarte frumos, proaspăt, floral, mi-a plăcut mult din punctul ăsta de vedere, însă ca eficiență a fost cam mediu, ok totuși pentru iarnă.

Deodorntul B.U. in action protect plus l-am avut acum în varianta mini, însă în trecut l-am mai avut și full size și cred că e cel mai eficient deodorant al lor, cel puțin din ce am încercat eu. E foarte posibil să mai revin la varianta asta, pe viitor.

Crema de mâini L'Occitane cu unt de shea e singura dintre cremele lor de mâini care lasă o ușoară peliculă la suprafață, dar mi se pare și cea mai intens hidratantă. Deocamdată mai am încă una exact în varianta asta și nu cred că o să fie ultima.


Gelul de duș Nivea Creme Smooth e cel mai fain de la Nivea, cel puțin din ce am încercat eu. E foarte cremos, hidratează pielea și miroase plăcut, mi se pare o aromă fresh dar și ușor masculină. Știți poate că eu sunt înnebunită după gelurile de duș cu arome gurmande, însă la varianta asta aș mai reveni pe viitor, mi-a plăcut mult textura.

Șamponul Revlon Flex Keratin a mirosit a prăjitură cu scorțișoară, mi-a plăcut la nebunie aroma și chiar mi s-a părut un șampon bun pentru părul meu gras, mi l-a păstrat curat pentru puțin mai mult timp decât majoritatea șampoanelor. Din păcate s-a consumat cam repede, însă cred că aș trece peste aspectul ăsta, dacă l-aș găsi la noi în magazine - eu l-am luat din Grecia, deci și dacă ajunge la noi, cine știe dacă ar fi aceeași formulă.

Șamponul Gerovital Tratament Expert mi s-a părut ok, v-am scris aici despre tot ce am încercat eu din gama asta. S-a consumat totuși foarte repede și nu pot spune că a făcut ceva ieșit din comun, ca să vreau neapărat să revin la el.

Asta a fost tot ce am consumat în ultima lună din 2015, însă luna ianuarie am început-o bine din punctul ăsta de vedere, deja am consumat două produse chiar ieri. Fiindcă simt că e necesar, din unele comentarii pe care le primesc la postările astea, fac precizarea că deși sunt o mare consumatoare, nu dau gata nimic de pe o lună pe alta, sunt produse consumate în timp - tocmai pentru că am în permanență multe produse pe care le alternez, în funcție de chef și nevoi, duce la avea lunar produse mai vechi și pe terminate, pe care ajung să le consum.

Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat ceva din cele de mai sus? Cum vi s-a(u) părut? V-am tentat cu ceva?

22 de comentarii

  1. Şi mie mi-a plăcut mult gelul de duş de la Nivea, e unul dintre cele mai hidratante geluri de duş pe care le-am încercat. :) Mi-a mai plăcut demachiantul bifazic şi antiperspirantul B.U. din ceea ce văd la tine, iar cu BHA-ul de la PC încă nu m-am acomodat, fiindcă uit de el şi atunci nici rezultate nu obţin. ;))
    Bravo pentru consumate! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva favorite în comun!
      Trebuie să te ții de el, ca să vezi rezultate, dar mi se pare că și mai util e în sezonul cald.
      Mulțumesc. Pupici

      Ștergere
  2. Am avut doar 4 dintre produsele enumerate in postare, iar rimelul si demachiantul Nivea le-am trecut pe lista de dorinte, poate apuc sa le incerc in 2016 :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să apuci să le încerci, sunt curioasă cum o să ți se pară!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Mamma mia, ni se-aseamana continutul cutiei cu "goliciuni"! :)) Cat de fain gelul de dus Nivea, fain de tot! Mi-a placut mult si deodorantul C-Thru, eu nu am asteptari de protectie impotriva transpiratiei de la astfel de deodorante - deci nu m-a dezamagit in vreun fel! :D La demachiantul bifazic mi-a parut ca ii lipseste ceva, ca nu e chiar precum cel de la Garnier (care mi-a placut o idee mai mult) - insa n-as putea spune in ce consta diferenta!

