Week in photos #67

A trecut și săptămâna asta, în care s-au scurs ultimele zile din 2015, au trecut și primele din 2016... într-un mod plăcut, în cazul meu, dar sper eu că și în cazul vostru! Cumva a fost o săptămână plină, cu multe motive de bucurie și de râs copios, dar în același timp liniștită și abia aștept să văd ce-mi rezervă următoarele, chiar dacă despre imediat următoarele știu la ce să mă aștept, o să vă spun pe final de ce. Haideți acum să vă povestesc puțin despre săptămâna asta...


Mi-am început iar săptămâna cu puțin shopping! Luni am dat o raită prin DM, de unde aveam în plan să iau (pe lângă mărunțișuri neinteresante) încă o nuanță din geniala gamă de rujuri Maybelline Creamy Matte, dar realizând că eu n-am încercat niciun produs de makeup Miss Sporty, am zis să le dau și lor o șansă și îmi place ce am luat mai mult decât aș fi crezut, din primele probe. Pe marți am ajuns și la Melkior, de unde am luat pensula de eyeliner, după ce am citit la Iguanitza despre ea.


Tot marți am ieșit cu Ira la un vin fiert, s-a nimerit ca fix când urma să ne întâlnim să înceapă ninsoarea, dar numai bine a intrat apoi vinul ăla fiert. :)) N-am făcut vreo poză de acolo, dar am vrut să vă arăt ce am primit - niște oje Wibo și Color gel tint Lovely, ambele mărci fiind recent apărute în unele DM-uri (din București cred că doar în Promenada sunt, deocamdată). Abia aștept să încerc ojuțele, poate o să le folosesc chiar la prima manichiură pe anul ăsta.


În ultimele zile din an, pe 30 și 31, am făcut poze, muuulte poze pentru blog, pentru primele articole din an. Întreaga activitate ar fi fost cu mult mai plăcută dacă nu era atât de frig (cred că v-am mai spus că eu fac pozele afară), însă important e că am fost mulțumită la final de rezultat. V-am lăsat doar cu o poză din multele, ca să nu dezvălui chiar tot ce pregătesc.


Noaptea dintre ani ne-a prins plimbânu-ne prin oraș (poveste complicată, o las așa), iar eu o optimistă am zis că ăsta e semn că în 2016 o să călătorim mult, o să ne plimbăm mult.


Am ajuns apoi la căldură și la mâncare bună. O poză am tras în grabă cu gândul la postarea asta, că abia așteptam să gust câte puțin din aproape toate - ouăle umplute și salata de boeuf v-am mai spus că sunt printre mâncărurile mele preferate, așa grele cum sunt.


În noaptea aia n-am mai avut chef de dulciuri (culmea, eu!), dar imediat după un somn bun abia așteptam să mănânc tort - nu am mai pus de mult poze cu mâncare, bine că nu e prea reușită de data asta, că altfel dădeați cu roșii. :)) A fost de-li-cios!


Am continuat zilele astea cu prăjiturele, ciocolată, cozonac și tot ce e dulce, ca să-mi alin suferința că mi-a cam dat vremea asta niște planuri peste cap, dar nu mai contează, e timp de toate!

Închei seara asta relaxat, la un film, apoi o baie fierbinte, că de mâine o luăm de la capăt! Nu mă încântă deloc ce e afară, dar o să găsim noi o parte bună de privit în asta, nu? Zic să fim optimiste! Eu oricum săptămâna viitoare n-o să fiu prea activă, miercuri am programată o mică operație care o să mă țină o vreme la pat, așa că o să stau destul la căldurică... vreau sau nu vreau (nu prea, sinceră să fiu, că am chef de plimbare).

Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați petrecut aceste prime zile din 2016?

