Oferte Yves Rocher - Ianuarie 2016

Iată că a apărut și prima ofertă de anul ăsta de la Yves Rocher, care va fi valabilă până pe 21 ianuarie. Cadourile oferite le puteți vedea în imaginea următoare, mi se par câteva foarte drăguțe și o să le comentez puțin mai jos, unde o să vă prezint și restul ofertelor/reducerilor de pe site, fiindcă am descoperit unele foarte bune.

http://bit.ly/1VEFWyG

Pentru orice comandă, indiferent de valoare, este oferit Calendarul frumuseții 2016 - mi se pare o idee foarte drăguță, iar transportul este gratuit pentru comandă de minim 119 lei.

Pentru o comandă de minim 39 lei, este oferit un cadou la alegere dintre balsamul pentru mâini cu unt de karite, oja în nuanța roșu mac + pila sau o surpriză secretă din trei, fiecare conținând ceva pentru ten dintr-o anumită gamă (Anti-age global, Elixir 7.9 și Serum Vegetal). Eu aș alege între balsamul pentru mâini (îmi plac mult produsele lor hidratante pentru corp) și setul cu oja + pila (am mai multe oje din noua gamă și sunt foarte bune), însă am avut în trecut câte ceva și din gamele Elixir și Serum Vegetal și mi-au plăcut unele dintre produse.

Pentru o comandă de minim 99 lei, se oferă un cadou la alegere dintre crema de zi Elixir 7.9 și ceasul modern. Eu am avut crema acum vreo doi ani, pe atunci nu făceam analize prea amănunțite la listele de ingrediente, dar îmi amintesc că mi-a plăcut, se absorbea repede în piele, nu lăsa filtru uleios și hidrata bine. Era și o bază ok de machiaj, deși acum cred că aș alege s-o folosesc seara, din cauza lipsei factorului de protecție solară. Cred totuși că dintre cele două cadouri aș alege ceasul în prezent.
Pentru aceeași valoare a comenzi, este oferit și setul de manichiură cu 30 lei - ok, dar nu o mare afacere.

Din restul ofertelor disponibile în prezent pe site, cea mai interesantă mi s-a părut cea de aici, cu trei produse la alegere (din diverse: creme de mâini, șampoane, balsamuri de păr, geluri de duș etc) + o agendă (foarte frumoasă, cu danteluță) la doar 35 lei - mie chiar mi se pare o afacere bună, dacă vă atrage ceva din produsele puse la dispoziție și personal aș lua ceva de acolo numai pentru agenda aia frumoasă.

Reduceri multe sunt aici, în mare parte la produse hidratante, dar am văzut și parfumuri, iar eu vă recomand în mod special balsamurile de buze, cremele de mâini și gelurile de duș cremoase. Foarte multe reduceri sunt și aici, împărțite pe toate categoriile de produse, iar aici puteți vedea o selecție interesantă de produse, cele ale anului 2015 (presupun că cele mai vândute), de asemenea la prețuri reduse - m-am amuzat când am realizat că jumate dintre produsele de acolo sunt printre preferatele mele absolute (gelul de duș cu cafea, parfumurile Moment de Bonheur, Neroli și Quelques Notes d'Amour, rimelul Sexy Pulp etc).

Cam asta e ce mi-a atras mie atenția, practic la reduceri sunt mare parte din produsele lor, așa că dacă vă doriți ceva în mod special, ar putea fi un moment bun să profitați de ele. Cadourile oferite mi se par de asemenea bune, chiar dacă nu sunt cele mai „wow” pe care le-au oferit vreodată. Eu o să iau în calcul o comandă, aș vrea oricum să cumpăr câte ceva de la ei pentru niște cadouri.

Cum vi se pare oferta de luna asta? Veți profita de ea? Ce vă atrage?

4 comentarii

  1. Mie mi se pare o oferta slaba in comparatie cu cea din decembrie asa ca ma abtin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost într-adevăr mai bună cea din decembrie, dar e normal. :D

      Ștergere
  2. am plasat si eu o comanda, am primit crema de ochi :D

    RăspundețiȘtergere