    Draga mea Miha Ella, inchei cu ceea ce ar fi trebuit sa incep: La multi ani! Acest Nou An sa fie pentru tine unul al dorintelor implinite! Te pup! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare! :)) Abia aștept să-l văd și pe al tău, în întregime!
      Mă bucur că avem și niște impresii similare, iar pe cele două bifazice plănuiesc să le încerc cândva în paralel, deocamdată pot spune doar că-mi plac ambele foarte mult.

      Mulțumesc! La mulți ani și un an exact cum ți-l dorești să ai!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Produsele Nivea consumate de tine, le folosesc chiar in perioada asta, sunt foarte bune, le recumpar mereu. Bifazicul lor se consuma destul de repede, mai mult de o luna jumate nu ma tine, dar nu conteaza, e un produs super fain. M-ai tentat cu scrub-ul de capsuni de la Avon, imi inchipui ce superb miroase.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu asta, mi se par și mie produse foarte bune.. și ieftine.
      În sfârșit cineva care consumă bifazicul aproape la fel de repede ca mine! :)) Cred că mai contează și cât machiaj poartă fiecare, dar și cât de rezistente sunt produsele folosite.
      Chiar miroase superb, merită încercat!

      Ștergere
  5. Am avut si eu produsele Nivea si mi-au placut mult, o sa revin la ele. Vreau neaparat sa cumpar si eu rimelul de la Maybelline. Momentan ma inteleg bine cu Sexy Pulp de la Yves Rocher si mai am unul in asteptare de la Wycon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție ți-au plăcut produsele Nivea.
      Îmi place și Sexy Pulp de la YR, dar ăsta de la Maybelline îmi place și mai mult, singurul dezavantaj față de Sexy Pulp fiind că se demachiază mai greu.

      Ștergere
  6. de obicei ma apuca pofta de scrub cu capsuni cand il vad la tine, dar azi m-a palit, nu alta :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut balsamul de buze Nivea Soft Rose care a fost groaznic si l-am aruncat :)
    Am observat ca ojele Golden Rose se ingroasa pana ajung la jumatatea sticlutei . A trebuit sa arunc 2 oje luna trecuta :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai avut unul „stricat” sau ceva. :)
      Mie nu mi se îngroașă toate atât de repede, am de exemplu una cu sclipici din care mai am doar 1/4 și încă e funcțională. Depinde de game, probabil.
      Pupici

      Ștergere
  8. Demachiantul bifazic este extraordinar de bun calitativ si ma bucur mult ca am descoperit-o! Eu nici o data nu am reusit sa epuizez oje, chiar daca imi place extrem de mult :) O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place bifazicul!
      Eu am mai consumat în trecut oje, mai ales multe albe și negre. :))
      O zi bună și ție!

      Ștergere
  9. Felicitaaaari! Ai dat gata un blush intreg!!! Performanta! Cat ti-a luat? :))
    Si eu trebuie sa fac pozele..s-au strans cateva produse goale!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred că e primul. :)) Nu mai știu sigur, un an sau doi, dar a avut gramaj micuț și aplicam ceva mai mult din el decât în mod normal, din cauză că am avut o nuanță puțin cam deschisă pentru mine.
      Spor la treabă, aștept postarea! :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Si eu cred ca se termina repejor demachiantul de la Nivea. As zice ca ma tine maxim 2 luni, asta in conditiile in care nu il folosesc zilnic. Este, oricum, foarte bun si nu simt nevoia sa incerc altceva. In schimb, am pus si eu ochii pe Lash Sensational si sper sa imi intre in colectie repejor, am un singur rimel in momentul de fata si nu sunt foarte multumita de el.
    Spor la consumat produse! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai depinde cât și ce machiaj poartă fiecare, pe mine oricum toate mă țin aproape la fel.
      Trebuie să-l încerci pe Lash Sensational, mai ales că folosești bifazic... nu cred că te va deranja prea mult că se demachiază mai greu.
      Mulțumesc! :D Pupici

      Ștergere
  11. Ai fost o harnicuta! multe din lista ta de terminate se afla pe lista mea de dorinte. Samponul de la Revlon Flex l-am vazut parca pe fragrance direct, tot oscilez pe acolo sa dau o comanda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, luna asta am fost și mai și... :))
      Dacă ai părul gras merită să-i dai o șansă șamponului, în caz că vei plasa o comandă. Și mersi de info, nu m-am gândit să-l caut acolo.

      Ștergere