28 de comentarii

  1. ce interesant arata kit-ul cu cele doua oje! am si eu fix nuanta asta de la miss sporty, poate o desfac, totusi, anul asta :)
    sa le folosesti cu placere pe toate!
    un an nou cat mai fain, cu calatorii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte curioasă cum arată și pe unghii, din sticluțe par super. Cred că o să le fac o probă în seara asta sau mâine.
      Indiferent că te referi la creion sau rujul creion, merită desfăcut! :D
      Mulțumesc! La fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  2. Ce bine arata setul de ojute! Trebuie neaparat sa ni-l arati. ♥ Despre mancare si dulciuri, sincer nici nu vreau sa mai aud ☺ A fost "dezmat" total pentru mine. Am mancat din toate si acum am ajuns in punctul ala, in care nu mai am pofta de nimic. :D
    Sper ca nu este nimic complicat legat de operatie. Iti doresc de pe acum recuperare usoara.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că o să vi-l arăt zilele viitoare, sunt nerăbdătoare să le încerc! De mâncare sunt și eu cam sătulă, dar de dulciuri niciodată. :))
      N-ar trebui să fie, sper doar să mă recuperez rapid, n-am timp de stat prea mult la pat. :)) Mulțumesc!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Heyyy ce de frumuseti pe acolo,am mai vazut la Ira cumparaturile din DM de la brand-urile noi,trebuie sa dau o tura,imi place rujul Miss Sporty.Sanatate multa iti tin pumnii sa fie bine.Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu tot la ea le-am văzut prima oară, le-a descoperit înainte să fie gata standurile. :)) E foarte drăguț rujul Miss Sporty, chiar îmi place mult!
      Mulțumesc, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  4. De praji nu vreau sa aud,am mancat anul asta ca niciodata, la cumparaturi ar cam trebui sa ajung si eu, iti doresc multa sanatate,si recuperare rapida,sper ca nu e nimic grav :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de prăjituri n-o să mă satur vreodată! :D Eu de cumpărături o să cam fug în următoarea perioadă, am o grămadă de noutăți cu care să „mă joc”.
      E o operație ușurică, dar e pe picior, din cauza asta o să stau la pat. Mulțumesc mult, te pup!

      Ștergere
  5. Sa ai o noua saptamana frumoasa si sper ca totul sa decurga bine legat de operatia de care spuneai. Te pup si astept cu drag o noua postare, cand va aparea ea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc la fel! La fel sper și eu, sunt optimistă că revin cu vești bune duminica viitoare. :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. Cate bunatati ai tu acolo. Yumm, yumm!
    Sa ai o saptamana de nota 10!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine ma prins o raceala exact la inceput de an asa ca am stat mai mult in pat si m-am rasfatat cu bunatati, dar nu prea mult pentru ca ieri m-am intors la treaba. De Revelion am petrecut in familie. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Recuperare rapida! E bine ca iti rezolvi problemutele acum ca la primavara sa fii apta de plimbari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Adina! La fel m-am gândit și eu, speram să rezolv de pe finalul anului trecut, dar a durat toată investigația mai mult decât îmi imaginam eu.

      Ștergere
  9. e clar ca o sa calatoresti mult anul asta, ia partea buna din intamplare!

    iti tin pumnii cu operatia, o sa fie bine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu! Ne-am amuzat oricum și atunci de întâmplare. :))
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  10. Da, poate fi un semn ca veti calatori! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...mult, sper eu. :D Că de călătorit sigur o să călătoresc, primele bilete de avion sunt deja luate.

      Ștergere
    2. Si care este prima destinatie???

      Ștergere
    3. În afară Roma, la final de martie. :D Însă până acolo mai plănuim și o scurtă escapadă la noi la munte, pe final de ianuarie sau început de februarie. Să mai vedem totuși cum e și vremea.

      Ștergere
  11. Sa ai grija de tine si multa sanatate! Mi-ai facut o pofta de numa' cu tortul si prajiturelele, mai ales ca de Sarbatori m-am abtinut si in afara de cozonac nu am gustat nimic dulce. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Cred că ești singura căreia i-am făcut poftă, văd că în rest e toată lumea sătulă. :))

      Ștergere
  12. Sa te bucuri de noutati si mai ales sa te recuperezi rapid dupa interventie! Si la mine urmeaza una (extractia unei masele incluse) dar sunt calita, ar fi a 3a oara :)) Deja nici nu mai merg cu emotii.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Sper să fie totul bine și cât mai ușor și la tine! Nici eu nu merg cu emoții, ba chiar abia aștept... ca să scap și de asta. :))
      Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  13. Mie mi-a ramas gandul la creionul acela de la Miss Sporty. Sambata plec la shopping, sper sa il gasesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te referi la rujul creion, ți-l recomand din suflet, e incredibil de bun! Și costă doar vreo 13-14 lei.

      Ștergere