Recomandările zilei

După atâtea articole foarte lungi, m-am gândit că merge și ceva mai lejer, cu câteva recomandări scurte și la obiect (mai mult de alte articole), că tot am descoperit zilele astea câteva care merită citite. Probabil mergea mai bine titlul cu „recomandările serii”, dată fiind ora la care scriu, dar trecem peste detaliul ăsta. Am zis că sunt scurtă, așa că să începem...


Vă recomand din suflet să citiți articolul de aici, pe tema vergeturilor - chiar dacă spune niște adevăruri mai dure, e mai bine să nu ne păcălim singure și să aruncăm și aiurea bani pe produse care nu fac de fapt nimic. Știu cum e cu „speranța moare ultima”, dar când e deja o certitudine că e doar marketing la mijloc, ce rost are să ne mințim singure?

Mi s-au părut foarte amuzante imaginile din postarea asta, eu m-am regăsit perfect în toate și nu cred că e vreo fată cu părul lung care să nu înțeleagă perfect. :))

E de citit articolul ăsta al Cameliei, despre fake-urile pensulelor Real Techniques Bold Metals, în comparație cu originalul. Eu v-am scris chiar în postarea anterioară, cea de aici, despre pensulele mele RT, că nu mi se pare că și-ar merita prețurile cele din colecția asta, dar dacă totuși vi le doriți, măcar să fiți sigure că luați un original, nu un fake la preț de original.

Probabil deja știți că Rose Quartz și Serenity sunt culorile anului 2016, e anunțat de cel puțin vreo lună și nu știu voi, dar mie îmi plac, iar cel puțin prin primăvară cred că o să le port des. Dacă vreți inspirație sau să vedeți cât de frumos arată acestea într-o manichiură, vedeți aici o idee foarte drăguță la Mădă, iar pe finalul articolului ei găsiți și link-uri către restul fetelor care au făcut astfel de manichiuri - cred că mi-a plăcut tot ce am văzut, e clar că arată frumos într-o manichiură cele două culori, promit că o să vin și eu cu ceva idei în sensul ăsta.

Aș fi vrut să vă recomand și niște reduceri din perioada asta, dar nu mi s-au părut cine știe ce, însă nici n-am studiat totul, nu prea sunt în shopping mood (deși am plasat o comandă la Paula's Choice, profitând de reducerea de 15%, dar să zicem că acolo a fost o oarecare necesitate). Am mai aruncat un ochi și pe elefant, am văzut că au într-adevăr reduceri bune la haine, dar n-am avut răbdare să studiez oferta.

Închei cu poza care o s-o înțeleagă orice polish addict, cu siguranță! :))


14 comentarii

  1. Hahalera ultima imagine e super tare. Mă regăsesc în totalitate. :)) Pupici!

    Http://lifestylesem.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat articolul cu ilustratii despre parul lung! Al meu e mediu si tot intampin o multime de probleme din lista, daramite daca era dublu :))
    Te pup, duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, dar îți dai seama că la mine se aplică și mai bine toate, fără excepție. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Am vazut si eu poza cu sore nailpolish circuland pe facebook, so funny :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E funny, dar atât de reală pentru unele dintre noi. :))

      Ștergere
  4. Manichiurile Madalinei ma lasa intotdeauna pic-paf-puf. ;))
    Ultima poza e tare funny! Si adevarata. ;)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact la fel și pe mine, e foarte talentată și inventivă!
      De acord. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Ultima imagine am vazut-o si eu pe FB si mi s-a parut foarte haioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că n-am fost singura și sigur te-ai regăsit și tu. :))

      Ștergere
  6. la partea cu uscatorul m-am amuzat teribil. Inchipuie-ti sa ai parul lung, ondular, cu o gramada de volum, si sa se mire lumea de ce fugi de uscatorul de par :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am amuzat rău cam la toate, că parcă mă vedeam pe mine. :))
      Te cred! Dacă și al meu se umflă de la uscător, cu firul meu subțire și foaaarte lung (din păcate nu ține mult volumul ăla), îmi închipui cum e la tine. :D

      Ștergere
  7. Nu stiam articolul cu parul lung..dar uneori asa e! :))

    RăspundețiȘtergere